» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης


Προγνωστικά στοιχήματος: Σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης
Οσασούνα - Σεβίλλη: Τρεις σερί ήττες για τη ντεφορμέ Οσασούνα. Αντιθέτως η Σεβίλλη μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.


Πάρμα - Τζένοα: Αήττητο σερί 16 αγωνιστικών τρέχει η Πάρμα. Αδιάφορη και με δύο σερί ήττες η Τζένοα.


Γκεντσλερμπιρλίγκι - Ελαζίγκσπορ: Δύο σερί νίκες για την Γκεντσλερμπιρλίγκι που ανάσανε. Η Ελαζίγκσπορ με 48 γκολ παθητικό διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.



Σεντ Ετιέν - Σοσό: Δύο κολλητές ήττες για την Σεντ Ετιέν και η τριάδα δείχνει να απομακρύνεται. Παλεύει παντού με στόχο την παραμονή η Σοσό.


ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο από τον Απόλλων Σμύρνης έχει χάσει βαθμούς εντός έδρας ο ΠΑΟΚ (13-1-0). Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε μόλις ένα ματς από τα πέντε τελευταία.


Τότεναμ - Σαουθάμπτον: 1-0-3 μετράει στα τέσσερα πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα η Τότεναμ. Δύο σερί νίκες παρότι αδιάφορη η Σαουθάμπτον.


Αλκμάαρ - Τσβόλε: Μόνο εντός έδρας παίρνει βαθμούς φέτος η Αλκμάαρ (9-3-2). Ηττήθηκε στις δύο τελευταίες της εξόδους η Τσβόλε.


Ίντερ - Αταλάντα: Δύο γκολ παθητικό σε έξι αγωνιστικές η Ίντερ. Τρία διαδοχικά τρίποντα για την φορμαρισμένη Αταλάντα.


Μπολόνια - Κάλιαρι: Ένα γκολ πέτυχε μόλις σε πέντε αναμετρήσεις η Μπολόνια. Χωρίς διπλό ακόμη πάντως η Κάλιαρι (0-7-6).


Σαμπντόρια - Βερόνα: Ουσιαστικά εξασφαλισμένη στην κατηγορία η Σαμπντόρια. Δεν σκόραρε στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Βερόνα.


Ουντινέζε - Σασσουόλο: Βατό το πρόγραμμα για την Ουντινέζε, που λογικά δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής. Από νίκη προέρχεται μετά από καιρό η Σασσουόλο.


Ερσίγεσπορ - Σίβασπορ: Πάλεψε και στην έδρα της Φενερμπαχτσέ η Ερσίγεσπορ, όμως επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις σερί νίκες. Τέσσερις απανωτές ήττες μετράει η ντεφορμέ Σίβασπορ.

Νυρεμβέργη - Αϊντραχτ Φρ.: Τρεις σερί ήττες για τη Νυρεμβέργη και ο προβληματισμός επανήλθε. Αλλά και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχασε ανέλπιστα με 4-1 από την Φράιμπουργκ. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Ολανένσε - Νασιονάλ: Δεν σκοράρει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ολανένσε. Χάνει την φόρμα της με δύο σερί ήττες η Νασιονάλ.


Ξάνθη - Πανιώνιος: Δύο σερί ήττες έφεραν και πάλι την Ξάνθη σε δύσκολη θέση. Έξι γκολ δέχτηκε στις δύο τελευταίες του αναμετρήσεις ο Πανιώνιος.

Λεβαδειακός - Βέροια: Πορεία πρωταθλητισμού κάνει ο Λεβαδειακός, αλλά στα εντός έδρας παιχνίδια του (10-2-2). Το παλεύει η Βέροια, που δεν χάνει εδώ και πέντε αγωνιστικές.


Ατρόμητος - Πλατανιάς: Αήττητος μπροστά στο κοινό του ο Ατρόμητος (11-4-0). Και ο Πλατανιάς μακριά από το γήπεδο του δεν βλέπεται (1-2-10).



Καλλονή - ΟΦΗ: Η Καλλονή δέχτηκε εφτά γκολ από τον Πλατανιά και τρία από την Βέροια στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ο ΟΦΗ είναι άνετος εδώ και καιρό βαθμολογικά.

Άστον Βίλα - Στόουκ: Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Άστον Βίλα, μετά τον θρίαμβο επί της Τσέλσι με 1-0. Δύσκολα παίρνει κάτι μακριά από το «Μπριτάνια» η Στόουκ (1-4-10).


Γκινγκάμπ - Λιόν: Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων έφεραν και πάλι την ηρεμία στην Γκινγκάμπ. Η Λιόν ηττήθηκε μετά από καιρό στο πρωτάθλημα.

Πάσος Φερεϊρα - Αρούκα: Δύο νίκες στην τελευταία τριάδα αγώνων για την Πάσος Φερεϊρα, που ανάσανε. Από νίκη προέρχεται πάντως και η Αρούκα.

Μπέτις - Ατλέτικο Μ.: Όλα για όλα η Μπέτις που δεν χάνει εδώ και τρία ματς στην Πριμέρα. Συνεχίζει στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ η Ατλέτικο Μαδρίτης.


Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ: 0-1-4 μετράει στα πέντε πιο πρόσφατα η ντεφορμέ Λεβερκούζεν. Οχτώ γκολ δέχτηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Χόφενχαϊμ.


Μπεσίκτας - Ακισάρσπορ: 7-4-1 μετράει εντός έδρας η Μπεσίκτας. Και η Ακισάρσπορ τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη δέχτηκε έξι γκολ από την Γαλατάσαραϊ.


Εργοτέλης - Ολυμπιακός: Από τέσσερα σερί goal/goal προέρχεται ο Εργοτέλης. Πρωταθλητής και τυπικά είναι πλέον ο Ολυμπιακός.


Νάπολι - Φιορεντίνα: Αποκλεισμένες από το Europa League οι δύο ομάδες, οι οποίες θα αναμετρηθούν στον τελικό του κυπέλλου.


Μπενφίκα - Ακαδέμικα: Από την πρεμιέρα έχει να ηττηθεί στο πρωτάθλημα η Μπενφίκα (18-4-1). Τέσσερις ισοπαλίες έχει στα πέντε τελευταία ματς η Ακαδέμικα.


Βαλένθια - Βιγιαρεάλ: Δύσκολα να διεκδικήσει κάτι καλό πλέον η Βαλένθια. Αλλά και η Βιγιαρεάλ έχει μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.


Πόρτο - Μπελενένσες: Στο -12 πλέον από την κορυφή η Πόρτο. Πάντως η Μπελενένσες έχει σκοράρει μόλις μια φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.


Κατάνια - Γιουβέντους: 0-3-3 στα έξι τελευταία για την Γιουβέντους να προέρχεται από πέντε σερί νίκες στο Καμπιονάτο.



Λάτσιο - Μίλαν: Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Λάτσιο. Αντιθέτως η Μίλαν προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες.


Μονακό - Λιλ: Over και goal/goal τα δύο τελευταία ματς της Μονακό. Η Λιλ μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο Σαμπιονά.


Ρεάλ Μ. - Μπαρτσελόνα: Το μεγάλο ελ κλάσικο. Τελευταία φορά που ηττήθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης φέτος ήταν στο ματς του πρώτου γύρου με την σημερινή της αντίπαλο. Η Μπαρτσελόνα έχασε στις δύο τελευταίες της εξόδους με Βαγιαδολίδ και Σοσιεδάδ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση