» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Ανεβασμένες «νυχτερίδες»


Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Ανεβασμένες «νυχτερίδες»
18.00 ΜΠΕΤΙΣ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία: 13-14-10
Πέρυσι: ΜΠΕΤΙΣ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-1


ΜΠΕΤΙΣ: Λίγο θα δυσαρέστησε το εντός έδρας 1-1 με την Ρουμπίν Καζάν για το Europa League τους ανθρώπους της Μπέτις, καθώς αυτό που τους «καίει» είναι το πρωτάθλημα. Εκεί που παρέμεινε 10 βαθμούς μακριά από την σωτηρία, ύστερα από την ήττα με 1-0 στην Γρανάδα. Κάθε απώλεια βαθμών θα στέλνει από εδώ και στο εξής όλο και πιο κοντά την ομάδα του Καλντερόν στην Σεγούντα Ντιβιζιόν και έτσι ο σημερινός αγώνας με την Μπιλμπάο αποκτά τον χαρακτήρα του τελικού. Τιμωρημένος ο στόπερ Αμάγια (19 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο στόπερ Παουλάο (15 συμ.) και ο χαφ Τόρες (10 συμ.).


Εντός: 3-3-6
Γκολ: 20-53
Τελευταία 5: 1-0-4


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Είναι σε κρίση και αυτό φάνηκε στο ότι έχασε το αήττητο της έδρας της από την Εσπανιόλ με 1-2. Έμεινε στο σκορ μόλις στο 7', ισοφάρισε με τον Κουρπέγι στο 56', όμως λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα της Βαρκελώνης σημείωσε και δεύτερο γκολ για να πάρει το παιχνίδι. Οι Βάσκοι δεν κερδίζουν εδώ και τρεις αγωνιστικές, θέλοντας να διατηρηθούν με νύχια και με δόντια στην πρώτη τετράδα της Πριμέρα. Μακριά από το «Σαν Μαμές» ως γνωστόν χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (4-2-5). Τιμωρημένος ο φορ Αντούριθ (21 συμ./6 γκολ).


Εκτός: 4-2-5
Γκολ: 43-30

Τελευταία 5: 2-2-1


Προβλέψεις στοίχημα: Όλα για όλα η Μπέτις που θέλει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη. Εξάλλου η Μπιλμπάο δεν είναι και κάποιο φόβητρο εκτός έδρας. Με ρίσκο στον άσο και σε απόδοση 3,10 από την Playbet.




20.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Προϊστορία: 5-0-0
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ 1-0


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πολύ καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη 2-0 στην Λευκωσία στο πρώτο ματς με την Ντιναμό Κιέβου για το Europa League. Οι «νυχτερίδες» ήταν εντυπωσιακές κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Βάργκας (79') και Φεγκουλί (91'). Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Σεβίλλη, καθώς δεν ήταν τόσο επιθετική. Σε αυτό έπαιξε ρόλο βέβαια και η αποβολή του Ρικάρντο Κόστα στο 49', ενώ η αντίπαλος έχασε και πέναλτι στο 63'. Τιμωρημένος ο στόπερ Ρικάρντο Κόστα (17 συμ./3 γκολ). Τραυματίες ο χαφ Ρομέου (9 συμ.) και ο εξτρέμ Πίτι (10 συμ./3 γκολ).


Εντός: 6-2-4
Γκολ: 36-35
Τελευταία 5: 2-3-0


ΓΡΑΝΑΔΑ: Σε ένα παιχνίδι εξάποντο κέρδισε 1-0 την Μπέτις με γκολ του Πίτι στο 31'. Δεν είχε πάντως καλή παρουσία στο ματς, επιτρέποντας τον αντίπαλο να δημιουργήσει αρκετές φάσεις. Στο 79' έμεινε με παίκτη λιγότερο ύστερα από αποβολή του Ντάνι Μπενίτεθ, αλλά κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Αλκαράθ επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις σερί ήττες και αύξησε την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους έξι βαθμούς. Τιμωρημένος ο μέσος Μπενίτεθ (7 συμ.). Παραμένουν εκτός ο στόπερ Μάινθ (13 συμ.) και ο φορ Ιγκάλο (8 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 4-2-5
Γκολ: 21-30
Τελευταία 5: 1-1-3


Προβλέψεις στοίχημα: Η Βαλένθια δείχνει καλά και είναι πιο κοντά στη νίκη, που προσφέρεται 1,51 στην Goalbet.




22.00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 11-5-13
Πέρυσι: ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-2


ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Μετα τη νίκη με 2-0 επί της Χετάφε πριν δύο εβδομάδες δεν θα την χαλούσε και ο βαθμός της ισοπαλίας στο Έλτσε. Δεν πήρε πολλά ρίσκα στο ματς και μάλλον εύκολα τον κατάκτησε (0-0). Θα ήθελε να διευρύνει το μίνι αήττητο της σερί, καθώς οι πέντε βαθμοί που την χωρίζουν από την γραμμή του υποβιβασμού δεν της εξασφαλίζει ακόμη τίποτα. Ελπίζει πολλά βέβαια και στην δύναμη της έδρας, που φέτος δεν την έχει εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε (4-2-5). Τραυματίες ο χαφ Πουνιάλ (20 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Ντε Λας Κουέβας (16 συμ.).


Εντός: 4-2-5
Γκολ: 21-37

Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Δύο φορές την έσωσε το δοκάρι στο εκτός έδρας ματς με την Μίλαν για το Champions League και είχε στην ουσία στο τέλος όταν ο Ντιέγκο Κόστα με κεφαλιά στο 83' της χάρισε ένα σπουδαίο διπλό με 1-0. Λίγες ημέρες πριν είχε «καθαρίσει» εύκολα και την Βαγιαδολίδ στο πρωτάθλημα με 3-0 και με αυτά τα δύο αποτελέσματα ανέκτησε την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Εξακολουθεί να συγκατοικεί με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Πριμέρα και απώλεια βαθμών δεν συγχωρείται. Τιμωρημένος ο χαφ Τιάγο (15 συμ./2 γκολ) και ο μπαξ Μανκίγιο (3 συμ.).


Εκτός: 8-1-2
Γκολ: 59-16

Τελευταία 5: 3-1-1


Προβλέψεις στοίχημα: Άντεξε στο Μιλάνο η Ατλέτικο, στην Οσασούνα θα φοβηθεί; Πιθανό το διπλό σε απόδοση 1,53 από την Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση