» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: Καταρακωμένη η Λεβερκούζεν


Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: Καταρακωμένη η Λεβερκούζεν
16.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 23-15-21
Πέρυσι: -


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Δεν είναι μόνο ότι χάνει συνεχώς, αλλά και ότι γνωρίζει την μία τεσσάρα μετά την άλλη. Νέα αποτυχία το 4-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Ρούντιτζερ στο 78', ενώ δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Λάιτνερ για να μείνει στην συνέχεια με 1-0 ποδοσφαιριστές. Οι Σουηδοί συμπλήρωσαν έξι σερί ήττες και για την ώρα υπάρχει στήριξη προς το πρόσωπο του προπονητή Τόμας Σνάιντερ. Την δεύτερη από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του θα εκτίσει ο φορ Ιμπίσεβιτς (20 συμ./10 γκολ).



Εντός: 2-3-5
Γκολ: 34-45
Τελευταία 5: 0-0-5


ΧΕΡΤΑ: Έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην Βόλφσμπουργκ εντός έδρας, όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη. Παρότι προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με τον Σκίελμπρεντ (21') και είχε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, οι «λύκοι» ήταν πιο ουσιαστικοί και πήραν το ματς 2-1. Το σύνολο του Λούχουκαϊ δεν έχει σταθερότητα στα αποτελέσματα της πλέον, όμως ακόμη μια θέση στην Ευρώπη απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Συνεχίζουν εκτός ο στόπερ Λουστενμπέργκερ (19 συμ.) και ο μέσος Μπάουμγιόχαν (4 συμ.).


Εκτός: 4-3-3
Γκολ: 32-26

Τελευταία 5: 2-0-3


Προγνωστικά στοίχημα: Με την πλάτη στον τοίχο η Στουτγάρδη, που κάποτε θα ξυπνήσει. Ίσως ήρθε η ώρα της και η νίκη τη πληρώνει 2,61 στην Goalbet.




16.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 33-27-33
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3-2


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Μπερντ Φαν Μάρβαϊκ τέλος! Αναμενόμενο μετά την τραγική πορεία του Αμβούργου και επί ημερών του. Νέο κάζο το βαρύ 4-2 από τη νεοφώτιστη και ουραγό Μπράουνσβαϊγκ. Ο τεχνικός που ανέλαβε εδώ και κάποιες ημέρες την ομάδα του λιμανιού είναι ο Μίρκο Σλόμκα, που ήταν για χρόνια στο Αννόβερο. Αναλαμβάνει να δώσει τέλος στο σερί εφτά ηττών, αλλά απέναντι της σήμερα είναι η ανώτερη και φορμαρισμένη Ντόρτμουντ. Τεράστια η απουσία του αρχηγού Φαν Ντερ Φάαρτ (18 συμ./7 γκολ). Εκτός και ο εξτρέμ Μπάιστερ (16 συμ./5 γκολ).


Εντός: 2-1-7
Γκολ: 35-51

Τελευταία 5: 0-0-5


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο και διέλυσε 4-0 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας. Φρόντισε μάλιστα να προηγηθεί με 2-0 στα πρώτα 20 λεπτά με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, ενώ την σκυτάλη πήραν στο δεύτερο ημίχρονο οι Λεβαντόφσκι (47'), Γιόζιτς (68'). Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ, η οποία μείωσε την διαφορά της από την δεύτερη θέση και την Λεβερκούζεν στον έναν πόντο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ακολουθεί την Τρίτη στην Ρωσία ματς για το Champions League με την Ζενίτ. Δεν παίζουν ο στόπερ Σούμποτιτς (10 συμ.) και ο εξτρέμ Μπλαζτσικόφσκι (16 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 6-2-2
Γκολ: 51-24

Τελευταία 5: 3-1-1


Προγνωστικά στοίχημα: Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει μέσα σε λίγες ημέρες η κατάσταση στο Αμβούργο παρά την έλευση νέου προπονητή και η φορμαρισμένη Ντόρτμουντ δύσκολα να αφήσει βαθμούς. Το διπλό στο 1,40 από την Championsbet.




16.30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προϊστορία: 2-4-8
Πέρυσι: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2-1


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Άλλη ομάδα μετά την χειμερινή διακοπή. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέρντερ Βρέμης προηγήθηκε με τον Ράφαελ στο 6', όμως έχασε τη νίκη λίγο πριν την λήξη και πιο συγκεκριμένα στο 88' (1-1). Παρέμεινε έτσι έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και μοιραία έπεσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Μπροστά στο κοινό της μετρά δύο διαδοχικές ήττες, όμως παραμένει η ομάδα με τον δεύτερο καλύτερο εντός έδρας απολογισμό της Μπουντεσλίγκα (8-1-2). Τραυματίας ο αριστερός μπακ Βεντ (17 συμ./3 γκολ).


Εντός: 8-1-2
Γκολ: 37-26
Τελευταία 5: 0-2-3


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Ήταν σε καλή ημέρα και ειδικά η επίθεση της, όπως συνηθίζει εξάλλου. Κέρδισε εμφατικά την Στουτγάρδη με 4-1 και οι σκόρερ της ήταν οι Σίπλοκ (12', 66'), Φόλαντ (48'), Φιρμίνο (92'). Μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών για την Χόφενχαϊμ (2-1-0), που σπάνια δεν φέρνει over. Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος μάλλον θα έχει μια ήρεμη σεζόν βαθμολογικά. Συμπλήρωσε κάρτες ο μέσος Πολάνσκι (20 συμ.).

Εκτός: 3-2-5
Γκολ: 44-44

Τελευταία 5: 2-1-2


Προγνωστικά στοίχημα: Το παιχνίδι θα έχει φάσεις μπροστά από τα δύο καρέ και αναμένονται πολλά γκολ. Επιλογή το over 2,5 σε απόδοση 1,60 από την Playbet.




19.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 12-5-17
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 3-1


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: H τύχη είναι με τους ικανούς και η Βόλφσμπουργκ έφυγε από το Βερολίνο και την έδρα της Χέρτα με το διπλό και σκορ 2-1. Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους «λύκους», αφού έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 6'. Ωστόσο βρήκαν δύο γκολ με Κνότσε (58') και Καλιγκιούρι (78') και παρά την πίεση από την αντίπαλο κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι της τέταρτης Σάλκε, η οποία απέχει στους τέσσερις βαθμούς. Πάντα εκτός λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Βιεϊρίνια (6 συμ./1 γκολ).


Εντός: 7-1-2
Γκολ: 35-25
Τελευταία 5: 2-1-2


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την φανταχτερή Παρί Σεν Ζερμέν και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 για το Champions League. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί ακόμη μια ήττα μπροστά στο κοινό της, χάνοντας από την Σάλκε με 2-1. Επέτρεψε έτσι στην Ντόρτμουντ να μειώσει στον έναν βαθμό για την μάχη της δεύτερης θέσης, με την ομάδα του Χίπια να αντιμετωπίζει τελευταία πολλά αμυντικά προβλήματα. Τιμωρημένος ο μπακ Τσαν (17 συμ./1 γκολ). Εκτός και οι τραυματίες επιθετικοί Κρούζε (15 συμ./2 γκολ), Ντερντιγιόκ (8 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 6-0-4
Γκολ: 38-22

Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά στοίχημα: Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Είναι στην δυνατότητα τους να σκοράρουν από ένα τέρμα τουλάχιστον. Goal/goal και 1,50 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση