» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Με απουσίες ο ΠΑΟΚ


Πάμε στοίχημα Super League: Με απουσίες ο ΠΑΟΚ
19:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ

Προϊστορία (από 2000): 0-2-3
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-0
Κύπελλο (13/02/14): ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ 0-3

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και απείλησε πρώτος, αλλά τελικά δέχτηκε το γκολ στο 33’. Στην επανάληψη συνέχισε να πιέζει και έφτασε στην ισοφάριση με τον Αμπρόουζ, μετά υποδειγματικό στρώσιμο του Ντάλμπεργκ. Στο 86’ δέχτηκε άτυχο δεύτερο στην κόντρα, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Παντελίδης με κεφαλιά σημείωσε το αυτογκόλ που έγραψε το τελικό 1-3. Δεύτερη σερί ήττα για την «ελαφρά ταξιαρχία», που ευτυχώς παρέμεινε οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού (+1). Ο Λόρι Σάντσες κυνηγάει όλα τα ματς εξίσου και αυτό φάνηκε από το άκρως επιθετικό σχήμα που χρησιμοποίησε στο Λεωφόρο. Συναντήθηκε με τον ΠΑΟΚ και στο κύπελλο φέτος, χάνοντας και στα δύο ματς με 3-0. Μοναδική απουσία ο Τζόρβας (27 συμμ.).


Εντός: 6-3-6
Γκολ: 25-24
Τελευταία 5: 1-1-3


ΠΑΟΚ: Πολλά νεύρα στο ματς με τον ΠΑΣ, αλλά παρότι έπαιξε με 10 για 60 λεπτά, κατάφερε να πάρει την νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά στην κόντρα ο Σαλπιγγίδης δε σκόραρε σε εξίσου μεγάλη διπλή ευκαιρία. Σταδιακά ανέβηκε και έχασε ευκαιρίες, αλλά ο Βίτορ χτύπησε τον Κοροβέση και αποβλήθηκε στο 32’, ενώ ήταν τυχερός που ο διαιτητής δεν είδε χτύπημα του Τζαβέλα, που θα τον άφηνε με 9 από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Γιαννιώτες προηγήθηκαν (63’), αλλά πίεσε και με ωραίο πλασέ του Στοχ ισοφάρισε, ενώ στο 82’ ο Νάτχο έστρωσε ιδανικά στον Λούκας, ο οποίος έκανε την ανατροπή. Σταθερά δεύτερο σε ισοβαθμία με τον Ατρόμητο, αήττητος στις 5 τελευταίες αγωνιστικές (3-2-0). Over τα 9 από τα 10 τελευταία στο πρωτάθλημα, γκολ-γκολ τα 8 από αυτά. Αήττητος από τον Απόλλων στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-2-0). Στις τρεις φετινές αναμετρήσεις τους δεν έχει δεχτεί γκολ. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ (18 συμμ./4 γκ.), ο μπακ Τζαβέλας (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Βούκιτς (21 συμμ./6 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Αθανασιάδης (24 συμμ./9 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Γκσπούρνινγκ, ο κεντρικός μέσος Λαζάρ (22 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο Κατσουράνης (25 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), αμφίβολος ο αριστερός μπακ Σπυρόπουλος (8 συμμ.).

Εκτός: 5-4-6
Γκολ: 22-23
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Επιθετικά παίζει σε όλα τα ματς ο Απόλλων και σήμερα με τα αμυντικά κενά που έχει ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει ένα γκολ. Το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ είναι ιδανικό για το γκολ-γκολ (1.65 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση