Στοίχημα Super League: Dum spiro spero λένε στον Άρη
15:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2006): 2-0-3
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σε πανηγυρικό κλίμα το ματς με τη Ξάνθη, με τον Παναιτωλικό να γιορτάζει τα 88 χρόνια ζωής με νίκη επί των Ακριτών με 1-0, παίρνοντας το τρίποντο μετά από τρεις σερί ήττες. Καθοριστική η κόκκινη που αντίκρισαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 5’, επιτρέποντας στην ομάδα του Χάβου να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι και να προηγηθεί στο 43’ με την προβολή του Μαρτίνεζ, ύστερα από ασίστ του πολύ καλού Ανέν. Καμία απειλή στην επανάληψη, είχε κάποιες ευκαιρίες για δεύτερο, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος. Παρά τους 37 που έχει συγκεντρώσει και το +9 από τη θέση των μπαράζ, ο Χάβος επέμεινε ότι πρώτος στόχος ακόμα είναι η παραμονή. Εξαιρετικές οι επιδόσεις του στο Αγρίνιο, όπου έχει ηττηθεί μόνο από τον Ατρόμητο, ενώ έχει και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα (μαζί με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό). Νο goal τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον Αστέρα. 3 από αυτά ήταν under,
άλλα τόσα είχαν 2-3 γκολ. Εκτός ο αμυντικός χαφ Τζούνιορ (24 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο αριστερός μέσος Πασάς (6 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (25 συμμ./5 γκ./4 ασίστ) και ο εξτρέμ Πόι (3 συμμ.).

Εντός: 9-4-1
Γκολ: 21-6
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος με τον Εργοτέλη και είχε δοκάρι με τον Χουάνμα στο 5’ και μεγάλη ευκαιρία στο 18’ με τον Βάλντο, αλλά στην πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων δέχτηκε το γκολ (33’). Συνέχισε να πιέζει και στην αρχή της επανάληψης ισοφάρισε με κεφαλιά του Σανκαρέ (47’). Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό, με εκατέρωθεν φάσεις, αλλά ο Εργοτέλης ήταν αυτός που πήρε και πάλι προβάδισμα στο 66’, με τον Χουάνμα να δίνει άμεσα απάντηση (68’). Ο Εργοτέλης έμεινε τρία λεπτά αργότερα με 10, ο Αστέρας έδειξε ότι μπορεί να πάρει με τη νίκη, αλλά στο τελευταίο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και έκλεψαν τους τρεις βαθμούς. Απογοητευμένος ο Βεργέτης από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που στάθηκε στην δυσκολία να τελειώσουν οι παίχτες του τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Πλέον η διαφορά από τη 2η θέση άνοιξε στους 8 βαθμούς. Δεν υπάρχει ισοπαλία στα 5 τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό. Εκτός ο αριστερός μπακ Κυριακόπουλος (3 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Ουσέρο (26 συμμ./3 γκ./5 ασίστ). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Γκόιαν (25 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος για ντόπινγκ ο κεντρικός αμυντικός Λισγάρας (3 συμμ.).

Εκτός: 5-4-5
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση στοίχημα: Πολύ δυνατός εντός έδρας ο Παναιτωλικός, αλλά ο Αστέρας διαθέτει ποιότητα και μπορεί να πάρει το βαθμό. Η ισοπαλία δεν έχει εμφανιστεί στα τελευταία μεταξύ τους, γιατί όχι τώρα; Χ στο 3.11 (Championsbet).




17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ

Προϊστορία (από 2005): 3-4-2
Α’ γύρος: ΑΡΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Έπαιξε στο «Καραϊσκάκης» με αμυντικούς προσανατολισμούς και μπόρεσε να περιορίσει τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ από στημένο στο 35’. Στο 41’ η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο με τον Σαρακατσάνο να βλέπει δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Βαλντέζ. Άντεξε μέχρι το τέλος, αλλά δέχθηκε και δεύτερο από πέναλτι στο 90’. Πολύ καλή η εμφάνιση του Αθανασιάδη, χάρη στον οποίο η ήττα δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Σε συνέντευξη τύπου για το σημερινό ματς, ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι, ο Άρης είναι αυτός που «καίγεται» και πως η ομάδα του είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να τελειώνει οριστικά την υπόθεση παραμονή. Μετράει 5 ήττες στα 6 τελευταία. Αήττητος στα 5 τελευταία κόντρα στον Άρη, σε αγώνες πρωταθλήματος (2-3-0). Εκτός ο κίπερ Κουτσόπουλος (4 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Σαρακατσάνος (20 συμμ.), αμφίβολος ο επιθετικός Ίγκορ (26 συμμ./9 γκ.).

Εντός: 9-2-3
Γκολ: 20-15
Τελευταία 5: 1-0-4

ΑΡΗΣ: Μπήκε με άγριες (έως αντιαθλητικές) διαθέσεις στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να νιώθει τυχερός που τελείωσε το ημίχρονο με 11 παίχτες. Προηγήθηκε στο 29’ με απευθείας φάουλ του Τάτου και τα πράγματα έδειξαν ότι θα μπορούσαν να εξελιχθούν ιδανικά, αλλά στο 45’ ο Οικονομόπουλος ισοφάρισε με αυτογκόλ. Στην επανάληψη ωστόσο έδειξε περισσότερο κουρασμένος και παρότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δε μπόρεσε να πάρει την πολύτιμη νίκη, με τον Αγκάνθο να αποβάλλεται στο 88’. Πολλά τα νεύρα και οι διαπληκτισμοί, ο Κομίνης έδειξε μαζί με τις 2 κόκκινες, άλλες 11 κίτρινες. Με το βαθμό που πήρε πάντως ψαλιδίστηκαν ακόμα περισσότερο οι ελπίδες για παραμονή και πλέον ελπίζει σε 4 νίκες τουλάχιστον στα 5 εναπομείναντα παιχνίδια (Πανθρακικός εκτός, Εργοτέλης εντός, Ολυμπιακός και Αστέρας εκτός, ΠΑΣ εντός) και παράλληλα στραβοπατήματα από Απόλλων, Βέροια και Πλατανιά. Σταθερά στο -6 από τη θέση των μπαράζ, μόλις μία νίκη στα 22 τελευταία (1-10-11). 1.800 οπαδοί σήμερα στο πλευρό του, αφού Πανθρακικός και Αστυνομία επέτρεψαν τη μετακίνηση τους. Μαζί με ΟΦΗ και Εργοτέλη, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11). Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (23), εκτός έδρας πάντως έχει σκοράρει στις 7 από τις 8 εξόδους του. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Πουλίδο (15 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Τσιάρας (6 συμμ.). Τιμωρημένος ο επιθετικός Αγκάνθο (17 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-2-10
Γκολ: 15-30
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση στοίχημα: Θα πάμε με την ομάδα που έχει κίνητρο και αυτή είναι σίγουρα ο Άρης. Ειδικά τη στιγμή που ο Πανθρακικός, που μπορεί να μην παίζει άσχημα, πηγαίνει από ήττα σε ήττα. Χ2 στο ελκυστικό 1.90 (Novibet).




19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Προϊστορία (από 2000): 2-1-0
Α’ γύρος: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με την πλάτη στο τοίχο θα παίξει στον επαναληπτικό του κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα στο Ηράκλειο με 0-1. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα στο 69’. Από κει και πέρα ξύπνησαν οι πράσινοι, αλλά παρά την καλύτερη εικόνα που παρουσίασαν στο τελευταίο 20λεπτο, δεν απέφυγαν την ήττα. Ο αγώνας στη Λεωφόρο πάντως αργεί (16 Απριλίου), οπότε προέχει το κυνήγι της 2η θέσης, η οποία δείχνει να έρχεται ακόμα πιο κοντά, τρέχοντας ένα πολύ καλό σερί 6 αγωνιστικών (5-1-0). Στο τελευταίο πάντως εκτός έδρας με τον ΠΑΣ, παρά τη νίκη με το γκολ του Ατζαγκούν στο 36’, δεν έπεισε με την απόδοσή του. Η ουσία είναι ότι μείωσε στους 3 από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Αήττητος στα 3 τελευταία κόντρα στον Απόλλων (2-1-0).

Εντός: 9-2-3
Γκολ: 22-12
Τελευταία 5: 4-1-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και έχασε με 2-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Σάντσες στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις, με τις οποίες ακυρώθηκαν δύο γκολ –ένα σε κάθε ημίχρονο- ως οφσάιντ, αλλά τα ριπλέι δικαιώνουν τον Μάνταλο. Μειώθηκε έτσι η διαφορά στον ένα βαθμό από τη θέση των μπαράζ. Είχαν προηγηθεί οι δύο «τελικοί» με Βέροια (1-1) και Πλατανιά (3-1), που του δίνουν πολλές ελπίδες για τη σωτηρία. Ο Σταμάτης Βελλής συνεχίζει την επίθεση κατά του συστήματος και κυρίως προς Ατρόμητο και Ολυμπιακό, αλλά έβγαλε επίσης ανακοίνωση για την καλή διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ, σε προσπάθεια του να δείξει την αντικειμενικότητα του. Τα 2-3 γκολ εμφανίστηκα στα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια του. Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Χατζηζήσης (13 συμμ.) και ο δεξιός μεσοεπιθετικός Τσοκάνης (20 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-5-8
Γκολ: 10-21
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοίχημα: Άκρως μαχητικός ο Απόλλων. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό σερί του και να αφήσει πίσω την ήττα στο Ηράκλειο. Πάμε με το αγαπημένο –και για τις δύο ομάδες- 2-3 γκολ (1.95 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση