» » » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Για την πρωτιά Τσέλσι, Άρσεναλ και Σίτι


Πάμε Στοίχημα Premier League: Για την πρωτιά Τσέλσι, Άρσεναλ και Σίτι
14:45 ΤΣΕΛΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 58-49-50
Α’ γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1-0

ΤΣΕΛΣΙ: Το ματς του Σαββάτου με τη Σίτι για το κύπελλο δεν είχε καμία σχέση με τη νίκη στο πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο προ 20 ημερών (1-0) και τελικά η ομάδα του Μουρίνιο αποκλείστηκε από το θεσμό, χάνοντας δίκαια με 0-2. Στο πρωτάθλημα μετράει αήττητο σερί 11 αγωνιστικών (8-3-0), έχοντας «γκελάρει» στο τελευταίο εκτός έδρας με τη Γουέστ Μπρομ (1-1), δεχόμενη την ισοφάριση στο 87’. Παρέμεινε πρώτη, στο +1 από Άρσεναλ και +3 από τη Σίτι, η οποία έχει ματς λιγότερο. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Γαλατάσαραϊ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει αήττητη εντός έδρας (11-2-0), με 8 στα 10 τελευταία να λήγουν στο over. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (21), έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 8 από τα 10 τελευταία. Νο goal τα 9 από τα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη από την Έβερτον στις 18 φορές που την υποδέχτηκε για το πρωτάθλημα (9-9-0). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Τέρι (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο μέσος φαν Χίνκελ (2 συμμ.).


Εντός: 11-2-0
Γκολ: 28-9
Τελευταία 5: 3-2-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα και η δυσκολία που υπάρχει να μπει στην πεντάδα, δίνει έξτρα κίνητρο στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ η συνέχεια στο κύπελλο, κάτι που θα έχει την ευκαιρία να κάνει, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Σουόνσι στο Γκούντισον Παρκ με 3-1 επί της Σουόνσι. Στην επόμενη φάση πάντως έχει δύσκολο έργο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα στο «εξάποντο» για την πεντάδα κόντρα στην Τόττεναμ (0-1 εκτός, 65’), αν και είχε τις ευκαιρίες να πάρει κάτι καλύτερο. Στο -5 πλέον από την 5η θέση και τα «σπιρούνια», έχοντας και αγώνα λιγότερο, μετρώντας μία νίκη στα 4 τελευταία (1-1-2). Under τα 7 από τα 9 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Μαζί με τους «κανονιέρηδες», έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (26). Τελευταίο διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ το 1994! Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αλκαράζ (3 συμμ.), ο αριστερός φουλ-μπακ Οβιέδο (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Λουκάκου (19 συμμ./9 γκ./5 ασίστ), Νέισμιθ (19 συμμ./2 γκ.), Αρούνα Κονέ (5 συμμ.).

Εκτός: 4-6-3
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις πιο σοβαρές φετινές ομάδες στην Πρέμιερ. Η Έβερτον προσπαθεί να μπει στην «ελίτ», αλλά βγάζει αδυναμίες μέσα στο νέο έτος. Λόγω Τσάμπιονς Λιγκ –που πιθανότατα σημαίνει συντήρηση δυνάμεων για την Τσέλσι- και των δυνατών αμυνών, πάμε με το under στο 1.83 (Stoiximan).



17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 52-38-45
Α’ γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Το ματς με τη Μπάγερν ξεκίνησε ιδανικά, με πολύ καλό στήσιμο και κυκλοφορία. Στο 8’ μάλιστα κέρδισε και πέναλτι, στο οποίο όμως αστόχησε ο Εζίλ και πριν το ημίχρονο κρίθηκαν τα πάντα, όταν ο Τσέζνι ανέτρεψε τον Ρόμπεν και αποβλήθηκε. Ο Αλάμπα βέβαια έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα και η αστεία επιλογή του Βενγκέρ να παίξει με μοναδικό προωθημένο τον Σανόγκο (1 συμμ.), έχοντας Ζιρού και Ποντόλσκι στον πάγκο, δεν επέτρεψε στην ομάδα να αντιδράσει, δεχόμενη τελικά δύο γκολ στην επανάληψη. Την Κυριακή πήρε μίνι-εκδίκηση από τη Λίβερπουλ, αποκλείοντάς την με 2-1 εντός, ξεπλένοντας λίγο τη ντροπή για το βαρύ 1-5 στο πρωτάθλημα μία εβδομάδα πριν. Στάθηκε πάντως τυχερή, αφού οι κόκκινοι μείωσαν στο 60’ με πέναλτι και δεν τους δόθηκε ακόμα ένα ξεκάθαρο λίγο αργότερα. Στους «8» θα αναμετρηθεί με την Έβερτον. Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, μένοντας στο 0-0 εντός έδρας με τη Γιουνάιτεντ. +2 από τη Σίτι, που έχει αγώνα λιγότερο. Μαζί με την Έβερτον, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (26), έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ στα 9 τελευταία εντός. Αήττητη στα 8 τελευταία κόντρα στη Σάντερλαντ (5-3-0). Τα 5 από αυτά ήταν under. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βερμάλεν (7 συμμ.), οι μέσοι Ράμσεϊ (18 συμμ./8 γκ./6 ασίστ), Ντιαμπί, Κέλστρεμ και ο επιθετικός Γουόλκοτ (14 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 9-3-1
Γκολ: 22-6
Τελευταία 5: 2-2-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή στο Γιουρόπα του χρόνου μέσω της συμμετοχής στον τελικό του Λιγκ Καπ –θα γίνει την επόμενη Κυριακή- πολλοί θα περίμεναν ότι θα ήταν πιο αδιάφοροι στον αγώνα κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Πογιέτ όμως φρόντισε να διαψεύσει τους μπουκ, παίρνοντας την πρόκριση εντός έδρας με 1-0 (Γκάρντνερ 49’), αν και πιέστηκε αρκετά μέχρι το τέλος. Στην επόμενη φάση περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Μπράιτον/Χαλ. Στο πρωτάθλημα πάντως συνεχίζει στα δύσκολα, χάνοντας από τη Χαλ στο τελευταίο εντός έδρας με 0-2 και σταματώντας ένα αήττητο 4 αγωνιστικών (3-1-0), που την είχε βγάλει μετά από μήνες εκτός επικίνδυνης ζώνης. Έπεσε ξανά στην τελευταία τριάδα, σε ισοβαθμία με τη Γουέστ Μπρομ. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία πάντως, μέχρι και η 10η στην κατάταξη είναι υποψήφια για υποβιβασμό. Έχει και αγώνα λιγότερο, αλλά το ότι είναι εκτός έδρας με τη Σίτι, μάλλον δεν είναι ματς από το οποίο μπορεί να περιμένει πολλά. Νο goal τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, 4 από αυτά under. Αήττητη στα 6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα (3-3-0). Εκτός ο κίπερ Γουέστγουντ (10 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Κουέγιαρ (3 συμμ.) και ο επιθετικός Φλέτσερ (19 συμμ./3 γκ.).

Εκτός: 3-4-5
Γκολ: 12-17
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η τακτική του Βενγκέρ μάλλον αποκάλυψε ότι δεν τον ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή διάκριση, κρίνοντας ότι δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη Μπάγερν. Όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, περιμένοντας την επικράτηση με τη Σάντερλαντ. Αναμενόμενα χαμηλός ο άσος (1.30 MyBet), πιθανότατα να το κάνει κρατώντας ακόμα έναν αντίπαλο στο μηδέν. Νο goal στο 1.72 (Mybet).



17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 33-23-27
Α’ γύρος: ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Φάνηκε λίγη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ο Πελεγκρίνι φοβήθηκε παραπάνω από ότι χρειαζόταν το ματς και τελικά μάλλον αποχαιρετάει τη διοργάνωση μετά το εντός έδρας 0-2. Έχει κάθε λόγο να γκρινιάζει για το πέναλτι που έκανε ο Ντεμικέλις (53’, αποβλήθηκε) με το οποίο προηγήθηκαν οι Καταλανοί, αφού έγινε εκτός περιοχής, αλλά τη γλίτωσε λίγο αργότερα, αφού κακώς τους ακυρώθηκε καθαρό γκολ. Δεν άντεξε ως το τέλος, που δεν έπιασε και πολύ μπάλα, δεχόμενη τελικά δεύτερο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Το Σάββατο πήρε εκδίκηση από την Τσέλσι για την προ ολίγων ημερών ήττα στο πρωτάθλημα, παίρνοντας την πρόκριση στο κύπελλο, με γκολ των Γιόβετιτς (16’), Νασρί (67’). Στο τελευταίο για το πρωτάθλημα σκόνταψε πάνω στη Νόριτς και στα δοκάρια (2 από τον Νεγρέδο) και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας. Στο -3 από την πρωτοπόρο Τσέλσι πλέον, αλλά με αγώνα λιγότερο, αφού αναβλήθηκε στις 12 του μήνα λόγω κακοκαιρίας το εντός έδρας με τη Σάντερλαντ. Πρόβα τζενεράλε το σημερινό ματς για τον τελικό του Λιγκ Καπ στο Γουέμπλεϊ την ερχόμενη Κυριακή. Under και no goal τα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (68). Έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στις 8 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Στόουκ για το πρωτάθλημα, από την οποία είναι αήττητη στα 9 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας (5-4-0). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (13 συμμ.) και ο επιθετικός Αγουέρο (17 συμμ./15 γκ./5 ασίστ).

Εντός: 11-0-1
Γκολ: 42-9
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΤΟΟΥΚ: Βρέθηκε στο Ντουμπάι για μίνι προετοιμασία, αφού δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 12 Φεβρουαρίου. Μετά το δίκαιο εντός έδρας 1-1 με τη Σουόνσι, παρέμεινε αήττητη για 3η αγωνιστική (1-2-0) και διατηρήθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, με το +3 φυσικά να μην επιτρέπει εφησυχασμούς. Μοιράστηκε από ένα ημίχρονο με τους Ουαλούς, οι οποίοι είχαν και άλλες ευκαιρίες μετά την ισοφάριση στο 52’. Στο σκορ είχε ανοίξει ο Κράουτς στο 17’. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Χουτ (12 συμμ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Γουίλκινσον (4 συμμ.), ο αριστερός μέσος Εθέρινγκτον (6 συμμ.) και ο επιθετικός Ασαϊντί (16 συμμ./3 γκ.). Ο κίπερ Μπάτλαντ (4 συμμ.) είναι κοντά στο εκ νέου δανεισμό του στη Λιντς.

Εκτός: 1-3-9
Γκολ: 10-27
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Στόουκ είναι –τουλάχιστον- μία ταχύτητα κάτω από τη Σίτι, η οποία θέλει μια καλή εμφάνιση σήμερα. Το να κάνει μόνη της το over η Σίτι –να πετύχει 3+ γκολ- το βρίσκουμε στο 1.61 (Championsbet).



19:30 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 6-6-17
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΣΤΟΟΥΚ 2-0

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 8 Φεβρουαρίου, όπου είχε κερδίσει τη Γουέστ Μπρομ εντός έδρας με 3-1. Προηγήθηκε με τον Ινς στο ντεμπούτο του (15’) και διπλασίασε τα τέρματα της στο 27’ με τον Λέντλεϊ, που επίσης αγωνίστηκε για πρώτη φορά. Στο 46’ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και ισοφάρισαν πολύ γρήγορα (46’), αλλά κόντρα στη ροή κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Σαμάκ και έτσι κλείδωσε τη νίκη (69’). Αυτή ήταν η τρίτη νίκες στα 4 τελευταία –όλες εντός έδρας- με τις οποίες ξεκόλλησε από την τελευταία τριάδα, από την οποία απέχει πλέον 2 βαθμούς. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (18). Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ζερόμ Τόμας (7 συμμ.).

Εντός: 6-2-5
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 3-0-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 12 Φεβρουαρίου και το εκτός έδρας 0-0 με την Άρσεναλ, σε ένα ματς μα κακό ρυθμό, όπου είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-2-1) και 8 βαθμούς πίσω από την 5 Τόττεναμ. Το -11 από τη Λίβερπουλ δεν επιτρέπει όνειρα για κάτι καλύτερο. Έχοντας μείνει χωρίς ουσιαστικούς στόχους στα κύπελλα, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μόνο διέξοδος για να διατηρηθεί ψηλά το πρεστίζ της ομάδας. Την Τρίτη φιλοξενείται στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό. Αήττητη από την Κρίσταλ Πάλας στα 11 τελευταία για το πρωτάθλημα (9-2-0). Ο Βίντιτς, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι, είναι πολύ κοντά στην Ίντερ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Έβανς (16 συμμ.), ο εξτρέμ Νάνι (8 συμμ.) και ο επιθετικός Γουέλμπεκ (17 συμμ./8 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Τζόουνς (16 συμμ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Ράφαελ (14 συμμ.).

Εκτός: 6-3-4
Γκολ: 23-19
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Τα παλεύει τα παιχνίδια της η Κρίσταλ Πάλας, αλλά δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Με λίγη προσοχή η Γιουνάιτεντ μπορεί να πάρει μια άνετη νίκη, που τόσο χρειάζεται, ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα στον Πειραιά. Διπλό στο 1.57 (Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση