» » » » » » Πάμε στοίχημα Ligue 1 Γαλλίας: «Τρένο» και στην Βρετάνη


Πάμε στοίχημα Ligue 1 Γαλλίας: «Τρένο» και στην Βρετάνη
21.30 ΛΟΡΙΑΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προϊστορία: 7-5-9
Πέρυσι: ΛΟΡΙΑΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-3


ΛΟΡΙΑΝ: Δέχτηκε ένα γκολ στο ξεκίνημα και ένα προς το τέλος της αναμέτρησης και ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σοσό. Είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, όμως η αντίπαλος είχε ισχυρότερο κίνητρο και πήρε το παιχνίδι. Η ομάδα της Βρετάνης θέλει κάποιους ακόμη βαθμούς για να αισθάνεται σίγουρη, ενώ παραδοσιακά εντός έδρας παρουσιάζεται πιο δυνατή (7-5-2). Πάντως σήμερα υποδέχεται την καλύτερη ομάδα του Σαμπιονά, Παρί Σεν Ζερμέν. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γκασαμά (16 συμ.). Τραυματίας ο επιθετικός Αμπουμπακάρ (28 συμ./12 γκολ).


Εντός: 7-5-2
Γκολ: 36-40

Τελευταία 5: 1-1-3



ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Έρχεται ολοένα πιο κοντά στον τίτλο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Με πρωταγωνιστή τον τεράστιο Ιμπραϊμοβιτς, που σημείωσε δύο γκολ στο 14' και στο 41', η ομάδα του Αντσελότι κέρδισε 2-0 το ντέρμπι με την Σεντ Ετιέν και διατήρησε απόσταση οχτώ βαθμών από την δεύτερη Μονακό. Οι πρωτευουσιάνοι μετρούν πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και εφτά συνολικά μαζί με το Champions League. Τραυματίας ο δεξιός μπακ Φαν Ντερ Βιλ (21 συμ.).


Εκτός: 9-4-1
Γκολ: 69-18

Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ασταμάτητη η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αναμένεται να περάσει και από την έδρα της Λοριάν. Στο 1,45 το διπλό από την Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση