» » » » » » » Πάμε στοίχημα Ligue 1 Γαλλίας: Συνεχίζει νικηφόρα η Μονακό


Πάμε στοίχημα Ligue 1 Γαλλίας: Συνεχίζει νικηφόρα η Μονακό
21.30 ΜΟΝΑΚΟ - ΡΕΜΣ

Προϊστορία: 0-1-4
Πέρυσι: -


ΜΟΝΑΚΟ: Σε μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έδειξε χαρακτήρα και πέρασε νικηφόρα από την Κορσική, κερδίζοντας 2-0 την Μπαστιά. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Τζέιμς Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ για τους Μονεγάσκους, γκολ που έδιωξε το άγχος για την συνέχεια. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 77'. Η ομάδα του Ρανιέρι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο σερί ισοπαλίες και διατηρήθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Μπροστά στο κοινό της δίνει σπάνια δικαιώματα (8-3-1). Εδώ και καιρό τραυματία ο φορ Φαλκάο (17 συμ./9 γκολ). Χτύπησε και ο επίσης φορ Μπερμπάτοφ (1 συμ.).



Εντός: 8-3-1
Γκολ: 41-17

Τελευταία 5: 3-2-0


ΡΕΜΣ: Δεν βρίσκεται τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Κέρδισε και την Μπορντό την περασμένη αγωνιστική (1-0) με γκολ του Ντε Πρεβίλ στο 64', φτάνοντας τα δύο διαδοχικά τρίποντα. Η τέταρτη θέση απέχει μόλις τρεις πόντους για την ιστορική ομάδα, που έχει τον τρίτο καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό του πρωταθλήματος (5-6-2).     Σήμερα πάντως έχει δύσκολο έργο απέναντι στην «πλούσια» Μονακό. Τιμωρημένοι ο επιθετικός Ντε Πρεβίλ (22 συμ./3 γκολ) και ο μέσος Ντεβό (23 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 5-6-2
Γκολ: 30-29
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση πάμε στοίχημα: Εύκολα η δύσκολα η ανωτερότητα της Μονακό θα επισφραγιστεί με το τρίποντο σήμερα. Στο 1,35 ο άσος στην mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση