» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Primera Division: Τριπλή στο «Ροσαλέδα»


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Primera Division: Τριπλή στο «Ροσαλέδα»
23.00 ΜΑΛΑΓΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προϊστορία: 6-6-13
Πέρυσι: ΜΑΛΑΓΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1-2


ΜΑΛΑΓΑ: Σαν να μη εμφανίστηκε καν στην Μαδρίτη και απολύτως δίκαιη ήττα από την Βαγιεκάνο με το βαρύ 4-1. Βρέθηκε να χάνει από το 28' με 2-0 και 3-0 στο 45', ενώ αγωνίστηκε για το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Στην συνέχεια έγινε και το 4-0 με την Μάλαγα να μειώνει απλά στο 72' με τον Ιακοβένκο. Οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού η ομάδα του Σούστερ, που στηρίζει πολλά από εδώ και στο εξής στην έδρα της για να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας. Αρκετοί αμφίβολοι για σήμερα. Μοναδικός σίγουρος απόντας ο τιμωρημένος στόπερ Σάντσεθ (21 συμ.).



Εντός: 5-1-5
Γκολ: 23-33

Τελευταία 5: 1-1-3



ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Η ισοπαλία 1-1 με την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό του ημιτελικού κυπέλλου δεν της επέτρεψε να προκριθεί, της έδωσε όμως ώθηση για την συνέχεια. Στο πρωτάθλημα αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και δύο αγωνιστικές, διάστημα που δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Πάντως μακριά από το «Ανοέτα] μετρά οχτώ διαδοχικά over. Πλέον η υπόθεση Champions League δείχνει να απομακρύνεται και μόνο αν κάνει ένα καλό σερί θα ξεπεράσει της Μπιλμπάο και Βιγιαρεάκ. Εδώ και καιρό λείπουν ο δεξιός μπακ Εστράδα (3 συμ.) και ο μέσος Γκρανέρο (3 συμ.) και οι απουσίες τους δεν επηρεάζουν.


Εκτός: 3-4-5
Γκολ: 42-34
Τελευταία 5: 1-2-2


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Λόγω της κρισιμότητας τον πρώτο λόγο έχει το under 2,5 και σε τιμή 1,89 από την Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση