» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένες οι ομάδες του Μάντσεστερ


Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένες οι ομάδες του Μάντσεστερ
Χέρτα - Μπάγερν: Ντεφορμέ η Χέρτα με απολογισμό 0-2-2 στα τέσσερα τελευταία. Αντιθέτως η Μπάγερν συνεχίζει απτόητη, έχοντας 18 σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα.

Ντόρτμουντ - Σάλκε: Τοπικό ντέρμπι. Τρεις νίκες στην τελευταία τριάδα αγώνων για την Σάλκε και τρία διαδοχικά τρίποντα έχει η Σάλκε.



Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ: Δεν χάνει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Βέρντερ Βρέμης. Δύο σερί ισοπαλίες και τέσσερα ματς δίχως τρίποντο η Βόλφσμπουργκ.



Μπράουνσβαϊγκ - Μάιντζ: Goal/goal έληξαν οι έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της ουραγού Μπράουνσβαϊγκ. Από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της Μπουντεσλίγκα η Μάιντζ (6-2-5).


Μάλαγα - Εσπανιόλ: No goal εμφάνισε στα 5/6 τελευταία της ματς η Μάλαγα. Από τις πλέον αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος η Εσπανιόλ.


Άρσεναλ - Σουόνσι: Να ξεσπάσει από την βαριά ήττα με 6-0 από την συμπολίτισσα Τσέλσι θέλει η Άρσεναλ. Πέντε αγωνιστικές μακριά από τη νίκη συμπλήρωσε η Σουόνσι και είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ στα προγνωστικά στοιχήματος.


Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ.: Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Έφτιαξε την ψυχολογία της μετά από τις νίκες με Ολυμπιακό και Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τρία σερί τρίποντα προέρχεται όμως και η Μάντσεστερ Σίτι.



Ρόμα - Τορίνο: Την καλύτερη άμυνα του Καμπιονάτο με 14 γκολ παθητικό έχει η δεύτερη Ρόμα. Αδιάφορη βαθμολογικά η Τορίνο.


Έλτσε - Μπιλμπάο: Μετά την Μπέτις η Έλτσε σκοράρει τα λιγότερα τέρματα στην Πριμέρα (24). Under τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Μπιλμπάο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση