» » » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Ligue 1: Ευκαιρία νίκης για Εβιάν


Προγνωστικά στοίχημα Ligue 1: Ευκαιρία νίκης για Εβιάν
21.30 ΕΒΙΑΝ - ΝΑΝΤ

Προϊστορία: 3-0-1
Πέρυσι: -


ΕΒΙΑΝ: Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο Μπορντό, όμως η ουσία λέει ότι έφυγε και πάλι με άδεια τα χέρια από το γήπεδο. Ηττήθηκε με 2-1, ισοφαρίζοντας με τον Μπεριγκό στο 74' όμως δέχτηκε το μοιραίο γκολ στο 82'. Η Εβιάν έχει να κερδίσει εδώ και 10 αγωνιστικές, όταν μάλιστα είχε πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι παραμένει οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στους δύο βαθμούς. Λείπει λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Αμπνταλά (2 συμ.).


Εντός: 3-6-4
Γκολ: 24-43
Τελευταία 5: 0-3-2


ΝΑΝΤ: Η έλλειψη στόχου την έχει επηρεάσει τον τελευταίο καιρό. Στο προηγούμενο της παιχνίδι έχασε με συνοπτικές διαδικασίες από την Ρεν με 3-0 μέσα στο ίδιο της το... σπίτι. Στις εννιά αγωνιστικές που απομένουν θέλει ακόμη κάποιους λιγοστούς βαθμούς και λογικά θα καταφέρει να τους συγκεντρώσει. Πάντως δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ δεν σκοράρει στις δύο πιο πρόσφατες. Εδώ και καιρό απουσιάζει ο μέσος Νικολίτα (6 συμ.). Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ των «καναρινιών» Τζόρτζεβιτς (24 συμ./9 γκολ).


Εκτός: 4-3-6
Γκολ: 23-31

Τελευταία 5: 0-2-3


Προγνωστικά στοίχημα: Ευκαιρία για την Εβιάν να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην επίσης ντεφορμέ Ναντ. Ο άσος στο 2,35 από την Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση