» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Γαλατάσαραϊ – Τσέλσι


Προγνωστικά στοίχημα Champions League: Γαλατάσαραϊ – Τσέλσι
21:45 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: -

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Ντέρμπι με τα όλα του το μεγάλο ματς με τη Μπεσικτάς στο «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα», με τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, πριν τελικά το κάνει η Γαλατά στο 38’, με το πέναλτι που κέρδισε ο Σαρί και εκτέλεσε ο Ινάν. Πεσμένος ο ρυθμός στην επανάληψη, με τη Μπεσικτάς να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία, αλλά το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος. Παρέμεινε αήττητη για 11η αγωνιστική (7-4-0) και πλησίασε στους 3 βαθμούς την πρωτοπόρο Φενέρ, που αγωνιζόταν τη Δευτέρα εκτός έδρας με την Ελαζίγκσπορ, η μοναδική ομάδα που την κέρδισε στα 20 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (12-7-1). Δεν είχε πολύ καλή παρουσία στους ομίλους, κερδίζοντας μόνο τη Κοπεγχάγη στα 5 πρώτα και δεχόμενη 10 γκολ στις 2 αναμετρήσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με το 2-2 στο Τορίνο και τη νίκη επί των Ιταλών στην τελευταία αγωνιστική (1-0 εντός) κατάφερε να τερματίσει 2η (2-1-3).
Το αστέρι της ομάδας, Ντιντιέ Ντρογκμπά, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και που έχει πατήσει αισίως τα 35, δύσκολα να συνεχίσει του χρόνου στη Γαλατάσαραϊ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι υπάρχει πρόταση από τις ΗΠΑ, αλλά και πρόταση για το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Νο goal τα 8 από τα 9 τελευταία. Εκτός ο κίπερ Ισκάν (2 συμμ.) και ο δεξιός μέσος Αϊντίν Γιλμάζ (6 συμμ./2 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-2-0


ΤΣΕΛΣΙ: Τα βρήκε σκούρα με την Έβερτον, αλλά τελικά λυτρώθηκε από στις καθυστερήσεις, παίρνοντας τη νίκη και παραμένοντας στην κορυφή της Πρέμιερ. Ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, αλλά η Έβερτον είχε 3 πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Τσεχ να λέει όχι όπου χρειάστηκε. Στην επανάληψη πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά έπρεπε να περιμένει μέχρι το 93’, όταν ο Λάμπαρντ γέμισε από φάουλ στην περιοχή και ο Τέρι από κοντά έγραψε το τελικό 1-0. Η διαφορά από Άρσεναλ και Σίτι παρέμεινε στο +1 και +3 αντίστοιχα. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (21), κρατώντας το μηδέν στα 6 από τα 8 τελευταία. Under και no goal τα 6 από τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο αριστερός μπακ Νταβίντ Λουίζ (14 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος φαν Χίνκελ (2 συμμ.).

Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Η Γαλατά, έχει αστέρια στη σύνθεσή της, αλλά δεν πείθει όσο πέρυσι, που έφτασε στους «8». Το σύστημα του Μουρίνιο, με την έμφαση στην καλή ανασταλτική λειτουργία δείχνει πως αποδίδει και μπορεί να παίξει σε όλα τα ταμπλό. Ανάλογη τακτική περιμένουμε και σήμερα, αφού οι Τούρκοι παίζουν πάντα με 12ο παίχτη στην Κωνσταντινούπολη και δεν πρέπει να τους παίρνει κανείς αψήφιστα. Under στο 1.71 (Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση