» » » » » » Πάμε Στοίχημα Champions League: Ζενίτ – Ντόρτμουντ


Πάμε Στοίχημα Champions League: Ζενίτ – Ντόρτμουντ
19:00 ΖΕΝΙΤ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: -

ΖΕΝΙΤ: Προέρχεται από αγωνιστική απραξία από τις 11 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Αούστρια Βιέννης με 1-4. Παρά την ήττα σε εκείνη την αναμέτρηση και την μέτρια πορεία στους ομίλους, όπου νίκησε μόνο την Πόρτο, κατάφερε με μόλις 6 βαθμούς να τερματίσει 2η και να πάρει το εισιτήριο για τους «16» πίσω από την Ατλέτικο και έχοντας μόλις ένα βαθμό από Πόρτο και Αούστρια. Στο εγχώριο πρωτάθλημα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 6 Δεκεμβρίου, κερδίζοντας εντός έδρας την Ουράλ, νίκη η οποία την κράτησε στην κορυφή, σε ισοβαθμία με την Λοκομοτίβ Μόσχας στους 40 βαθμούς, μόλις ένα πάνω από την Σπαρτάκ Μόσχας. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι στις 9 Μαρτίου, όπου υποδέχεται τη Τομ’ Τομσκ. Στη διακοπή έδωσε 4 σημαντικά φιλικά, κερδίζοντας με 2-0 τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την εσθονική Νάρβα Τρανς, ενώ έχασε με 1-2 από Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μέταλιστ Χάρκιβ.
Στα μεταγραφικά, ο έμπειρος επιθετικός Λάζοβιτς (0 συμμ.) έμεινε ελεύθερος και συνεχίζει στην Παρτιζάν. Έδωσε δανεικούς στην Ανζί τον μέσο Μπιστρόφ (15 συμμ.) και τον επιθετικός Μπουκάροφ (4 συμμ.), που δεν υπολογίζονταν στα αρχικά πλάνα του Σπαλέτι. Σημαντική έλευση ο Σαλομόν Ροντόν, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 18 εκατ, από την Ρούμπιν, από την οποία απέκτησε και τον βασικό δεξιό μέσο, Ριάζαντσεφ. Ισόπαλα και τα τρία εντός στους ομίλους, αήττητη όμως στα 5 φετινά εντός ευρωπαϊκά, κερδίζοντας στα προκριματικά Πάκος Φερέιρα (4-2, 28/08) και Νόρντζελαντ (5-0 07/08).

Τελευταία 5: 1-2-2


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Προέρχεται από ήττα-έκπληξη στο Αμβούργο, αφού οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από 7 σερί ήττες και μάχονται για την παραμονή, κατάφεραν εκμεταλλευτούν όλες τις τελικές που είχαν (5 συνολικά) και να σκοράρουν 3 φορές. Ανώτερη η Ντόρτμουντ (64% κατοχή), που απείλησε περισσότερες φορές, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ, χάνοντας τελικά με 0-3 (42’, 58’, 90’+1). Πρώτη ήττα μέσα στο 2014 και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη Λεβερκούζεν, που έχασε σε 2ο συνεχόμενο, παραμένοντας 3η και στο -1 από τις «ασπιρίνες». Η περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να περάσει πρώτη στον πιο δύσκολο όμιλο της προηγούμενης φάσης, έχοντας τριπλή ισοβαθμία με Άρσεναλ (2η) και Νάπολι (3η) και φέτος, που και πάλι δε στοχεύει στο πρωτάθλημα (-20 από Μπάγερν), ελπίζει σε μια ευρωπαϊκή πορεία ανάλογη της περσινής. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σούμποτιτς (10 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μπέντερ (19 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Γκιουντογάν (1 συμμ.) και ο δεξιός μεσοεπιθετικός Μπλαζτσικόφσκι (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Άγνωστο πως θα εμφανιστεί η Ζενίτ μετά τη μακρά διακοπή, αλλά βάση των προηγούμενων δεδομένων η Ντόρτμουντ, που θέλει να αντιδράσει μετά τη βαριά ήττα, είναι σε θέση να πάρει προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι. Διπλό στο 1.85 (Stoiximan). Καλή επιλογή και το γκολ-γκολ στο 1.57 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση