» » » » » » Στοίχημα Super League: Ντεμπούτο «Αναστό» στον Πανιώνιο


Στοίχημα Super League: Ντεμπούτο «Αναστό» στον Πανιώνιο
15:00 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2006): 5-3-5
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Θετικό το ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Βοιωτών, με τη νέα του ομάδα να παίρνει σημαντική νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, τον Ατρόμητο, με γκολ του Μάντζιου στο 82’. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές (0-1-2) και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας 5 βαθμούς από τη θέση των μπαράζ. Μόνο στη Λειβαδιά είναι ανταγωνιστικός φέτος (8-2-2), αφού εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα, με μόλις ένα βαθμό σε 13 εξόδους! Νο goal και under τα 6 τελευταία κόντρα στον Αστέρα, όπως και τα 8 από τα 9 τελευταία. Το ίδιο και οι 6 φορές που τον υποδέχτηκε. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (43). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μανόλο (13 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μαχαίρας (5 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Γιώργος Λαμπρόπουλος (16 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Βούκσεβιτς.


Εντός: 8-2-2
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κακό το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην επανάληψη βρέθηκε να χάνει στο 60’, αλλά εκμεταλλευόμενος άριστα τα μεγάλα αμυντικά λάθη των φιλοξενούμενων κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Στο 65’ ο Γκοιάν έκανε ανενόχλητος το 1-1 και στο 78’ ο Χουάνμα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαντούρο για να γράψει το τελικό 1-2. Επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, διατηρώντας και παράλληλα και εντός έδρας αήττητο (8-5-0). Έχοντας χάσει μόνο από Ολυμπιακό και Ατρόμητο στα 17 τελευταία, μείωσε στους 6 τη διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ. Στο +11 από την 6η θέση, οπότε το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά. Αήττητος στα 4 τελευταία κόντρα στον Λεβαδειακό (3-1-0), διάστημα στο οποίο δεν έχει δεχτεί γκολ. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Γκόιαν (23 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Χουάνμα (18 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), όπως και ο κεντρικός αμυντικός Λισγάρας (3 συμμ.), από την αρχή της σεζόν για ντόπινγκ. Αμφίβολοι ο κίπερ Ερνάντεζ (17 συμμ.), ο κεντρικοί αμυντικοί Σανκαρέ (6 συμμ./1 γκ.), Μπαρτολίνι, δεξιός μπακ Λούι (14 συμμ./1 γκ.) και ο εξτρέμ Ναβάρο (15 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 4-4-4
Γκολ: 13-14
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Η αλήθεια είναι πως δεν άλλαξαν πολλά στον Λεβαδειακό με την έλευση του Παντελίδη σε σχέση με τον Καραγεωργίου. Υποδέχεται πάντως τον ποιοτικότερο Αστέρα με ανεβασμένη ψυχολογία και ίσως βρει δίχτυα, κάτι που δεν έχει καταφέρει στα τελευταία μεταξύ τους. Γκολ-γκολ στο 1.96 (Meridianbet).



17:15 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 1999): 1-0-2
Α’ γύρος: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μπορεί στον πρόσφατο επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ να έπαιξε με αρκετές αλλαγές, όντας αδιάφορος, δεδομένου ότι ο Σάντσεζ ήθελε πιο φρέσκια την ομάδα του για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δε φάνηκε στο Αγρίνιο, όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 13’. Στην επανάληψη πάντως ανέβηκε αισθητά, μείωσε με τον Αμπρόουζ στο 55’, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα. Σταμάτησε έτσι το εκτός έδρας αήττητο των τελευταίων 5 εξόδων του (1-4-0), με τη διαφορά από τη θέση των μπαράζ ωστόσο να μη μειώνεται (+3). Γκολ-γκολ και over οι τρεις τελευταίες συναντήσεις του με τον Πανιώνιο. Μοναδική απουσία ο αριστερός μέσος Διαμαντής (7 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 5-3-5
Γκολ: 21-21
Τελευταία 5: 1-2-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από 4 σερί ήττες (6 μαζί με τις 2 στο κύπελλο από τον ΟΦΗ), επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη με 2-0. Με πολύ ωραίο χτύπημα φάουλ προηγήθηκε με τον Κολοβό στο 22’, στο 77’ ο Ντούνης κλείδωσε το ματς για τον Πανιώνιο, σε ένα σημείο που μόνο ο ΠΑΣ φαινόταν ότι μπορεί να κάνει κάτι ως το τέλος. Το υπηρεσιακό δίδυμο Τερζόπουλου/Μανίκα δε θα συνεχίσει αφού τη βρέθηκε γρήγορα ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος επιστρέφει ο προπονητής, έχοντας αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη για δύο φορές ως παίχτης στην καριέρα του (1977-80, 1988-89). Στο +5 από τη θέση των μπαράζ υποβιβασμού. Νο goal και under τα 8 από τα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα. Έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (6). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Κουλουχέρης (12 συμμ.). Εκτός ο αρχηγός Αραβίδης (23 συμμ./8 γκ.).

Εκτός: 1-3-9
Γκολ: 6-20
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση στοίχημα: Η έλευση Αναστόπουλου μπορεί να δράσει ευεργετικά για τον Πανιώνιο, με τον Απόλλων να θέλει βαθμό/-ούς αφού είναι σε πιο δύσκολη θέση. Περιμένουμε λίγα γκολ στο ματς, το οποίο θα πάει περισσότερο στη δύναμη. Δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία (3.11 Goalbet).  



19:30 ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία: 4-5-29
Α’ γύρος (1994): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 5-1

ΟΦΗ: Με τον Ντουντού να σκοράρει για ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος το μοναδικό γκολ των Κρητικών, έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά πιο σημαντική από αυτή με τον Πανθρακικό, αφού ήταν κόντρα στον Εργοτέλη μέσα στο Παγκρήτιο. Δεν ήταν πάντως η καλύτερη ομάδα στον αγώνα, αλλά εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που του δημιουργήθηκε, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να τη χαρίζει τη νίκη με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή στο 42’. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη μέσα σε μία εβδομάδα, αφού μεσολάβησε και η δεύτερη νίκη επί του Πανιωνίου στο κύπελλο (2-1 εκτός). Έπιασε έτσι τους 33 βαθμούς και πλέον δεν έχει λόγους να ανησυχεί, έχοντας μόνο τα ημιτελικά του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο μυαλό του. Δεν έχει σκοράρει κόντρα στο Ολυμπιακό στις 6 τελευταίες φορές που τον υποδέχτηκε. Πολύ καλές οι επιδόσεις του στο Ηράκλειο (5-6-1), όπου μόνο από τη Βέροια έχει χάσει και αυτό με αρκετή δόση ατυχίας (τελείωσε με 9). Εκτός ο κίπερ Δασκαλάκης (11 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μπούρμπος (24 συμμ./1 ασίστ), ο μέσος Φραγκουλάκης (8 συμμ./1 γκ.) και ο ανέτοιμος επιθετικός Νούνιες.

Εντός: 5-6-1
Γκολ: 13-7
Τελευταία 5: 2-2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έκανε τα εύκολα δύσκολα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά, όπου προηγήθηκε με τον Ολαϊτάν στο 28’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 37’. Στην επανάληψη η είσοδο του Ιμπαγάσα άλλαξε τελείως την εικόνα της ομάδας (έδωσε και ασίστ) και με τους τρεις νεοαποκτηθέντες να σκοράρουν (Βαλντέζ 68’, Πέρεζ 70’, Μαρκάνο 78’), επικράτησε με το τελικό 4-2, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει στο 72’ σε 3-2 με τον Βλαχοδήμο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Τυπική διαδικασία το πρωτάθλημα, έχοντας 20 βαθμούς διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ, όλη η προσοχή του Μίτσελ πέφτει αναμφίβολα στον πρώτο αγώνα με τη Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκης την προσεχή Τρίτη. Αήττητος στα 15 τελευταία κόντρα στον ΟΦΗ (12-3-0). Έχει τη καλύτερη επίθεση (74) και άμυνα (9) στο πρωτάθλημα. Έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 10 από τα 12 εκτός έδρας, 19 μαζί με τα περσινά. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σιόβας (11 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μιγκέλ Τόρρες (5 συμμ.) και ο επιθετικός Βαλντέζ (2 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Παπάζογλου (9 συμμ./3 ασίστ).

Εκτός: 10-2-0
Γκολ: 31-2
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση στοίχημα: Με ανεβασμένη διάθεση ο ΟΦΗ, που όλα του πηγαίνουν θετικά. Μέσα στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» είναι σε θέση να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά κόντρα στους πρωταθλητές, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει από το 2006. Γκολ-γκολ στο 2.15 (Betshop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση