» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Επιστροφές στην Βιγιαρεάλ


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Επιστροφές στην Βιγιαρεάλ
23.00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Προϊστορία: 4-13-10
Πέρυσι: -


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Στα μεγάλα παιχνίδια δείχνει χαρακτήρα και παίρνει αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική άλωσε στην μέχρι πρότινος αήττητη έδρα της Μπιλμπάο με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σέρχιο Γκαρσία που άνοιξε το σκορ στο 6' και παρότι ήρθε η ισοφάριση στο 56', ο έμπειρος φορ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ 10 λεπτά αργότερα. Μετά από καιρό σημείωσε δεύτερη κολλητή νίκη και διεκδικεί την Ευρώπη μέσω της έβδομης θέσης. Κομπλέ αποστολή έχει ο προπονητής της Εσπανιόλ, Χαβιέ Αγκίρε.



Εντός: 6-2-4
Γκολ: 28-30
Τελευταία 5: 3-1-1



ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Δύο σερί ήττες και τρεις στην τελευταία τετράδα αγώνων μετράει πλέον η Βιγιαρεάλ. Πιο πρόσφατο το εντός έδρας 0-2 από την Θέλτα, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να έχει ευκαιρίες, αλλά να είναι και πάλι αναποτελεσματικό στην τελική προσπάθεια. Παραμένει σε θέσεις Ευρώπης, αλλά ο μεγάλος στόχος που ακούει Champions League ολοένα και απομακρύνεται με το τελευταίο της ντεφορμάρισμα. Μόνο επιστροφές για σήμερα στην αποστολή, καθώς παραμένει εκτός εδώ και καιρό ο τερματοφύλακας Ασένχο.


Εκτός: 5-1-5
Γκολ: 44-29
Τελευταία 5: 2-0-3


Προγνωστικά στοίχημα: Η Βιγιαρεάλ θα βρει χώρους για να κάνει την ζημιά, όπως βέβαια και η Εσπανιόλ. Over 2,5 και 2,05 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση