» » » » » » » Στοίχημα Serie A Ιταλίας: Με κεκτημένη ταχύτητα η Νάπολι


Στοίχημα Serie A Ιταλίας: Με κεκτημένη ταχύτητα η Νάπολι
13.30 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία: 6-3-7
Πέρυσι: ΚΑΤΑΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ 4-0


ΚΑΤΑΝΙΑ: Κυνηγάει τον κάθε βαθμό με το... τουφέκι και η ισοπαλία (0-0) μέσα στην έδρα της φορμαρισμένης Πάρμα είναι ικανοποιητική. Δεν υστέρησε από τον αντίπαλο, είχε ευκαιρίες και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τους Σικελούς, που παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς η Κιέβο που σώζεται αυτήν την στιγμή απέχει μόλις δύο βαθμούς. Για σήμερα στηρίζει πολλά στην δύναμη της έδρας της και καλείται να την εκμεταλλευτεί (3-5-3). Τραυματίας ο πορτιέρο Φριζόν (9 συμ.).



Εντός: 3-5-3
Γκολ: 16-40

Τελευταία 5: 0-3-2

ΛΑΤΣΙΟ: Είχε παθητικό ρόλο στο ντέρμπι με την Ρόμα και γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις (0-0). Έβγαλε δύο-τρεις καλές αντεπιθέσεις, όμως η τελική προσπάθεια δεν της έδωσε κάποιο γκολ. Η ομάδα της Ρώμης παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, όσες βρίσκεται στον πάγκο της και ο Έντι Ρέια και παραμένει τέσσερις βαθμούς μακριά από την πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, βγάζοντας διπλό στις δύο τελευταίες εξόδους της (2-5-5). Τραυματίες ο μέσος Έντερσον (15 συμ./1 γκολ) και οι επιθετικοί Άλφαρο, Πόστιγκα.


Εκτός: 2-5-5
Γκολ: 29-29
Τελευταία 5: 2-3-0


Πρόταση στοίχημα: Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, όμως η Κατάνια είναι πολύ δυνατή στην Σικελία και είναι υποχρεωμένη να ψάξει τη νίκη. Με ρίσκο στον άσο, που δίνει 3,40 στην mybet.




16.00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΙΕΒΟ

Προϊστορία: 14-6-1
Πέρυσι: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΙΕΒΟ 2-0


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Η βοήθεια από την διαιτησία δεν ήταν αρκετή, ώστε να περάσει νικηφόρα από την Βερόνα. Μάλιστα προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ του Τέβεζ (5', 21'), όμως η αντίπαλος αντέδρασε και ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 2-2. Η ομάδα του Κόντε διατήρησε πάντως την ίδια απόσταση από την Ρόμα και σίγουρα παραμένει το «αφεντικό» για την κατάκτηση του τίτλου. Μπροστά στο κοινό της δεν έχει την παραμικρή απώλεια (11-0-0). Τραυματίας ο στόπερ Κιελίνι (20 συμ./3 γκολ).

Εντός: 11-0-0
Γκολ: 56-18

Τελευταία 5: 3-2-0

ΚΙΕΒΟ: Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και έφυγε από το «Φρίουλι», έδρα της Ουντινέζε με το βαρύ 3-0. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οχτώ αγωνιστικές πλέον χωρίς νίκη και το πρόβλημα στο σκοράρισμα παραμένει από το ξεκίνημα της σεζόν. Με ήττα σήμερα στο Τορίνο ενδέχεται να βρεθεί εντός επικίνδυνης ζώνης, καθώς οι τρεις ομάδες που βρίσκονται από κάτω είναι σε απόσταση βολής. Τιμωρημένος ο στόπερ Σέζαρ (21 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο στόπερ Νταϊνέλι (13 συμ.) και ο χαφ Παρέδες.


Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 16-32
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση στοίχημα: Η Γιουβέντους μπαίνει ορμητικά στα εντός έδρας παιχνίδια και προέρχεται από γκέλα. Άσος ημίχρονο, άσος τελικό στο 1,44 της Novibet.




16.00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΠΑΡΜΑ

Προϊστορία: 7-9-11
Πέρυσι: ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΠΑΡΜΑ 2-1


ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Εμφάνισε το γνωστό κόμπλεξ των εκτός έδρας παιχνιδιών και ηττήθηκε με 2-0 από την Φιορεντίνα. Επέτρεψε πολλές ευκαιρίες στους «βιόλα» και δύσκολα να αποφύγει το μοιραίο. Οι «νερατζούρι» του Μπέργκαμο παίζουν επιθετικά και τους πάνε καλύτερα τα εντός έδρας παιχνίδια, εκεί που έχουν απολογισμό 7-2-2 και τρία σερί τρίποντα. Βαθμολογικά πάντως δείχνουν άνετοι έως τώρα, καθώς βρίσκονται 10 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο χαφ Τσιγκαρίνι (21 συμ./1 γκολ). Τραυματίας ο μπακ Μπελίνι (5 συμ.).


Εντός: 7-2-2
Γκολ: 24-32

Τελευταία 5: 3-0-2


ΠΑΡΜΑ: Το ότι δεν αγωνίστηκε για πριν δύο εβδομάδες με την Ρόμα μάλλον την επηρέασε στο επόμενο ματς, που έγινε εντός έδρας με την Κατάνια (0-0). Ήταν από τα λίγα παιχνίδια που δεν σκόραρε, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να χάσει. Έτσι μπήκε ένα τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών, όμως παραμένει αήττητη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Ο στόχος της πεντάδας απέχει μόλις τρεις πόντους, ενώ έβγαλε δύο διαδοχικά διπλά στις ισάριθμες τελευταίες της εξόδους. Τραυματίες ο τερματοφύλακας Παβαρίνι, ο στόπερ Βεγκάρα και ο χαφ Όμπι (4 συμ.).


Εκτός: 3-4-3
Γκολ: 32-27
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση στοίχημα: Άλλη ομάδα εντός έδρας η Αταλάντα, όμως και η Πάρμα ξέχασε πότε έχασε για τελευταία φορά. Η ισοπαλία συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες σε απόδοση 3,27 από την Goalbet.




16.00 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΝΑΠΟΛΙ

Προϊστορία: -
Πέρυσι: -


ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Πιο παθητικά δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί στο Μιλάνο και η ήττα από την Ίντερ με 1-0 ήρθε αναμενόμενα. Εντελώς ακίνδυνη επιθετικά και όλα τέλειωσαν στο γκολ που δέχτηκε στο 48'. Αυτή ήταν η όγδοη ήττα στους εννιά τελευταίους αγώνες για την νεοφώτιστη Σασσουόλο, αλλά ευτυχώς γι' αυτήν δεν κερδίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες, που παλεύουν για την παραμονή τους. Τιμωρημένος ο μπακ Ρόζι (3 συμ.). Τραυματίες οι στόπερ Τερανόβα (3 συμ.), Ατσέρμπι (13 συμ.), οι χαφ Μπιοντίνι (3 συμ.), Μανιανέλι (16 συμ.) και οι εξτρέμ Μαζούτσι (7 συμ.), Αλέξε (6 συμ.).


Εντός: 3-1-7
Γκολ: 23-49
Τελευταία 5: 1-0-4


ΝΑΠΟΛΙ: Ονειρικός επαναληπτικός με την Ρόμα και ανατροπή του 3-2 του πρώτου παιχνιδιού σε 3-0 στο «Σαν Πάολο» μέσα σε πανηγύρια του Ντιέγκο Μαραντόνα, που βρέθηκε στις εξέδρες. Σκόρερ της οι Καγιεχόν (33'), Ιγκουαϊν (48') και Ζορζίνιο (51'). Νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλη μια καλή εμφάνιση σε ντέρμπι, κερδίζοντας την Μίλαν με 3-1 για το πρωτάθλημα. Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και με την καλή τους φόρμα φιλοδοξούν να περάσουν νικηφόρα από το «Μαπεϊ Στέιντιουμ». Τιμωρημένοι οι χαφ Ινλέρ (21 συμ./2 γκολ), Ζορζίνιο (3 συμ.) και ο εξτρέμ Καγεχόν (23 συμ./9 γκολ). Τραυματίες οι μπακ Μέστο (8 συμ.), Ζούνιγκα (4 συμ.).


Εκτός: 6-2-3
Γκολ: 47-27

Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Η ανεβασμένη Νάπολι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Σασσουόλο. Στο 1,60 το διπλό από την Championsbet.




21.45 ΡΟΜΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Προϊστορία: 16-10-8
Πέρυσι: ΡΟΜΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1-1


ΡΟΜΑ: Κατώτερη των περιστάσεων και αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου από την Νάπολι, χάνοντας με 3-0 την περασμένη Τετάρτη. Στο τοπικό ντέρμπι με την Λάτσιο έμεινε στο 0-0, όντας καλύτερη, αλλά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Οι «τζιαλορόσι» θέλουν να διατηρηθούν δεύτεροι, ενώ καραδοκούν για τυχόν στραβοπάτημα της Γιουβέντους, που αυτήν την στιγμή είναι κάπως μακριά. Λείπουν εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού οι μπακ Μπαλτζαρέτι (11 συμ./1 γκολ), Ντοντό (13 συμ.).


Εντός: 9-2-0
Γκολ: 45-11
Τελευταία 5: 3-1-1


ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Πέτυχε το ζητούμενο που ήταν η εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Κάλιαρι με γκολ του Γκασταλντέλο στο 11', όμως το κατάφερε με την βοήθεια της διαιτησίας. Δύο σερί νίκες για την ομάδα του Μιχαϊλοβιτς και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Πάντως οι Γενοβέζοι δεν έχουν καταφέρει φέτος να πετύχουν τρεις διαδοχικές νίκες και να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μέχρι και τρία ματς. Τραυματίας ο επιθετικός Μάξι Λόπες (1 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 3-3-5
Γκολ: 27-32
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση στοίχημα: Την αντίδραση ψάχνει η Ρόμα και έχει τον πρώτο λόγο να την βγάλει. Η νίκη της πληρώνει 1,38 στην Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση