» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Νέο τρίποντο για Ρεάλ Μαδρίτης


Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Νέο τρίποντο για Ρεάλ Μαδρίτης
18.00 ΧΕΤΑΦΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 5-2-12
Πέρυσι: ΧΕΤΑΦΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-1


ΧΕΤΑΦΕ: Σε ένα κρίσιμο ματς στην Παμπλόνα δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της και ηττήθηκε από την Οσασούνα με 2-0. Το γκολ που δέχτηκε στο 5' ήταν σίγουρα καθοριστικό για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Η ομάδα της Μαδρίτης έχει κερδίσει μόνο μια φορά στα τελευταία 12 για το πρωτάθλημα και μοιραία έμπλεξε για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού, ενώ σήμερα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο. Τιμωρημένοι οι μπακ Λάγκο (15 συμ.), Αρόγιο (14 συμ./1 γκολ). Τραυματίας ο στόπερ Ράφα (18 συμ.).



Εντός: 4-4-4
Γκολ: 22-36

Τελευταία 5: 0-2-3


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κέρδισε δύο φορές στο κύπελλο την Ατλέτικο Μαδρίτης και με συνολικό σκορ 5-0 πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Είχε προηγηθεί το νικηφόρο 4-2 επί της Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που στον σημερινό αγώνα με την Χετάφε εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από τις συνολικά τρεις που του επιβλήθηκαν.


Εκτός: 8-3-1
Γκολ: 65-24

Τελευταία 5: 4-1-0


Προβλέψεις στοίχημα: Κερδίζει τους πάντες το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης και δύσκολα να «σκοντάψει» απέναντι στη ντεφορμέ Χετάφε. Αναμενόμενο το 1,30 στο διπλό της mybet.




20.00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προϊστορία: 10-14-17
Πέρυσι: ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ 0-4


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Θέλτα (0-0), καθώς δεν είχε καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ανέβασε κάπως την απόδοση της, αλλά και πάλι δεν βρήκε διαδρόμους για ένα γκολ που θα τις έδινε και τη νίκη. Σε συνδυασμό πάντως με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αύξησε την διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς στην μάχη της τέταρτης θέσης, ενώ εντός έδρας παραμένει πάντα ισχυρή (9-3-0). Λείπει σίγουρα μόνο ο τιμωρημένος μέσος Ιτουράσμπε (20 συμ.).


Εντός: 9-3-0
Γκολ: 42-28
Τελευταία 5: 3-2-0


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Μεγάλη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Γρανάδα, καθώς από το 30' αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Το νικητήριο γκολ για την Εσπανιόλ μπήκε με στημένη φάση με τον Μορένο στο 79'. Επέστρεψε έτσι μετά από δύο αγωνιστικές στα τρίποντα και πλέον έχει «αέρα» οχτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο μπακ Άλβαρεθ (6 συμ.). Την θέση του θα πάρει ο Καπντεβίλα (4 συμ.) που επιστρέφει.


Εκτός: 2-3-6
Γκολ: 26-29
Τελευταία 5: 2-1-2


Προβλέψεις στοίχημα: Η Μπιλμπάο δεν καταλαβαίνει τίποτα εντός έδρας και αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. 1,60 ο άσος στην Playbet.




22.00 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία: 16-5-19
Πέρυσι: ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 4-3


ΣΕΒΙΛΛΗ: Η διαιτησία ήταν με το μέρος της Μπαρτσελόνα, αλλά και πάλι δεν μπορεί να φωνάζει μετά την ήττα με 4-1 εντός έδρας. Προηγήθηκε μάλιστα με τον Μορένο στο 15', όμως στην συνέχεια ήρθε η κατηφόρα και αυτό το βαρύ αποτέλεσμα. Τρεις σερί ήττες πλέον για τους Σεβιγιάνους, που προβληματίζουν με τα πολλά αμυντικά κενά των τελευταίων τους εμφανίσεων. Ρεαλιστικός στόχος πλέον η έξοδος στο Europa League μέσω της έβδομης θέσης. Συμπλήρωσε κάρτες ο μπακ Ντιόγκο (13 συμ.). Εξακολουθεί να λείπει ο αμυντικός χαφ Εμπιά (12 συμ./1 γκολ).


Εντός: 5-2-4
Γκολ: 42-41
Τελευταία 5: 0-2-3


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δύο γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου με Ματιέ και Αλκαθέρ κόντρα στην Μπέτις έδωσε το έναυσμα για ένα μεγάλο σκορ στην συνέχεια για το τελικό 5-0. Έτσι έδωσε συνέχεια στο ανέλπιστο διπλό του «Καμπ Νου» με την Βαλένθια να διατηρεί αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών και να μπαίνει εκ νέου στο κόλπο της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολουθεί την Πέμπτη το εκτός έδρας ματς στην Ουκρανία με τη Ντιναμό Κιέβου για το Europa League. Παραμένει εκτός ο χαφ Ρομέου (9 συμ.).


Εκτός: 3-2-6
Γκολ: 36-35

Τελευταία 5: 2-2-1


Προβλέψεις στοίχημα: Οι δύο ομάδες προέρχονται από σερί over 2,5 και όχι μόνο, που έτσι και αλλιώς παίζουν άκρως επιθετικά. Ένα ακόμη πληρώνει 1,60 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση