» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 3/3 ο Παναθηναϊκός


Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 3/3 ο Παναθηναϊκός
Βαγιεκάνο - Σεβίλλη: Με 58 γκολ παθητικό η Βαγιεκάνο διαθέτει την χειρότερη άμυνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ντεφορμέ η Σεβίλλη με απολογισμό 0-3-3 στα έξι τελευταία.


Ουτρέχτη - Γκρόνινγκεν: Goal/goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ντεφορμέ Ουτρέχτης. Φέρνει τα πάντα η Γκρόνινγκεν (8-8-8).


Λιβόρνο - Βερόνα: Δύο διαδοχικά διπλά μετράει στο συγκεκριμένο γήπεδο η Βερόνα, μόνο που η Λιβόρνο παρουσιάζεται βελτιωμένη τελευταία.




Γκεντσλερμπιρλίγκι - Κόνιασπορ: Τρεις σερί ήττες για την Γκεντσλερμπιρλίγκι, που κατρακυλά. Αλλά και η Κόνιασπορ εκτός έδρας είναι λίγα πράγματα (1-2-7).


Κασίμπασα - Σίβασπορ: 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κασίμπασα. Σταθερά τέταρτη παραμένει η Σίβασπορ του Ρομπέρτο Κάρλος.


Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς στόχους συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Τουλούζ. Στο ζενίθ το ηθικό της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την τεσσάρα επί της Λεβερκούζεν στο Champions League.


Παναθηναϊκός - Εργοτέλης: Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, έχει την ευκαιρία να κάνει τρεις τις σερί του νίκες. Τρία διαδοχικά τρίποντα είχε ο Εργοτέλης, πριν χάσει την περασμένη Δευτέρα από τον ΟΦΗ.

Λέουβεν - Κλαμπ Μπριζ: Δεν σκοράρει εδώ και τρεις αγωνιστικές η προτελευταία Λέουβεν. Τρία διαδοχικά τρίποντα για την Κλαμπ Μπριζ που ανεβαίνει και πάλι.


Λίβερπουλ - Σουόνσι: Στο -4 από την κορυφή η Λίβερπουλ. Η Σουόνσι ωστόσο δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα.


Νιούκαστλ - 'Αστον Βίλα: Τρεις σερί ήττες μετράει η αποδυναμωμένη Νιούκαστλ. Κάτι κάνει εκτός έδρας η Νιούκαστλ (4-5-4).


Άγιαξ - Αλκμάαρ: Ο πρωτοπόρος Άγιαξ διατηρεί την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 20 γκολ παθητικό. Δεν πείθει η Αλκμάαρ και ειδικά εκτός έδρας (3-1-8).

Φίτεσε - Βάαλβαϊκ: Under έληξαν τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της Φίτεσε, διάστημα που δεν κέρδισε κιόλας. Over και goal/goal τα τρία τελευταία της Βάαλβαϊκ.

Ουντινέζε - Αταλάντα: 2-1-0 η πρόσφατη φόρμα της Ουντινέζε. Δύο σερί ήττες μετρά η Αταλάντα και με απολογισμό τερμάτων 0-6.


Ίντερ - Κάλιαρι: 10-3-0 στα 13 τελευταία απέναντι στην Κάλιαρι η Ίντερ. Εξάλλου οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ούτε διπλό μέχρι στιγμής (0-5-6).


Κιέβο - Κατάνια: Τρεις σερί ήττες για τη ντεφορμέ Κιέβο. Από καλό παιχνίδι απέναντι στην Λάτσιο προέρχεται η Κατάνια και μπορεί να συνήλθε για τα καλά.


Σαμπντόρια - Μίλαν: No goal τα τρία τελευταία ματς της Σαμπντόρια. Η Μίλαν έχει χάσει μόνο μια φορά στο πρωτάθλημα επί ημερών Ζέεντορφ.


Αντάλιασπορ - Εσκισεχίρσπορ: Δύο σερί ισοπαλίες μετρά η Αντάλιασπορ. Over έληξαν οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της Εσκισεχίρσπορ για το πρωτάθλημα.



Αϊντραχτ Φρ. - Βέρντερ Βρέμης: No goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Δεν κέρδισε σε αυτό το διάστημα η Βέρντερ Βρέμης.


Πλατανιάς - Άρης: Τελικός παραμονής με τον Πλατανιά να έρχεται από τρεις απανωτές ήττες και τον Άρη να μην δέχεται γκολ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.


ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια: Χωρίς ισοπαλία εντός έδρας ακόμη ο ΠΑΣ Γιάννινα (9-0-4). Έξι γκολ έχει σκοράρει μονάχα σε 13 εξόδους της η Βέροια.


Ατρόμητος - Ξάνθη: Έχασε μετά από καιρό ο Ατρόμητος και είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει. Η Ξάνθη θέλει ακόμη κάποιους βαθμούς, όμως εκτός έδρας δείχνει αδύναμη (1-4-8).

Τβέντε - Φέγενορντ: Με 54 γκολ ενεργητικό η Τβέντε έχει σκοράρει τα περισσότερα στην κατηγορία. Δύο λιγότερα έχει πετύχει η Φέγενορντ.


Νόριτς - Τότεναμ: Δύο τέρματα σκόραρε μονάχα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές η Νόριτς. Σε καλύτερη κατάσταση η Τότεναμ και με δύο διαδοχικά τρίποντα.


Ναντ - Ρεν: Υποχωρεί στην βαθμολογία η Ναντ, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Ικανή για όλα η ασταθής Ρεν. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Ολανένσε - Ζιλ Βιθέντε: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη για την προτελευταία Ολανένσε και 10 αγωνιστικές για την απογοητευτική Ζιλ Βιθέντε.


Σετουμπάλ - Πάσος Φερέιρα: Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία της παιχνίδια η Σετουμπάλ. Η ουραγός Πάσος Φερέιρα είναι αναγκασμένη να ψάξει για το αποτέλεσμα.


Μπέτις - Μπιλμπάο: Στο -10 από την παραμονή η Μπέτις και θέλει μονάχα τους τρεις βαθμούς της νίκες. Δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μπιλμπάο.


Αννόβερο - Μπάγερν: Ελπίζει πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια του το Αννόβερο (6-3-1), όμως η Μπάγερν βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Σταντάρ Λιέγης - Γάνδη: Δεν σταματάει πουθενά η πρωτοπόρος Σταντάρ Λιέγης και μετρά έξι σερί νίκες. 2-2-0 πάντως η φόρμα της Γάνδης.


Μαρίτιμο - Μπελένενσες: Δύσκολα χάνει εντός έδρας η Μαρίτιμο (4-3-2). Η Μπελενένσες διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 11 γκολ ενεργητικό.


Τραμπζονσπόρ - Καϊσέρισπορ: Δυνατή εντός έδρας η Τραμπζονσπόρ, αλλά δεν κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα της παιχνίδια εκεί. Η ουραγός Καϊσέρισπορ είναι αναγκασμένη να παίξει για τη νίκη.


ΠΑΟΚ - Πανθρακικός: Κουρασμένος από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, όμως δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών. Εξάλλου εκτός έδρας ο Πανθρακικός χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του (1-5-6).


Γιουβέντους - Τορίνο: Τοπικό ντέρμπι μίσους. Η Τορίνο έχει να σκοράρει απέναντι στην Γιουβέντους από το 2002.


Βαλένθια - Γρανάδα: Πέντε αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Βαλένθια. Ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες εξόδους της η Γρανάδα.



Πόρτο - Εστορίλ: Στο -4 από την κορυφή η Πόρτο. Εκπληκτική μακριά από το γήπεδο της η Εστορίλ (6-2-1).


Γκενκ - Μπέβερεν: Η Γκενκ έχασε τα τέσσερα τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια. Αήττητη τις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Μπέβερεν.


Λάτσιο - Σασσουόλο: Δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη για την Λάτσιο. Πέντε σερί ήττες για τη νεοφώτιστη Σασσουόλο.


Λιλ - Λιόν: Την δεύτερη καλύτερη άμυνα του Σαμπιονά έχει η Λιλ (9-1-2). Σε πολύ καλή κατάσταση όμως η Λιόν με 5-0-1 φόρμα στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα.


Οσασούνα - Ατλέτικο Μ.: Δεν δέχτηκε γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Οσασούνα. Από την άλλη πλευρά η Ατλέτικο Μαδρίτης διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Πριμέρα με 16 γκολ παθητικό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση