» » » » » Προβλέψεις στοιχημάτος Κύπελλο Αγγλίας: Γρήγορος ρυθμός στο Εμιρεϊτς


Προβλέψεις στοιχημάτος Κύπελλο Αγγλίας: Γρήγορος ρυθμός στο Εμιρεϊτς
15:30 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 7-2-0
Πρωτάθλημα: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ο εντός έδρας αγώνας για το πρωτάθλημα την Τετάρτη με την Κρίσταλ Πάλας αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, έδωσε ντέρμπι για την 5η θέση με την Τόττεναμ, αλλά ηττήθηκε με 0-1 στο Λονδίνο. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, όπου έχασε αρκετές ευκαιρίες. Το ματς κρίθηκε από μια πιο εξαιρετική προσπάθεια του Αντεμπαγιόρ στο 65’, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει ως το τέλος. Στο -5 από την πεντάδα πλέον, είναι σε οριακό σημείο και έτσι το κύπελλο αποτελεί στόχο, τόσο για διάκριση, όσο και για πιθανή έξοδο στην Ευρώπη. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε με 4-0 τις ΚΠΡ (εντός) και Στίβενεϊτζ (εκτός). Είναι αήττητη από τη Σουόνσι στις 9 συνολικά αναμετρήσεις τους (7-2-0). 6 από αυτά έληξαν over. 2-2-0 στο Γκούντισον Παρκ,
αλλά την έχει κερδίσει και στις 5 επισκέψεις της στην Ουαλία. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Αλκαράζ (3 συμμ.). Εκτός ο αριστερός φουλ μπακ Οβιέδο (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο αμυντικός χαφ Γκίμπσον (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Λουκάκου (19 συμμ./9 γκ./5 ασίστ), Κονέ (5 συμμ.).

Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Καλό το ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του Μονκ (μέχρι πρότινος σέντερ μπακ στην ομάδα, 0 συμμ. φέτος), αφού μετά τη νίκη στο ουαλικό ντέρμπι με την Κάρντιφ (3-0), ακολούθησε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, μένοντας στο 1-1 με τη Στόουκ στο Μπριτάνια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ και ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Ανέβηκε με τη γρήγορη ισοφάριση του Τσίκο (52’) και μπορούσε και δεύτερο ως το τέλος. Μέσα σε 2 εβδομάδες κρίνονται πολλά για τους Ουαλούς, αφού δίνουν το σημερινό αγώνα κυπέλλου και δύο αγώνες με τη Νάπολι –ο πρώτος την Πέμπτη εντός- ενώ στο ενδιάμεσο έχει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα. Δεν είναι άλλωστε και σε πολύ ασφαλή θέση, μόλις 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στους δύο προηγούμενους γύρους απέκλεισε Μάν. Γιουν. και Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας, αμφότερες με 2-1. Εκτός ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Έμνες (1 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος Σέλβεϊ (22 συμμ./4 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Μίτσου (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Σε άλλη περίοδο της σεζόν θα πηγαίναμε καρφωτοί στον άσο. Και πάλι είναι φαβορί (1.60 Stoiximan), αφού το κύπελλο είναι πολύ καλή εναλλακτική, αλλά προβληματίζει τελευταία και έτσι δεν το στηρίζουμε ζεστά.




18:00 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 66-28-67
Πρωτάθλημα:
(08/02/14) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 5-1
(02/11/13) ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Δε μπόρεσε να αντιδράσει μετά την «πεντάρα» από τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα και έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Γιουνάιτεντ, σε ένα κακό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με λίγες φάσεις εκατέρωθεν. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών, βλέποντας την ομάδα να μην τα πηγαίνει καλά σε ακόμα ένα ντέρμπι φέτος. Έμεινε έτσι δεύτερη, -1 από την Τσέλσι, στο +2 από τη Σίτι που έχει όμως αγώνα λιγότερο. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Μπάγερν. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε Τόττεναμ (2-0) και Κόβεντρυ (4-0), αμφότερα εντός. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (26). Εντός έδρας έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα 12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. 12 από τα 13 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις ήταν under, άλλα τόσα τα no goal. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Βερμάλεν (7 συμμ.) και ο επιθετικός Σανόγκο (1 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Ράμσεϊ (18 συμμ./8 γκ./6 ασίστ), Ντιαμπί, Κέλστρεμ και ο επιθετικός Γουόλκοτ (14 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-2-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με τους τρεις προπορευμένους να χάνουν βαθμούς στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και την ίδια να κερδίζει την πρωτοπόρο Άρσεναλ και τη Φούλαμ με ανατροπή στο 91’, άνοιξε για τα καλά η όρεξη για τον τίτλο. Αν μπορούσε να διορθώσει και τα αμυντικά λάθη, τότε θα έβαζε ακόμα πιο γερές βάσεις. Κάπως έτσι βρέθηκε να χάνει στο Κρέιβεν Κότατζ από τη Φούλαμ, με τον Τουρέ, να κάνει ανάλογο –και χειρότερο λάθος- με αυτό κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 8’. Ο φορμαρισμένος Στάριτζ ισοφάρισε στ 41’ (6ο συνεχόμενο που σκοράρει), η Φούλαμ προηγήθηκε και πάλι στο 63’, αλλά με σουτ του Κουτίνιο και το πέναλτι του Τζέραρντ στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο. Αήττητη για 7η αγωνιστική (5-2-0), 4 βαθμοί τη χωρίζουν από την κορυφή. Στους προηγούμενους γύρους είχε εύκολο έργο κόντρα σε Όλνταμ (εντός), Μπόρνμουθ (εκτός), αμφότερα με 2-0. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (66). Εκτός ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (8 συμμ./2 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Σακό (12 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Λούκας (19 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Άγκερ (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο δεξιός αμυντικός Τζόνσον (17 συμμ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-1-0

Προβλέψεις στοιχήματος: Κυνηγήσαμε το over της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ, το οποίο δε μας δικαίωσε. Δύσκολα όμως να ξεφύγει σήμερα, με την εξαιρετική επιθετικά Λίβερπουλ, που δίνει πάντα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της και της πήρε τον αέρα μετά το πρόσφατο 5-1. Over στο 1.55 (Betshop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση