» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Με κεκτημένη ταχύτητα η Σάλκε


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Με κεκτημένη ταχύτητα η Σάλκε
21.30 ΣΑΛΚΕ - ΜΑΪΝΤΖ

Προϊστορία: 9-3-5
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ - ΜΑΪΝΤΖ 3-0


ΣΑΛΚΕ: Δεν ήταν καλύτερη της Λεβερκούζεν, όμως δείχνει να της πάνε τα πάντα, κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-1. Ο νεαρός Γκορέτσκα άνοιξε το σκορ για τους «βασιλικούς μπλε» στο 28', με τις «ασπιρίνες» να πιέζουν και να ισοφαρίζουν με αυτογκόλ του Σαντάνα στο 67'. Η κλάση του Χούντελααρ όμως έδωσε στην Σάλκε το τρίποντο με κεφαλιά στο 74'. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Κέλερ, η οποία σταθεροποιήθηκε στην τέταρτη θέση της Μπουντεσλίγκα, τέσσερις βαθμούς μακριά από την πέμπτη Βόλφσμπουργκ. Τραυματίες οι μπακ Ουτσίντα (17 συμ.), Αόγκο (10 συμ.) και οι μέσοι Κλέμενς (11 συμ.), Χέγκερ (7 συμ./2 γκολ).



Εντός: 7-1-2
Γκολ: 41-30
Τελευταία 5: 4-1-0



ΜΑΪΝΤΖ: Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις η Μάιντζ και επέστρεψε άμεσα στις νίκες με το 2-0 κόντρα στο Αννόβερο. Ο Μάλι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τούχελ, ενώ ο Τσούπο Μότινγκ «σφράγισε» τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 3/4 για την Μάιντζ μετά την διακοπή και στο -1 από την έκτη Γκλάντμπαχ. Στο προηγούμενο πάντως εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με σκορ 3-0. Εκτός οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες Χ. Μίλερ (10 συμ.), Βέτκλο (2 συμ.), ο μέσος Μπαουμγκάρτλινγκερ (6 συμ.) και ο φορ Σχάνιν (3 συμ.).  


Εκτός: 4-1-5
Γκολ: 31-35
Τελευταία 5: 4-0-1


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα η Μάιντζ, όμως η Σάλκε δείχνει σε καλό φεγγάρι και θα έχει και την δύναμη της έδρας. Άσος σε απόδοση 1,70 από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση