» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Premier League: Μεγάλο ντέρμπι στη Β. Αγγλία


Προβλέψεις στοιχήματος Premier League: Μεγάλο ντέρμπι στη Β. Αγγλία
14:45 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 44-35-36
Α’ γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Παρά τις πολλές φάσεις στο ματς με τη Νόριτς, έμεινε στο 0-0, έχοντας στο πρώτο μέρος και δύο δοκάρια. Δεύτερο ματς αήττητη, κατάφερε να σταματήσει την κατηφόρα, αφού προερχόταν από 4 σερί ήττες. Αυτό που απασχόλησε πάντως άπαντες μέσα στην εβδομάδα, ήταν η αποχώρηση του Καμπάιγ, παίχτης-βαρύτητας για την ομάδα (ΠΣΖ, 25 εκατ.). Στα 2-3 γκολ έληξαν τα 5 από τα 6 τελευταία με τη Σάντερλαντ. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 9 τελευταία. Πρόβλημα στην επίθεση για τον Πάρντιου: τιμωρημένος ο Ρεμί (22 συμμ./11 γκ./2 ασίστ), εκτός ο Γκουφράν (22 συμμ./6 γκ./3 ασίστ), αμφίβολος ο Σισέ (15 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Αυτό σημαίνει πως ο Σόλα Αμεόμπι (16 συμμ./0 γκ., 7 αλλ.) και ο νεοαποκτηθείς ντε Γιόνγκ (δανεικός από Γκλάντμπαχ) διεκδικούν φανέλα βασικού. Εκτός επίσης ο αριστερός μπακ Ράιαν Τέιλορ, ο κεντρικός αμυντικός Κολοτσίνι (16 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ομπερτάν (3 συμμ.).


Εντός: 5-3-3
Γκολ: 17-12
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Ένα εύκολο γκολ του Τζόνσον ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη κόντρα στη Στόουκ, από την οποία απειλήθηκε, αλλά δεν το πλήρωσε. Ούτε η ίδια έκανε πολλά, αλλά ήταν πιο σταθερή και είχε ακόμα πιο εύκολο έργο από το 53’, όταν και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο τέλος πάντως τη γλίτωσε σε δοκάρι των φιλοξενούμενων. Δείχνει σε καλή κατάσταση και σίγουρα διαθέτει ανεβασμένη ψυχολογία, παραμένοντας αήττητη στα 6 από τα 7 τελευταία (5-1-1), σε πρωτάθλημα (3), Λιγκ Καπ (2) και κύπελλο (2). Η ήττα στο Λιγκ Καπ πολύ γλυκιά, αφού πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, της εξασφαλίζει την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Με το 3-4-1 στο πρωτάθλημα κατάφερε να ξεφύγει μετά από καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού και να πάρει και διαφορά δύο βαθμών. Μαζί με άλλες τρεις ομάδες, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (22). Αήττητη στα 4 τελευταία από την Νιούκαστλ (2-2-0). Απέκτησε τον κίπερ Ουστάρι (Αλμερία) και τον γνωστό μας Νάτσο Σκόκο (Ιντερνασιονάλ). Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Μπάρντσλεϊ (15 συμμ./2 γκ.) και ο αμυντικός χαφ Κάτερμολ (14 συμμ.). Εκτός εδώ και καιρό ο κίπερ Γουέστγουντ (10 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Κουέγιαρ (3 συμμ.).

Εκτός: 2-4-5
Γκολ: 9-17
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Τρέχει καλό σερί η Σάντερλαντ, αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Αν η Νιούκαστλ δεν είχε απουσίες στην επίθεση θα πηγαίναμε με τον άσο, αλλά τώρα το under δείχνει σαφώς καλύτερη επιλογή (1.88 Novibet).



17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 59-49-64
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ 0-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Οδυνηρή η ήττα στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με τη Λίβερπουλ (0-4)! Τελευταία φορά που δέχτηκε 4 γκολ ήταν τον Απρίλιο του ’12 από τη Γιουνάιτεντ (4-4). Στο ματς με τη Λίβερπουλ, έβγαλε για πρώτη φορά τόσα πολλά προβλήματα στην άμυνα και ήδη στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-3. Με τις δύο μόνο νίκες που έχει από τα τέλη του Δεκέμβρη, έχασε τη διαφορά ασφαλείας που είχε από τους συνδιεκδικήτριες της 5η θέσης, βλέποντας και τη Γιουνάιτεντ να την πλησιάζει στους 2 βαθμούς, ενώ ήδη βρίσκεται ένα πίσω από την Τόττεναμ. Οι 4 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Βίλλα ήταν ισόπαλες και γκολ-γκολ. Αμφισκόρ είχαμε και στις 9 από 10 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Γκούντισον Παρκ. Αήττητη από τη Βίλλα στα 5 τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Στη Χαλ συνεχίζει ο Γέλαβιτς. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ντεστέν (20 συμμ.), ο δεξιός μπακ Κόλμαν (22 συμμ./5 γκ./1 ασίστ), ο αμυντικός χαφ Γκίμπσον (1 συμμ), ο αριστερός μέσος Οβιέδο (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο εξτρέμ Ντεουλοφέου (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Λουκάκου (18 συμμ./9 γκ./5 ασίστ), Αρούνα Κονέ (5 συμμ.).

Εντός: 7-3-1
Γκολ: 21-9
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Χορταστικό το ντέρμπι των Μίντλαντς με τη Γουέστ Μπρομ, το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μπέρμιγχαμ με 4-3! Βρέθηκε να χάνει με 0-2 μόλις στο 9’, αλά αντέδρασε και αφού ισοφάρισε, (Βάιμαν 12’, Μπακούνα 25’) ο Ντελφ που είχε βάλει το δεύτερο εις βάρος της ομάδας του με αυτογκόλ, γύρισε το παιχνίδι (37’), με τους φιλοξενούμενους όμως να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν εκ νέου πριν το ημίχρονο (43’). μετά από Η επανάληψη δεν ήταν ροντέο και με το πέναλτι του Μπεντεκέ στο 64’ πανηγύρισε τη νίκη. Πρώτη νίκη μετά από 5 αγώνες (0-2-3) και συνεχίζει να έχει καλύτερες επιδόσεις εκτός παρά εντός έδρας. Είναι πλέον στη 10η θέση και σίγουρα νιώθει αρκετά ασφαλής με το +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας μάζεψε τους 16 από τους 27 βαθμούς της, έχοντας και θετικό πρόσημο στα γκολ (14-13), σε αντίθεση με τα εντός (12-19). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Οκορέ (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ν’Ζόγκμπια και ο επιθετικός Κόζακ (14 συμμ./4 γκ.). Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Τζο Μπένετ, ο αμυντικός χαφ Χερντ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Αγκμποναλόρ (18 συμμ./3 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 4-4-3
Γκολ: 14-13
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Η ανεβασμένη Βίλλα παίζει χωρίς άγχος και μπορεί να κοντράρει την Έβερτον, η οποία θέλει να επιστρέψει οπωσδήποτε στις νίκες. Λογικό το γκολ-γκολ στο 1.92 (Meridianbet).



17:00 ΦΟΥΛΑΜ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 4-7-4
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΦΟΥΛΑΜ 2-0

ΦΟΥΛΑΜ: Μόνο στο πρώτο ημίχρονο πάλεψε με τη Σουόνσι, αλλά ακόμα και εκεί γλίτωσε από δοκάρι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη με 0-2. Τα ίδια χάλια συνεχίζει να έχει η Φούλαμ, που παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, πηγαίνοντας από ήττα σε ήττα (12 στα 15 τελευταία). Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (50), ενώ μαζί με άλλες τρεις ομάδες, έχει και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (22). Έχει σκοράρει στα 13 από τα 15 συνολικά παιχνίδια που αντιμετώπισε τη Σαουθάμπτον. Το ματς του πρώτου γύρου ήταν μόλις το δεύτερο που δεν τα κατάφερε. Πολύ καλή η παράδοση υποδεχόμενη τους «Αγίους», αφού δεν έχει χάσει ποτέ στο Κρέιβεν Κότατζ (4-3-0). Η έλευση του Μήτρογλου είχε ως αποτέλεσμα τον δανεισμό του Μπερμπάτοφ στη Μονακό. Πήρε δανεικό τον μεσοεπιθετικό Χόλτμπι από την Τόττεναμ και τον μεσοαμυντικό Κβιστ από τη Στουτγάρδη. Έφυγε ο Τααράμπτ (Μίλαν), ο οποίος δεν προσέφερε. Εκτός ο κίπερ Έθεριτζ και οι αριστεροί μπακ Ρίισε, Μπριγκς (2 συμμ.). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Αμορεμπιέτα (15 συμμ.).

Εντός: 3-1-7
Γκολ: 14-22
Τελευταία 5: 1-0-4

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Θύμισε την ομάδα που εντυπωσίαζε στην αρχή της σεζόν και το 2-2 μ την Άρσεναλ κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Θα μπορούσε μάλιστα και κάτι παραπάνω. Προηγήθηκε με τον Χοσέ Φόντε (21’), αλλά άργησε να μπει στην αρχή της επανάληψης και πιάστηκε στον ύπνο (1-1 48’, 1-2 52’). Αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με τον Λαλάνα στο 54’, έχοντας τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Δεύτερο σερί 2-2 στο πρωτάθλημα, αήττητη στα 5 τελευταία μαζί ε τα δύο ματς για το κύπελλο. Γκολ-γκολ τα 11 από τα 15 συνολικά με αντίπαλο τη Φούλαμ. Έκπληξη προκάλεσε ο δανεισμός του Οσβάλντο (13 συμμ./3 γκ.) στη Γιουβέντους. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λοβρέν (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ραμίρεζ (12 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Λαμπέρτ (22 συμμ./6 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 3-4-4
Γκολ: 12-13
Τελευταία 5: 1-2-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Σαουθάμπτον βγάζει εικόνα σοβαρής ομάδας από την αρχή της σεζόν. Σε αντίθεση δηλαδή με τη Φούλαμ, η οποία όμως καίγεται για βαθμούς. Δεν αξίζει να μπλέξουμε, αν επιλέγαμε κάτι θα ήταν το 2-3 γκολ (2.05 Stoiximan), αλλά και αυτό με λίγο ρίσκο.



17:00 ΣΤΟΟΥΚ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 15-21-34
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ 0-2

ΣΤΟΟΥΚ: Δέχτηκε από ασθενή απόκρουση το πρώτο γκολ (17’) και προσπάθησε να απαντήσει, ακόμα και όταν έμεινε με 10 στο 53’, λόγω της αποβολής του Ν’Ζονζί. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό, αν στο τέλος το σουτ του Σόουκρος δεν έβρισκε στο δοκάρι. Τρίτη σερί εκτός έδρας ήττα με 0-1 σε κύπ. και πρωτ., στην Πρέμιερ έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στα 6 τελευταία και με την συνολική παρουσία της βάζει καλή υποψηφιότητα για τον υποβιβασμό. Μαζί με άλλες τρεις ομάδες, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (22). Παρέμεινε με μεταγραφή ο ηγετικός μέσος Άιρλαντ (Άστον Βίλλα). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χουτ (12 συμμ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Γουίλκινσον (4 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Εθέρινγκτον (6 συμμ.).

Εντός: 4-5-2
Γκολ: 14-12
Τελευταία 5: 0-1-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντεμπούτο για Μάτα και επιστροφές των φαν Πέρσι (βασικός), Ρούνεϊ (αλλαγή). Αυτά είναι που έμειναν περισσότερο από το ματς με την Κάρντιφ, που συνοδεύτηκαν φυσικά από άνετη επικράτηση (2-0, φαν Πέρσι 6’, Γιάνγκ 59’). Ξανά στο κόλπο για την 5άδα, στο -3 από την Τόττεναμ. Ο Μόγιες υποσχέθηκε σήμερα ότι θα χρησιμοποιήσει φαν Πέρσι, Ρούνεϊ, Μάτα στο αρχικό σχήμα, τριάδα για την οποία δήλωσε πως μπορεί να γίνει η καλύτερη στην Πρέμιερ. Αήττητη από τη Στόουκ στα 13 τελευταία (12-1-0). Έδωσε δανεικούς «πακέτο» στην Κάρντιφ του Σόλσκιερ τον αμυντικό Φάμπιο (1 συμμ.) και τον εξτρέμ Ζάχα (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Βίντιτς (15 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός μέσος Κάρικ (15 συμμ.) και ο εξτρέμ Νάνι (8 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Φέρντιναντ (7 συμμ.) και ο μέσος Φελαϊνί (8 συμμ.).

Εκτός: 6-2-3
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Αν η τριάδα που υποσχέθηκε ο Μόγιες συγχρονιστεί, δεν αποκλείεται να δούμε τη Γιουνάιτεντ να διεκδικεί σε λίγο και θέση στην τετράδα. Ανήμπορη να αντιδράσει η Στόουκ με τέτοιο ρόστερ και φόρμα. Στο 1.55 το διπλό (Mybet), στο 1.80 το over (Betshop).  

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση