» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Serie A Ιταλίας: Όποια βάλει τα περισσότερα


Προγνωστικά στοίχημα Serie A Ιταλίας: Όποια βάλει τα περισσότερα
21.45 ΒΕΡΟΝΑ - ΤΟΡΙΝΟ

Προϊστορία: 4-4-9
Πέρυσι: -


ΒΕΡΟΝΑ: Απέδειξε ότι μπορεί και στα δύσκολα, αλλά και στα μεγάλα παιχνίδια. Στο επίσης εντός έδρας ματς με την Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως κατάφερε να ανασυνταχθεί στο δεύτερο ημίχρονο και να μειώσει αρχικά με τον Τόνι στο 52' και στην συνέχεια να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο 93' με γκολ του Γκόμες. Οι «τζιαλομπλού» παραμένουν σε απόσταση βολής από τις Ευρωπαϊκές θέσεις και αυτό συνιστά επιτυχία για μια νεοφώτιστη ομάδα. Οι οχτώ νίκες από τις συνολικά 11 έχουν κατακτηθεί εντός έδρας (8-1-3). Μοναδική απουσία του στόπερ Μαϊέτα (17 συμ.).



Εντός: 8-1-3
Γκολ: 39-37
Τελευταία 5: 1-1-3



ΤΟΡΙΝΟ: Πισωγύρισμα η εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπολόνια. Άφησε έτσι πίσω της ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών με απολογισμό 2-2-0. Και όλα μάλιστα είχαν ξεκινήσει ιδανικά για την Τορίνο με γκολ του Ιμόμπιλε στο 5'. Ωστόσο η αντίπαλος ανέτρεψε την κατάσταση μέχρι το 24' και από τότε οι «γκρανάτα» δεν μπόρεσαν ούτε να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο στόχος της Ευρώπης είναι ακόμη ορατός για την ομάδα του Βεντούρα, ενώ ακολουθεί την άλλη αγωνιστική και το ντέρμπι με την Γιουβέντους. Πάντα τιμωρημένος ο πορτιέρο Ζιλέ. Τραυματίας ο χαφ Γκάτσι (6 συμ.).


Εκτός: 3-4-4
Γκολ: 36-30
Τελευταία 5: 2-2-1


Προγνωστικά στοίχημα: Χαίρεσαι να βλέπεις Βερόνα και Τορίνο με το επιθετικό τους στυλ. Επιλογή το over 2,5 στο 1,90 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση