» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Champions League: Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Champions League: Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης
21:45 ΣΑΛΚΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία:

ΣΑΛΚΕ: Αν και ήταν καλύτερη από τη Μάιντς, δεν κατάφερε να συνεχίσει τις νίκες, μένοντας στο εντός έδρας 0-0. Ο Φαρφάν βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος και είχε άλλες δύο στην επανάληψη με Χούντελααρ και Μέγιερ, αλλά δεν ήταν αρκετές για να πάρει το τρίποντο, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση, αφού τόσο η Ντόρτμουντ, όσο και η Λεβερκούζεν έχασαν στα δικά τους παιχνίδια. 4η προς το παρόν, στο -2 από τις ασπιρίνες και -1 από τη Ντόρτμουντ. Αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 5 από αυτά. Στους ομίλους τερμάτισε 2η πίσω από την Τσέλσι έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες –και οι 2 από τους Άγγλους. No goal και οι 6 αγώνες της στην προηγούμενη φάση. Θυμίζουμε πως για να βρεθεί στους ομίλους,
απέκλεισε στον 4ο προκριματικό τον ΠΑΟΚ (1-1 εντός, 3-2 στην Τούμπα). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χόβεντες (15 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Αόγκο (10 συμμ./3 ασίστ), ο δεξιός μπακ Ουτσίντα (17 συμμ./3 ασίστ), οι αμυντικοί μέσοι Κίρχοφ, Χέγκερ (7 συμμ./2 γκ.) και ο δεξιός μέσος Κλέμενς (11 συμμ.).

Τελευταία 5:


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αν και αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Ρονάλντο, Μόντριτς δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει άνετα εντός έδρας της Έλτσε με 3-0. Ο Ιγιαραμέντι πήρε τη μπάλα μετά από κόρνερ του Ντι Μαρία και άνοιξε το σκορ με σουτ στο 34’, ο Μπέιλ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 (72’) και το σκορ έκλεισε ο Ίσκο από κοντά στο 81’. Από την Κυριακή απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής για πρώτη φορά φέτος (+3), αφού Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχασαν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με Σοσιεδάδ (3-1) και Οσασούνα (3-0) αντίστοιχα. Έχει κρατήσει το μηδέν στα 12 από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2014, σε κύπελλο (6) και πρωτάθλημα (8). Αήττητη στα 26 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (22-4-0). Τελευταία ήττα το 1-2 από τη Μπαρτσελόνα στις 26 Οκτωβρίου! Στον προηγούμενο γύρο τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλο, μπροστά από Γαλατά, Γιουβέντους και Κοπεγχάγη. Over 5 από τα παιχνίδια της, 4 από αυτά γκολ-γκολ. Μοναδική απουσία ο μέσος Κεντίρα (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5:

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ανεβασμένες αμφότερες και περιμένουμε να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι. Ανώτερη η Ρεάλ, αλλά σίγουρα δεν ικανοποιεί το 1.45 στο διπλό. Κάπως καλύτερη η επιλογή στο γκολ-γκολ του 1.67 (Goalbet), αφού η Γερμανοί δεν έχουν λόγο να κλειστούν στο πρώτο παιχνίδι και θέλουν να βάλουν δύσκολα στη «Βασίλισσα».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση