» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει μόνη της η Παρί Σεν Ζερμέν


Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζει μόνη της η Παρί Σεν Ζερμέν
Ντιναμό Δρέσδης - Σαντχάουζεν: Στο -5 από την απευθείας σωτηρία η Ντιναμό Δρέσδης. Δύο σερί νίκες πάντως για την ανεβασμένη Σαντχάουζεν.

Φορτούνα Ντ. - Ίνγκολσταντ: Αφερέγγυα φέτος μπροστά στο κοινό της η Φορτούνα Ντίσελντορφ (5-3-5). Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Ίνγκολσταντ.



Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ: Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Σαν Πάουλι μετά το 0-0 με την Σαν Πάουλι. Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Γκρόιτερ Φιρτ.

Καραμπούκσπορ - Μπεσίκτας: Η Καραμπούκσπορ δεν σκοράρει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Μπεσίκτας.


Κασίμπασα - Ερσίγεσπορ: Τρεις ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Κασίμπασα. «Καίγεται» για την παραμονή της η Ερσίγεσπορ.


Σερκλ Μπαστιά - Κρετέιγ: Παλεύει όλα της τα παιχνίδια αν και έχει σχεδόν υποβιβαστεί η Σερκλ Μπαστιά. Ευκαιρία νίκης για την Κρετέιγ, που δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές.


Σατορού - Νιμ: Βασίζει πολλά κάθε χρόνο στην έδρα της η Σατορού (8-2-4). Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της στα τελευταία παιχνίδια η Νιμ.


Ιστρ - Νιόρ: 0-2-2 μετράει στα τέσσερα τελευταία η Ιστρ. Οριακά στην τρίτη θέση η σοβαρή Νιόρ.


Λαβάλ - Τουρ: Εφτά βαθμούς σε τρία ματς έχει η Λαβάλ, η οποία έχει αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή. Στο -2 από την άνοδο η Τουρ.

Μπρεστ - Χάβρη: 5-1-0 η φόρμα της Μπρεστ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Αλλά και η Χάβρη δεν χάνει σε αυτό το διάστημα.


Οσέρ - Τρουά: Από το πρώτο διπλό της σεζόν προέρχεται η Οσέρ. Δύσκολα να διεκδικήσει την άνοδο η Τρουά.

Ντιζόν - Αρλ: Δύο σερί ήττες κρατούν την Ντιζόν μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οχτώ ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Αρλ.

Νανσί - Καέν: Όλα για όλα οι δύο ομάδες όσον αφορά την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Μπρέντα - Ουτρέχτη: Τέσσερις ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει η Μπρέντα. Μόλις έξι πόντους έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής εκτός έδρας η Ουτρέχτη (1-3-10).



Κλαμπ Μπριζ - Λόκερεν: Πλέι οφ πρωταθλήματος με την Κλαμπ Μπριζ να είναι φορμαρισμένη και την Λόκερεν κυπελλούχος Βελγίου.


Νις - Παρί Σεν Ζερμέν: Εφτά βαθμούς στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Νις. Η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες.


Σάλκε - Χέρτα: Αφεντικό για την τρίτη θέση είναι η Σάλκε. Πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας η Χέρτα (5-4-4).


Μπελενένσες - Πάσος Φερεϊρα: Ουραγός έπεσε η Μπελενένσες, ενώ από το ξεκίνημα της σεζόν έχει σκοράρει μόλις 12 γκολ. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Πάσος Φερεϊρα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση