» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Κερδίζει από συνήθεια η Μπαγερν


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Κερδίζει από συνήθεια η Μπαγερν
16.30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 30-18-38
Πέρυσι: ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ


ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Από την κόλαση στον παράδεισο. Έχανε μέχρι το 72' με 2-0 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο» για το Europa League, όμως σε εκείνο το λεπτό μείωσε με τον Χοσέλου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα πήρε την ισοπαλία 2-2 με αυτογκόλ του Σάντρο. Διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις από το βαρύ 4-0 με αντίπαλο την Ντόρτμουντ που προηγήθηκε και θέλει βαθμούς ακόμη για να μην μπλέξει εκ νέου σε περιπέτειες. Τραυματίας ο στόπερ Άντερσον (15 συμ.).



Εντός: 2-4-4
Γκολ: 24-38

Τελευταία 5: 2-1-2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Στο δύσκολο εντός έδρας ματς με την Γκλάντμπαχ έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά και απάντησε στο 88' με γκολ του Ομπράνιακ για το τελικό 1-1. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Βέρντερ Βρέμης και συνεχίζει να παίζει με την φωτιά, καθώς απέχει μόλις τρεις πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας είναι μια από τις πιο αδύναμες εκτός έδρας ομάδες της Μπουντεσλίγκα (2-2-6). Αμφίβολος ο μέσος Χαντ (19 συμ./3 γκολ).


Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 25-46
Τελευταία 5: 1-2-2


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισόβαθμες ομάδες. Πιθανή η ισοπαλία στην τιμή 3,90 από την mybet.




18.30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία: 9-7-33
Πέρυσι: ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-6


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Το ίδιο γνωστό εκτός έδρας σύνδρομο που το διακατέχει όταν φεύγει από την έδρα του. Το Αννόβερο έχασε με 2-0 στο Μάιντζ, γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Βαθμολογικά δεν μπορεί να αισθάνεται άνετη ακόμη, καθώς έχει απόσταση μόλις έξι πόντων από την επικίνδυνη ζώνη και ενδέχεται σήμερα με ήττα απέναντι στο «βουνό» που λέγεται Μπάγερν Μονάχου να βρεθεί πιο χαμηλά. Αμφίβολη η συμμετοχή του επιθετικού Ντιούφ (16 συμ./7 γκολ).


Εντός: 6-3-1
Γκολ: 29-37

Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΠΑΓΕΡΝ: Πέρασε δύσκολα στα πρώτα λεπτά με την Άρσεναλ και αφού ξεπέρασε την πίεση βρήκε μια φάση για να κερδίσει πέναλτι, αλλά και την αποβολή του Σέζνι. Ο Αλάμπα έχασε το πέναλτι στο 40', όμως οι Κρος (54') και Μίλερ (88') έκαναν την δουλειά τους για μια μεγάλη νίκη με 2-0 στο Λονδίνο. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα προέρχεται από σερί νικών ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ στο πρωτάθλημα παίζει χωρίς αντίπαλο. Εκτός οι μέσοι Ριμπερί (14 συμ./7 γκολ), Σακιρί (12 συμ./4 γκολ).

Εκτός: 8-2-0
Γκολ: 57-9
Τελευταία 5: 5-0-0


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δεν είναι εύκολος αντίπαλος εντός έδρας το Αννόβερο, όμως η Μπάγερν κερδίζει και στον ύπνο της. Στο 1,30 το διπλό της Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση