» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Ώρα για αποτελέσματα


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Ώρα για αποτελέσματα
21.30 ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 14-10-12
Πέρυσι: -


ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Πολύτιμος βαθμός στην Βρέμη, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέρντερ (0-0). Μάλιστα είχε καλή εικόνα στο γήπεδο, μην επιτρέποντας την αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι της και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Τέσσερις βαθμούς μέσα σε δύο αγωνιστικές για τη νεοφώτιστη Μπράουνσβαϊγκ, διάστημα που κράτησε ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν. Παραμένει πάντως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει σκοράρει τα λιγότερα τέρματα στην Μπουντεσλίγκα, 10 στον αριθμό. Εκτός οι μέσοι Καλιγκιούρι (10 συμ.), Βράντσιτς (6 συμ.) και οι επιθετικοί Ερλ (10 συμ./2 γκολ) και Κρούπκε (11 συμ.).



Εντός: 2-1-6
Γκολ: 10-32

Τελευταία 5: 1-1-3



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ούτε μετά την διακοπή δεν επέδειξε σταθερότητα και παρότι προηγήθηκε δύο φορές με Μπέντερ (5') και Σαχίν (66'), δέχτηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση για το τελικό 2-2. Αυτή ήταν η τέταρτη αγωνιστική δίχως νίκη για τη δευτεραθλήτρια Γερμανίας, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των περασμένων ετών, τουλάχιστον βάσει των αποτελεσμάτων. Ευτυχώς για τον Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές του, που δεν κερδίζουν και οι υπόλοιπες κοντινές ομάδες βαθμολογικά και παραμένει στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα. Σημαντική η επιστροφή μετά από καιρό του στόπερ Χούμελς. Παραμένει εκτός ο στόπερ Σούμποτιτς (10 συμ.), όπως και ο μέσος Γκουντογκάν (1 συμ.). Τραυματίστηκε στο προηγούμενη ματς το μεσοεπιθετικός Μπλατζικόφσκι (16 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 4-2-2
Γκολ: 40-22

Τελευταία 5: 1-2-2


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Τέσσερις αγωνιστικές είναι πολλές για τη Ντόρτμουντ. Φιλότιμη η Μπράουνσβαϊγκ, αλλά υστερεί βαθμολογικά. Το διπλό στο 1,35 από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση