» » » » » » Στοίχημα Champions League: Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Στοίχημα Champions League: Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
21:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 0-0-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τελικά με ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πήρε προβάδισμα με 2-0, με τα γκολ τον Μασάδο, Σκέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 33’ στη θέση του Σαβιόλα, ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα των ερυθρόλευκων (52’, 88’). Θέλει άλλους τέσσερις βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλητής και φέτος. Παραμένει αήττητος στα 19 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (16-3-0), οι μοναδικές του ήττες φέτος ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Παρί (31-5-2). Γκολ-γκολ και οι over τα 4 από τα 6 τα παιχνίδια του στον όμιλο. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σιόβας (11 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Μιγκέλ Τόρρες (5 συμμ.).


Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Επαγγελματική νίκη στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας το 2-0, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοσή. Απειλήθηκε ελάχιστα –ως καθόλου- έχοντας κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Εβρά κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο φαν Πέρσι (62’), με τον Ρούνεϊ να κλειδώνει το ματς 6 λεπτά αργότερα. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές (0-2-1) και έπιασε την Έβερτον στην 6η θέση σε ισοβαθμία, αν και με αγώνα περισσότερο. Στο -5 από την 5η Τόττεναμ, μακριά ακόμα οι θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ (-11). Φανέλα βασικού στο κέντρο πήρε ο Φελαϊνί, ο οποίος είχε να αγωνιστεί εδώ και 2,5 μήνες. Ο Ρούνεϊ μεσοβδόμαδα έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης της Πρέμιερ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους «μπέμπηδες» μέχρι το 2019, με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να φτάνουν τις 300.000 λίρες! Έχει ξαναβρεθεί άλλες 4 φορές με τον Ολυμπιακό, όλες στη φάση των ομίλων (περίοδος 2001-02, 2002-03), έχοντας κερδίσει και τα 4 παιχνίδια. 2-3 και 0-2 στο «Καραϊσκάκης». 3 από αυτά ήταν Over, μόνο σε ένα από τα 4 δέχτηκε γκολ. Εκτός ο εξτρέμ Νάνι (8 συμμ.). Αμφίβολοι οι κεντρικοί αμυντικοί Τζόουνς (16 συμμ./1 ασίστ) και Έβανς (16 συμμ.). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μάτα (5 συμμ./2 ασίστ). Εκτός, επίσης οι τραυματίες επιθετικοί Σαβίολα και Βαλντές.

Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Η Μάντσεστερ έχει ξεμείνει από στόχους φέτος και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μοναδικός τρόπος διάκρισης –για την ώρα. Ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του στα εγχώρια, αλλά δύσκολα να αντισταθεί στη Γιουνάιτεντ, όσο προβλήματα και να αντιμετωπίζει. Διπλό στο 2.17 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση