» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Αλλού το μυαλό στον Ολυμπιακό


Προγνωστικά στοιχήματος: Αλλού το μυαλό στον Ολυμπιακό
Γκαζιάντεπσπορ - Ακισάρσπορ: Δεν κέρδισε στα τρία πιο πρόσφατα εντός η Γκαζιάντεπσπορ. Βελτιώθηκε και μακριά από το γήπεδο της η Ακισάρσπορ.


Τσέλσι - Έβερτον: Η πρωτοπόρος Τσέλσι δεν χάνει εδώ και 11 αγωνιστικές. Δύσκολα να ανταπεξέλθει η ντεφορμέ Έβερτον.


Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης: Δεύτερο σερί εντός έδρας δύσκολο παιχνίδι για τον Λεβαδειακό, ο οποίος το πρώτο με τον Ατρόμητο το κέρδισε. Ανεβασμένος και ο Αστέρας Τρίπολης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.




Αμβούργο - Ντόρτμουντ: Οι εφτά σερί ήττες έφεραν νέο προπονητή στο Αμβούργο. Ανεβασμένη η Ντόρτμουντ με τρεις σερί νίκες.


Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ: Έχασε τα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της η Γκλάντμπαχ. 2-1-0 η φόρμα της Χόφενχαϊμ στα τρία τελευταία.


Στουτγάρδη - Χέρτα: Οχτώ γκολ δέχτηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Στουτγάρδη, που προέρχεται από έξι σερί ήττες. Τρεις ήττες έχει υποστεί στην τελευταία τετράδα αγώνων η Χέρτα.


Νυρεμβέργη - Μπράουνσβαϊγκ: «Ξύπνησε» για τα καλά με τρία τρίποντα μετά την διακοπή η Νυρεμβέργη. Από νίκη προέρχεται πάντως και η ουραγός Μπράουνσβαϊγκ.


Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ: Τελικός για την Φράιμπουργκ που είναι εντός επικίνδυνης ζώνης. Τέλος στο αήττητο σερί της Άουγκσμπουργκ, η οποία είναι άνετη πάντως βαθμολογικά.


Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον: Τρεις σερί νίκες για την Γουέστ Χαμ και ανάσανε σημαντικά στην βαθμολογία. Δύσκολος αντίπαλος πάντως η Σαουθάμπτον, καθώς δεν χάνει εδώ και έξι αγωνιστικές.


Κάρντιφ - Χαλ: Μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία 10 για την Κάρντιφ. Δεν τρομάζει εκτός έδρας η Χαλ (2-2-9).


Άρσεναλ - Σάντερλαντ: Δεν κέρδισε στα δύο πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα η Άρσεναλ. Αναγκασμένη να παλέψει για το αποτέλεσμα η Σάντερλαντ.


Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ: Πέντε συνεχόμενα goal/goal μετράει η Γουέστ Μπρομ. Στο -4 από θέση παραμονής η Φούλαμ του Μήτρογλου.


Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ: Δύσκολα να «σκοντάψει» σε τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Σίτι. Εξάλλου εκτός έδρας η Στόουκ δεν βλέπεται (1-3-9).


Ρεάλ Μαδρίτης - Έλτσε: Εφτά γκολ έβαλε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν χάνει εύκολα προσφάτως η Έλτσε, όμως σήμερα δύσκολα να αντέξει.


Ερσίγεσπορ - Καραμπούκσπορ: Τέσσερις βαθμούς μάζεψε στα δύο πιο πρόσφατα η Ερσίγεσπορ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή. 2-2-0 η φόρμα της Καραμπούκσπορ στα τέσσερα τελευταία.


Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος: Θέλει πάση θυσία βαθμούς σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης, που από τις έξι συνολικά νίκες του στο πρωτάθλημα, οι πέντε είναι εντός έδρας (5-3-5). Under έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του Πανιώνιου στο πρωτάθλημα.

Μαρσέιγ - Λοριάν: Στο 93' έχασε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σεντ Ετιέν η Μαρσέιγ (1-1). Goal/goal έληξαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Λοριάν.

Θέλτα - Χετάφε: 3-1-0 μετράει στα τέσσερα τελευταία η φορμαρισμένη Θέλτα. Αντιθέτως η Χετάφε αγνοεί τη νίκη σε εννιά αγωνιστικές και το γκολ σε τέσσερις.


Γαλατάσαραϊ - Μπεσίκτας: Ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης. Την καλύτερη άμυνα της Τουρκίας με 19 γκολ παθητικό έχει η Γαλατάσαραϊ. Ωστόσο η Μπεσίκτας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με τέσσερις διαδοχικές νίκες.


Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γ.: 3-0-1 η φόρμα της Κρίσταλ Πάλας στα τέσσερα τελευταία. Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη η αποκαρδιωτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν: Δύο σερί νίκες για την Βόλφσμπουργκ, που κυνηγάει την τέταρτη θέση της Μπουντεσλίγκα. Ικανή για όλα η Λεβερκούζεν.


ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Δύο σερί νίκες για τον άνετο βαθμολογικά ΟΦΗ. Με το μυαλό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός.

Χέρενφεν - Μπρέντα: 8/9 over έχει το τελευταίο διάστημα η Χέρενφεν. Πιο σφιχτή πλέον η Μπρέντα, που τρέχει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών.


Μπράγκα - Αρούκα: Έξι βαθμούς μακριά από την πεντάδα η απογοητευτική φέτος Μπράγκα. Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Αρούκα.


Καμπούρ - Ρόντα: Όλες οι νίκες της Καμπούρ είναι μπροστά στο κοινό της (7-1-4). Έπεσε τελευταία η Ρόντα μετά τις τέσσερις απανωτές ήττες.


Τσβόλε - Χέρακλες: Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Τσβόλε μέχρι στιγμής (8-8-8). Ικανή εκτός έδρας η Χέρακλες (5-1-6). Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Οστάνδη - Λιρς: 2-2-0 η φόρμα της Οστάνδης στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Καλό σερί τρέχει και η Λιρς πριν χάσει το Σάββατο από την Γκενκ.


Σαρλερουά - Βάρεγκεμ: Τέσσερις διαδοχικές ήττες μετρά η απογοητευτική Σαρλερουά. Αγνώριστη προς το χειρότερο εκτός έδρας η Βάρεγκεμ (2-6-4).


Κορτράικ - Μονς: Goal/goal έληξαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Κορτράικ. Με την πλάτη στον τοίχο η Μονς και πρέπει να σκοράρει.


Σερκλ Μπριζ - Μαλίν: Μόλις ένα τέρμα σημείωσε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Σερκλ Μπριζ. Το ίδιο στατιστικό συνοδεύει και την Μαλίν.


Μπορντό - Εβιάν: Τέσσερις ήττες και μια νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων η Μπορντό, διάστημα που εμφάνισε μονάχα no goal. Τις τρεις σερί ισοπαλίες έφτασε η Εβιάν.


Γκινγκάμπ - Νις: Η πιο ντεφορμέ ομάδα του Σαμπιονά η Γκινγκάμπ, αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και 10 αγωνιστικές. Πάντως η Νις είναι αδύναμη μακριά από το γήπεδο της (1-2-9).


Μπαστιά - Σεντ Ετιέν: Άνετη βαθμολογικά η Μπαστιά και δύσκολα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος. Στο -3 από την τρίτη θέση βρίσκεται η Σεντ Ετιέν.


Μονπελιέ - Αζαξιό: Με τις δύο σερί ισοπαλίες έφτασε στις 14 συνολικά η Μονπελιέ (5-14-6). Όλα για όλα τα παίζει και σήμερα η ουραγός Αζαξιό.


Βαλενσιέν - Σοσό: 7/8 over μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Βαλενσιέν. Δύο νίκες στην τελευταία τριάδα αγώνων για την ανεβασμένη Σοσό.


Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα: Μείωσε στους τέσσερις από την τέταρτη θέση η Σοσιεδάδ. Δεν θέλει πάντως απώλειες η Μπαρτσελόνα, καθώς συγκατοικεί με Ρεάλ και Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας.


Ναϊμέγκεν - Αϊντχόφεν: Η Ρόντα διαθέτει με διαφορά την χειρότερη αμυντική επίδοση του πρωταθλήματος με 59 γκολ παθητικό. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η ανεβασμένη Αϊντχόφεν.



Μπολόνια - Ρόμα: Ούτε την έδρα της δεν εκμεταλλεύεται η φέτος η Μπολόνια (2-6-4). Μια ήττα έχει μόνο στο πρωτάθλημα η δεύτερη Ρόμα (16-6-1).


Ρίο Άβε - Σπόρτινγκ: Βελτιώθηκε εντός έδρας η Ρίο Άβε, αλλά και πάλι έχει έναν από τους χειρότερους απολογισμούς του πρωταθλήματος (2-2-6). Η Σπόρτινγκ δέχεται τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία (12).


Αλμερία - Μάλαγα: Ασταθής η Αλμερία, η οποία μια κερδίζει και μια χάνει. Σειρά έχει να επιστρέψει στις νίκες σήμερα. Με την πλάτη στον τοίχο μετά από τις σερί ήττες η Μάλαγα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση