» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Τον πρώτο λόγο η Μπιλμπάο

Προγνωστικά στοιχήματος: Τον πρώτο λόγο η Μπιλμπάο
Κότμπους - Καϊζερσλάουτερν: Δύσκολα να προλάβει την σωτηρία η ουραγός Κότμπους. Ευκαιρία νίκη για την Καϊζερσλάουτερν μετά από δύο σερί ήττες.


Πάντερμπορν - Μπόχουμ: Έξι γκολ σημείωσε στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις η φορμαρισμένη Πάντερμπορν. Αντιθέτως η Μπόχουμ έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της Τσβάιτε Λίγκα με 20 τέρματα ενεργητικό.




Φορτούνα Ντ. - Μπίλεφελντ: Τις τρεις σερί ισοπαλίες έφτασε η Φορτούνα Ντίσελντορφ. 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η Μπίλεφελντ.


Ακισάρσπορ - Μπούρσασπορ: Πάντα δυνατή μπροστά στο κοινό της η Ακισάρσπορ (7-1-2). Η Μπούρσασπορ ηττήθηκε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της.


Μπεσίκτας - Αντάλιασπορ: Τέλος στο νικηφόρο σερί της Μπεσίκτας μετά το 1-0 από την Γαλατασαραϊ στο ντέρμπι. Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Αντάλιασπορ, που παραμένει ακόμη χαμηλά.


Σατορού - Αρλ: 3-1-0 μετράει στα τέσσερα τελευταία η φορμαρισμένη Σατορού. Αντιθέτως η Αρλ σε αυτό το διάστημα δεν έχει ούτε νίκη (0-3-1).


Ντιζόν - Κρετέιγ: No goal εμφάνισε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Ντιζόν. Αντιθέτως η Κρετέιγ είναι ομάδα του goal/goal.


Ιστρ - Χάβρη: Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς η Ιστρ. Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη η απογοητευτική Χάβρη.


Νιμ - Νιόρ: Ξέφυγε από την ουρά της βαθμολογίας η Νιμ μετά το πρόσφατο 2-2-0. Η Νιόρ πάντως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και διατηρεί ανέπαφη την εστία της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.


Ανζέ - Τρουά: Η σοβαρή Ανζέ συμπλήρωσε οχτώ ματς αήττητη. Τα δίνει όλα πλέον η Τρουά, που τρέχει να καλύψει το -6 από την πρώτη τριάδα.


Μπρεστ - Λαβάλ: Η Μπρεστ κέρδισε μετά από 11 αγωνιστικές, όμως παραμένει σε δύσκολη θέση. 0-5-4 μετράει στα τελευταία εννιά η Λαβάλ.



Σερκλ Μπαστιά - Οσέρ: Δεν υπάρχει ελπίδα στην ουραγό Σερκλ Μπαστιά μετά από τις τρεις σερί ήττες. Αλλά και η Οσέρ εκτός έδρας είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη (0-4-8).


Καέν - Κλερμόν: Σπάνια δεν σκοράρει η Καέν και αυτό έγινε στο προηγούμενο της παιχνίδι. Τρεις διαδοχικές ήττες για τη ντεφορμέ Κλερμόν.


Χέρακλες - Χέρενφεν: Goal/goal οι 7/8 τελευταίες αναμετρήσεις της Χέρακλες. Παράδοξο, αλλά η Χέρενφεν δεν σκοράρει εδώ και δύο ματς.


Μαλίν - Λόκερεν: Την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος διαθέτει η Μαλίν. Ανεβαίνει και πάλι η Λόκερεν με 2-2-0 στα τέσσερα πρόσφατα.


Εβιάν - Ναντ: Οι πλέον ντεφορμέ ομάδες του Σαμπιονά. Η Εβιάν δεν κερδίζει εδώ και 10 αγωνιστικές, ενώ η Ναντ έξι.


Χέρτα - Φράιμπουργκ: Over έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Χέρτα. Η Φράιμπουργκ δέχτηκε οχτώ γκολ στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές με Άουγκσμπουργκ και Μπάγερν.


Λατίνα - Πάντοβα: Το αήττητο σερί της Λατίνα αυξήθηκε στις εφτά αγωνιστικές. Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της Serie B έχει σκοράρει η Πάντοβα (19).



Μπιλμπάο - Γρανάδα: Μια ήττα έχει στο «Σαν Μαμές» μέχρι στιγμής η Μπιλμπάο (9-3-1) και αυτή ήρθε προσφάτως από την Εσπανιόλ. Τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετρά η Γρανάδα και σίγουρα η Μπιλμπάο είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Χιμπέρνιαν - Νταντί Γ.: Μετά από διαδοχικές ήττες η Χιμπέρνιαν μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία. Δύο σερί νίκες μετρά η ανώτερη Νταντί Γιουνάιτεντ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση