» » » » » » » Στοίχημα Super League: Αδιάφορος vs λιγότερο αδιάφορου


Στοίχημα Super League: Αδιάφορος vs λιγότερο αδιάφορου
19:30 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία: 2-0-1
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 4-0

ΚΑΛΛΟΝΗ: Άντεξε στη Ξάνθη για 89’ λεπτά, σημείο που δέχτηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σε μια γρήγορη επίθεση των γηπεδούχων, επιστρέφοντας έτσι στις ήττες, μετά το 1-0 επί τους Λεβαδειακού. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, σε καμιά από αυτές δεν έχει σκοράρει. Νο goal και under τα 5 τελευταία παιχνίδια της, μόνο σε ένα από αυτά έχει σκοράρει. Έχει πάντως ασφαλή διαφορά για την ώρα από τη θέση των μπαράζ (+7). Νο goal οι τρεις αναμετρήσεις της με τον Παναιτωλικό. Έχει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα (21). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κριπιντίρης (2 συμμ.), ο μέσος Σιλιγαρδάκης (11 συμμ.) και ο επιθετικός Αγρίτης (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Χωριανόπουλος (22 συμμ.).


Εντός: 5-2-6
Γκολ: 12-21
Τελευταία 5: 1-1-3


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Εξαργύρωσε το πολύ καλό ξεκίνημα στον αγώνα με τον Απόλλων, όπου προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 13’. Στο 7’ ο Μπόζοβιτς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Τζόρβα και άνοιξε το σκορ, 6 λεπτά αργότερα ο Θεοδωρίδης έδωσε στον Καμαρά, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 55’ και είχαν καλύτεροι απόδοση σε όλη την επανάληψη, αλλά η νίκη παρέμεινε στους Αγρινιώτες, οι οποίοι διατηρήθηκαν αήττητοι εντός έδρας για ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους (8-4-0). Το γκολ που δέχτηκαν ήταν μόλις το 3ο στην έδρα τους. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι επιδόσεις τους εκτός έδρας, όπου μετρούν μόλις 6 βαθμούς και μία νίκη σε 13 εξόδους. Μαθηματικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή και μπορεί να παίζει χωρίς άγχος. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Μπικέι (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλων (87’). Μακροχρόνια απουσία ο εξτρέμ Πόι (2 συμμ.). Αμφίβολος ο ηγέτης Θεοδωρίδης (22 συμμ./5 γκ./4 ασίστ). Δόθηκε ειδική άδεια στον μέσο Νταλμά (8 συμμ./1 γκ.), ο οποίος θα απουσιάσει.

Εκτός: 1-3-9
Γκολ: 7-19
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Ασταθέστατη ομάδα η Καλλονή, ειδικά τώρα που δεν «καίγεται» άμεσα για βαθμούς, ξέροντας όμως να κάνει τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Η κακή εκτός έδρας παρουσία του Παναιτωλικού κάνει ακόμα πιο δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία στο 3.12 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση