» » » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Θα αντιδράσει η Άρσεναλ;


Πάμε Στοίχημα Premier League: Θα αντιδράσει η Άρσεναλ;
21:45 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 6-1-4
Α’ γύρος: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Το χιλιοστό παιχνίδι του Βενγκέρ στον πάγκο των «κανονιέρηδων», μόνο πανηγυρικό δεν ήταν, αφού ο Αλσατός τεχνικός είδε την ομάδα του να διασύρεται από την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ με 6-0! Η εξέλιξη του σκορ και η γενικό εικόνα της ομάδας μιλάει από μόνη της, χάνοντας ήδη με 4-0 στο ημίχρονο (5’, 7’, 17’ πεν., 42’), δεχόμενη άλλα δύο στο 66’ και 72’. Καθοριστική φυσικά η κόκκινη που αντίκρισε ο Γκιμπς στο 15’, εσφαλμένα όμως, αφού το πέναλτι το έκανε ο Τσάμπερλεϊν και ο διαιτητής μπερδεύτηκε δίνοντας την κάρτα στον Γκιμπς. Μεγάλο πισωγύρισμα στην προσπάθεια της για την κορυφή, με τη διαφορά πλέον από την Τσέλσι να αυξάνεται στους 7 βαθμούς (με αγώνα όμως λιγότερο) και να πέφτει στην 4η θέση. Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στη Σουόνσι (3-1-0).
Δεν έχει εμφανιστεί η ισοπαλία στις 5 φορές που την υποδέχτηκε (3-0-2), οι οποίες είχαν 4 under και άλλα τόσα no goal. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί, οι κεντρικοί μέσοι Γουίλσιρ (23 συμμ./3 γκ./4 ασίστ), Ράμσεϊ (18 συμμ./8 γκ./6 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Εζίλ (22 συμμ./4 γκ./8 ασίστ) και ο επιθετικός Γουόλκοτ (14 συμμ./5 γκ./4 ασίστ). Νέα απουσία ο εξτρέμ Μιγιαΐτσι (1 συμμ.).

Εντός: 10-3-1
Γκολ: 26-7
Τελευταία 5: 2-1-2


ΣΟΥΟΝΣΙ: Δεν τα πήγε άσχημα στο Γκούντισον Παρκ, αλλά με την ήττα 2-3 από την Έβερτον συνεχίζει να είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι που έκανε ο Τσίκο (20’) αλλά δημιούργησε ευκαιρίες και ισοφάρισε με την προβολή του Μπόνι (33’). Στην αρχή της επανάληψης δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ (53’, 58’) και παρότι είχε μια ελαφριά υπεροχή, το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Γουίλιαμς στο 92’. Για καλή της τύχη, έχασαν όλες οι ομάδες στις 7 τελευταίες θέσεις και έτσι δεν άλλαξαν καθόλου τα δεδομένα, διατηρώντας το +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με τη Σάντερλαντ να έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Μόλις μία νίκη με τον Μονκ στον πάγκο (1-2-3). Γκολ-γκολ τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Δεν έχει κερδίσει στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-5). Μοναδική απουσία ο κεντρικός αμυντικός Μπάρτλεϊ.

Εκτός: 3-3-9
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Περιμένουμε αντίδραση από την Άρσεναλ σήμερα, αλλά η Σουόνσι, ακόμα και αν δεν παίρνει τα αποτελέσματα, πουλάει ακριβά το τομάρι της. Το 2-3 γκολ δείχνει ιδανική επιλογή (2.05 Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση