» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Διευρύνει το σερί του ο Παναθηναϊκός


Προγνωστικά στοιχήματος: Διευρύνει το σερί του ο Παναθηναϊκός
Τσέλσι - Άρσεναλ: Λονδρέζικο ντέρμπι. Η Τσέλσι δεν έχει άλλα περιθώρια μετά την ήττα από την Άστον Βίλα. Περισσότερες δυνάμεις για την Άρσεναλ, που κέρδισε την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή πάλι εκτός έδρας.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Ο έβδομος Παναιτωλικός κερδίζει σχεδόν μόνο εντός (9-4-1). Σκοράρει πάντως για οχτώ διαδοχικά ματς ο Αστέρας Τρίπολης.

Μπούρσασπορ - Κόνιασπορ: Μια χάνει μια κερδίζει η Μπούρσασπορ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σήμερα είναι η σειρά για νίκη. Η Κόνιασπορ ανέκαθεν αποδυναμώνεται μακριά από το γήπεδο της (1-3-8).




Σάλκε - Μπράουνσβαϊγκ: Για την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα πάει η Σάλκε. Η ουραγός Μπράουνσβσαϊγκ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.


Αννόβερο - Ντόρτμουντ: Με ανεβασμένο ηθικό μετά το διπλό στην έδρα της Χέρτα το Αννόβερο. Ήδη τις εφτά ήττες έφτασε μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ (15-3-7).

Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ: Έναν βαθμό κατέκτησε μόνο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Βόλφσμπουργκ. Ικανή για την ζημιά η Άουγκσμπουργκ.


Μάιντζ - Μπάγερν: 3-2-0 στα πέντε τελευταία η Μάιντζ. Σπάει όλα τα κοντέρ η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου (23-2-0).


Στουτγάρδη - Αμβούργο: Ντέρμπι παραμονής με την Στουτγάρδη να μην κερδίζει εδώ και 10 αγωνιστικές. Το Αμβούργο επικράτησε της Νυρεμβέργης και πήρε τα πάνω της.


Κάρντιφ - Λίβερπουλ: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Κάρντιφ. Η εντυπωσιακή Λίβερπουλ προέρχεται από πέντε σερί νίκες.


Έβερτον - Σουόνσι: Σπάνια έδωσε δικαιώματα μέχρι στιγμής φέτος εντός έδρας η Έβερτον (10-3-1). Παραμένει χαμηλά η Σουόνσι και τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη.


Χαλ - Γουέστ Μπρομ: Δύο σερί ήττες για την Χαλ, που την φέρνουν σε δύσκολη θέση. Νέα εκτός έδρας αναμέτρηση για την Γουέστ Μπρομ μετά το διπλό στο γήπεδο της Σουόνσι.


Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας: Επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο κολλητές νίκες η Νιούκαστλ. Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχει αυτή την στιγμή η Κρίσταλ Πάλας.


Νόριτς - Σάντερλαντ: Εννιά γκολ δέχτηκε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Νόριτς. Εντός επικίνδυνης ζώνης παραμένει η Σάντερλαντ, αφού δεν κέρδισε σε αυτό το διάστημα.


Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ: Προσπαθεί να «χτίσει» σερί στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι. Επιτέλους κέρδισε η Φούλαμ, αλλά σήμερα έχει πολύ δύσκολη αποστολή.


Γρανάδα - Έλτσε: Από το εντυπωσιακό 3-3 μέσα στην έδρα της Χετάφε προέρχεται η Γρανάδα. Ένα τρίποντο μόλις στην τελευταία εξάδα αγώνων η Έλτσε.

Πανθρακικός - Άρης: 5/6 ήττες έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πανθρακικός, αλλά και Άρης δείχνει καταδικασμένος.


Μαρσέιγ - Ρεν: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη η Μαρσέιγ και δείχνει να απομακρύνεται από την Ευρώπη. Στο -3 από την ζώνη του υποβιβασμού έπεσε η Ρεν, καθώς μετρά τρεις σερί ήττες.



Τορίνο - Λιβόρνο: Ξέμεινε από στόχους η Τορίνο και αυτό φαίνεται από τις τέσσερις ήττες που μετράει. Μεγαλύτερο το κίνητρο για την Λιβόρνο, που μάχεται για την σωτηρία.


Γκιμαράες - Ζιλ Βιθέντε: Τρία διαδοχικά goal/goal και over η Γκιμαράες. Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της και η Ζιλ Βιθέντε.


Εσπανιόλ - Λεβάντε: Ίσως οι πιο αδιάφορες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 36 βαθμούς ενεργητικό.


Γαλατάσαραϊ - Καϊσέρισπορ: Στο πρωτάθλημα δεν χάνει εδώ και 14 αγωνιστικές η Γαλατάσαραϊ. Στο -7 μείωσε από την παραμονή η Καϊσέρισπορ.


Αντάλιασπορ - Καραμπούκσπορ: Πέντε ισοπαλίες στην τελευταία εξάδα αγώνων μετράει η Αντάλιασπορ. Δεν σκοράρει εδώ και τρία ματς η Καραμπούκσπορ.


Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γ.: Δύο σερί ήττες μετράει η Γουέστ Χαμ. Αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύσκολα να προλάβει κάτι καλό.


Γκλάντμπαχ - Χέρτα: Είχε καιρό να κερδίσει, όμως επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Ντόρτμουντ εκτός έδρας. Καλύτερη μακριά από το γήπεδο της πάντως η Χέρτα (5-4-3).

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης: 5-1-0 μετράει στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Μόλις ένα διπλό μέχρι στιγμής ο Απόλλων Σμύρνης (1-5-8).

Γκρόνινγκεν - Φίτεσε: 0-1-3 η φόρμα της Γκρόνινγκεν στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Αλλά και η Φίτεσε προέρχεται από ήττα.


Χέρενφεν - Ναϊμέγκεν: No goal έληξαν οι 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις της Χέρενφεν. Μόλις μια φορά έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη φέτος η Ναϊμέγκεν (1-6-7).


Ναντ - Μονπελιέ: Έμπλεξε για τα καλά η Ναντ, αφού δεν κερδίζει εδώ και εννιά αγωνιστικές. Βαθμούς χρειάζεται και η Μονπελιέ. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Μπαστιά - Ρεμς: 0-1-4 μετράει στα πέντε τελευταία η ντεφορμέ Μπαστιά. Η Ρεμς έχασε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της.


Μπορντό - Νις: Δύσκολα να διεκδικήσουν κάτι από εδώ και στο εξής Μπορντό και Νις, αφού βρίσκονται κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα.


Τουλούζ - Εβιάν: Τρεις σερί νίκες για την Τουλούζ, που «ξύπνησε» κάπως αργά. No goal εμφάνισε σε αυτό το διάστημα η Εβιάν.

Βαλενσιέν - Αζαξιό: Δύο σερί νίκες για την Βαλενσιέν και έχει την ευκαιρία να τις κάνει τρεις κόντρα στην ουραγό και καταδικασμένη Αζαξιό.


Μαρίτιμο - Σπόρτινγκ: Η Μαρίτιμο κέρδισε τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας της παιχνίδια. Ωστόσο η Σπόρτινγκ προέρχεται από τη νίκη επί της Πόρτο και έχει πολύ καλή ψυχολογία.


Βαγιαδολίδ - Βαγιεκάνο: Πιο βατό πλέον το πρόγραμμα της Βαγιαδολίδ, αφού αγωνίστηκε με Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα στα δύο προηγούμενα ματς. Τρεις σερί νίκες για την Βαγιεκάνο, που φορμαρίστηκε στο κατάλληλο σημείο.


Λόκερεν - Βάρεγκεμ: Αρκετά καλό ποσοστό στα εντός έδρας παιχνίδια της η Λόκερεν. Η Βάρεγκεμ είχε μόλις τρία διπλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.



Αϊντχόφεν - Ρόντα: Ασταμάτητη η Αϊντχόφεν, που προέρχεται από εφτά σερί τρίποντα. Ουραγός η απογοητευτική Ρόντα.


Κιέβο - Ρόμα: Η Κιέβο κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας της παιχνίδια. Η Ρόμα έχει χάσει μόνο στις έδρες των Γιουβέντους και Νάπολι (18-7-2).


Μπιλμπάο - Χετάφε: Πάντα δυνατή στο «Σαν Μαμές» η Μπιλμπάο (10-3-1). Τις 13 αγωνιστικές δίχως νίκη έφτασε η Χετάφε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση