» » » » » » Προγνωστικά Premier League: Πολλές απουσίες για την Τόττεναμ, σε κρίση η Νιούκαστλ


Προγνωστικά Premier League: Πολλές απουσίες για την Τόττεναμ, σε κρίση η Νιούκαστλ
15:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 3-4-3
Α’ γύρος: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τέλος οριστικά και το κύπελλο, αφού ηττήθηκε από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς με 1-2 και έτσι μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στον στόχο της τετράδας και στο να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση του τίτλου. Στο 47’ ήταν πίσω με 0-2, μείωσε στο 60’ με πέναλτι του Τζέραρντ και έχει δίκιο να φωνάζει για ένα ακόμα που δεν της δόθηκε για φάουλ πάνω στον Σουάρεζ λίγα λεπτά αργότερα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το δύσκολο 3-2 εκτός έδρας επί της Φούλαμ, το οποίο ήρθε με ανατροπή και που την κράτησε αήττητη για 7η αγωνιστική (5-2-0), μόλις 4 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Αήττητη από τη Σουόνσι στις 4 φορές που την υποδέχτηκε για το πρωτάθλημα (2-2-0). Έχασε μόνο στο περσινό ματς για το Λιγκ Καπ. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Τζόνσον (17 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (8 συμμ./2 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Σακό (12 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Λούκας Λέιβα (19 συμμ.).


Εντός: 11-1-1
Γκολ: 38-9
Τελευταία 5: 3-2-0

ΣΟΥΟΝΣΙ: Έπιασε πολύ καλή απόδοση κόντρα στη Νάπολι την Πέμπτη και πρέπει να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό 0-0. Εκτός από τα πρώτα 15 λεπτά όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές ευκαιρίες, δεν ανησύχησε, έτρεξε τους Ιταλούς σε όλο το γήπεδο και μόνο λόγο του κίπερ Ράφαελ, δε κατάφερε να σκοράρει. Ενθουσιασμένος ο Μον στις δηλώσεις του, ο οποίος μετράει μόνο μια ήττα στα 4 ματς από τη στιγμή που ανέλαβε και αυτή στο κύπελλο κόντρα στην Έβερτον την Κυριακή, όπου ήταν η ομάδα του ήταν αδιάφορη και κατέβηκε με εναλλακτική ενδεκάδα (1-3 εκτός). Νο goal τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Λίβερπουλ. Αμφίβολοι οι μέσοι Σέλβεϊ (22 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Ποθουέλο (22 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μίτσου (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 3-3-7
Γκολ: 9-16
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Έτσι όπως τα έφερε τα πράγματα η Σουόνσι, έχει κίνητρο για τον επαναληπτικό της Πέμπτης στην Ιταλία. Κάτι που μάλλον θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της ανώτερης Λίβερπουλ, που ελπίζει αν μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Άσος με over combo στο 1.70 (Stoiximan).




15:30 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία:
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Είχε κενό από τις 12 Φεβρουαρίου και από τη βαριά ενός έδρας ήττα από την Τόττεναμ με 0-4. Και σε αυτό το ματς είχα περιοριστεί οι απουσίες σε σχέση με το προηγούμενο. Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία (0-1-3), διάστημα που δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Αυτό έχει συμβεί και στα 7 από τα 8 τελευταία για το πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόνο στη νίκη με τη Γουέστ Χαμ (1-1-6). Με το κύπελλο μετράει 5 σερί εντός έδρας ήττες. Σε πολύ δύσκολη θέση ο Άλαν Πάρντιου, με τη μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών να ζητάει την απόλυσή του. Αήττητη από την Άστον Βίλλα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-2-0). Νο goal τα 8 από τα 10 τελευταία. Εκτός ο αριστερός μπακ Ράιαν Τέιλορ και ο μέσος Μπιγκιριμάνα. Αμφίβολοι ο μέσος Τιοτέ (21 συμμ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ομπερτάν (3 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Κολοτσίνι (16 συμμ.).

Εντός: 5-3-5
Γκολ: 17-19
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Ούτε η Άστον Βίλλα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το τελευταίο Σ/Κ, με τελευταίο αγώνα το 0-0 κόντρα στην Κάρντιφ εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους «Βίλατζερς» ωστόσο να φτάνουν πιο κοντά στο γκολ στην επανάληψη. Έμεινε για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-2), μόλις μία στα 7 τελευταία (1-2-4) και η διαφορά από την τελευταία τριάδα μειώθηκε στους 4 βαθμούς. Έχει βγάλει πάντως μαχητικότητα και ας μη διαθέτει τρομερό ρόστερ και δεν είναι από τις ομάδες που αξίζει να πέσουν. Γκολ-γκολ τα 5 τελευταία κόντρα στη Νιούκαστλ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Οκορέ (3 συμμ.), ο μέσος Χερντ (2 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ν’Ζόγκμπια και ο επιθετικός Κόζακ (14 συμμ./4 γκ.).

Εκτός: 4-5-4
Γκολ: 15-15
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Τα προβλήματα για τη Νιούκαστλ έχουν σχεδόν εκμηδενισθεί και το κενό πιθανότατα να της έκανε καλό. Το κλίμα είναι πολύ κακό και αν δεν κερδίσει ούτε σήμερα, τότε ο Πάρντιου θα μετράει αντίστροφα για την απόλυση του. Προκειμένου να μην πιαστούμε… αδιάβαστοι θα πάμε με το γκολ-γκολ (1.80 Goalbet), περιμένοντας ανοιχτό παιχνίδι και τη Νιούκαστλ, που προβληματίζει αμυντικά, να βρίσκει μετά από καιρό δίχτυα.




18:00 ΝΟΡΙΤΣ - ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 13-14-19
Α’ γύρος: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΝΟΡΙΤΣ 2-0

ΝΟΡΙΤΣ: Έχασε δίκαια εκτός έδρας από τη Γουέστ Χαμ με 0-2, φτάνοντας τα 4 ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και διατηρήθηκε μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ξεκίνησε με μοναδικό στόχο μια άνετη παραμονή, αλλά με μία νίκη σε 11 αγωνιστικές έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Μια επιπλέον αποτυχία σήμερα δεν αποκλείεται να σημάνει το τέλος της συνεργασίας με τον Κρις Χιούτον. Σε αγωνιστική απραξία από τις 11 Φεβρουαρίου, αφού δεν είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα. Under τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στην Τόττεναμ για το πρωτάθλημα. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μάικλ Τέρνερ (17 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Έλιοτ Μπένετ. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Ράιαν Μπένετ, ο αριστερό μέσος Γιόνας Γκουτιέρεζ (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Χόουσον (18 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 4-5-4
Γκολ: 11-11
Τελευταία 5: 1-2-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Έφυγε με άδεια χέρια από την Ουκρανία την Πέμπτη, χάνοντας με 0-1 από τη Ντνίπρο, χάρη σε πέναλτι στο 81’, σε ένα ματς που στάθηκε συγκριτικά καλύτερα, αλλά ωστόσο απειλήθηκε αρκετές φορές. Με εξαίρεση την βαριά ήττα από τη Σίτι, ο Τιμ Σέργουντ τα πηγαίνει εξαιρετικά στον πάγκο των «σπιρουνιών» (7-2-1 στο πρωτάθλημα) και είναι έχει πάρει προβάδισμα για την 5η θέση από την Έβερτον (+5), η οποία όμως έχει αγώνα λιγότερο. Στο τελευταίο ματς (12/02), επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε της Νιούκαστλ εκτός έδρας. Έχει πολύ καλύτερη παρουσία στα εκτός έδρας, όπου έχει συγκεντρώσει τους 29 από τους 50 συνολικά πόντους της (9-2-2). Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Ρόουζ (12 συμμ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Σάντρο (12 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Σίγκουρντσον (16 συμμ./3 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Γιορίς (25 συμμ.), στη θέση του ο έμπειρος Φρίντελ (1 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Τσίριτσες (13 συμμ./1 γκ.), Καμπούλ (4 συμμ.), ο δεξιός μέσος Γουόλκερ (25 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Λένον (17 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο εξτρέμ Λαμέλα (9 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αντεμπαγιόρ (11 συμμ./8 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 9-2-2
Γκολ: 21-14
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Ο Σέργουντ παίζει με συντηρητική τακτική σε ματς που η ομάδα του μπορεί να τα κερδίσει, κάτι που αναμένουμε να δούμε και σήμερα, τόσο λόγω των απουσιών, όσο και του ότι βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Η Νόριτς βγάζει δυσκολία στο γκολ και δύσκολα να έχουμε μεγάλο σκορ. Under στο 1.79 (Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση