» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρα και στο Λονδίνο η Μάντσεστερ Σίτι


Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρα και στο Λονδίνο η Μάντσεστερ Σίτι
Σίβασπορ - Γκαζιάντεπσπορ: 0-2-4 στα έξι τελευταία η ντεφορμέ Σίβασπορ. Επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις σερί νίκες η Γκαζιάντεπσπορ.

Μάντσεστερ Γ. - Άστον Βίλα: Κάκιστο το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Άνετη βαθμολογικά η Άστον Βίλα.

Παναιτωλικός - Βέροια: Πάντα δυνατός στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός (9-4-2). Στο ζευγάρι αυτό όμως η ενδιαφερόμενη είναι η Βέροια, που έχει μόλις μια ήττα στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές.




Ελαζίγκσπορ - Τραμπζονσπόρ: Δύο κολλητές ήττες φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ελαζίγκσπορ. Ανέκαθεν χάνει μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας η Τραμπζονσπόρ (2-4-6).


Μάιντζ - Άουγκσμπουργκ: Δύο σερί ήττες για την Μάιντζ, που δείχνει να ντεφορμαρίζεται στο πιο καθοριστικό σημείο. Αλλά και η Άουγκσμπουργκ είναι τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη.


Μπάγερν - Χόφενχαϊμ: Πανηγύρισε ήδη τον τίτλο η εκπληκτική Μπάγερν (25-2-0). Την δεύτερη καλύτερη επίθεση έχει πλέον η Χόφενχαϊμ με 60 γκολ ενεργητικό.


Στουτγάρδη - Ντόρτμουντ: Από την πρώτη ήττα με τον Στέφενς στον πάγκο της προέρχεται η Στουτγάρδη. Καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας η Ντόρτμουντ (8-2-3).

Λεβερκούζεν - Μπράουνσβαϊγκ: Τα πέντε σερί goal/goal έφτασε η Λεβερκούζεν. Παλεύει όλα της τα παιχνίδια αν και ουραγός η Μπράουνσβαϊγκ.


Βόλφσμπουργκ - Αϊντραχτ Φρ.: Δεν κέρδισε στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας της παιχνίδια η Βόλφσμπουργκ. Δύο σερί τρίποντα για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και πλέον συνεχίζει πιο άνετη.

Σουόνσι - Νόριτς: Έξι σερί goal/goal για την Σουόνσι, διάστημα που δεν κέρδισε κιόλας. Από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ η Νόριτς (2-2-11).


Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ: Πολλά τέρματα είχαν οι τελευταίες αναμετρήσεις της Σαουθάμπτον. No goal τα 8/9 πιο πρόσφατα ματς της Νιούκαστλ.


Στόουκ - Χαλ: 3-1-0 μετράει στα τέσσερα πιο πρόσφατα η φορμαρισμένη Στόουκ. Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία η Χαλ.


Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι: Λονδρέζικο ντέρμπι. Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έχει σημειώσει η Κρίσταλ Πάλας (19). Δεν έχει περιθώρια γκέλας η πρωτοπόρος Τσέλσι.


Γουέστ Μπρομ - Κάρντιφ: Η Γουέστ Μπρομ παραμένει ως η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (5-13-12). Στο τελευταίο της ματς η Κάρντιφ δέχτηκε έξι τέρματα από την Λίβερπουλ.


Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα: Ντέρμπι της Βαρκελώνης. Χωρίς άγχος και επικίνδυνη η Εσπανιόλ. Τρεις σερί νίκες η Μπαρτσελόνα, η οποία προσπέρασε την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για τον Πανιώνιο μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιτωλικό. Με φόρα από τη νίκη επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού ο Αστέρας Τρίπολης.



Σοσό - Μαρσέιγ: Στο -6 από την παραμονή η Σοσό, που θέλει πάση θυσία τη νίκη. Τραγική η Μαρσέιγ με φόρμα 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία.


Μπολόνια - Αταλάντα: Τελικός παραμονής για την Μπολόνια. Σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε διαδοχικά τρίποντα η Αταλάντα


Θέλτα - Σεβίλλη: Τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων η Θέλτα. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Πριμέρα είναι η Σεβίλλη με έξι σερί νίκες.


Ακισάρσπορ - Ρίζεσπορ: Ένα γκολ σημείωσε μόνο τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Ακισάρσπορ. Τρεις ισοπαλίες και μία νίκη έχει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς η Ρίζεσπορ.


Κόνιασπορ - Γαλατάσαραϊ: Δεν κέρδισε στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της η Κόνιασπορ. Πολλές οι γκέλες φέτος για την Γαλατάσαραϊ και το πρωτάθλημα κάνει... φτερά.


Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Νέο σερί εντός έδρας ματς για την Άρσεναλ μετά το 2-2 κόντρα στην Σουόνσι. Νέο εκτός έδρας ντέρμπι για την Μάντσεστερ Σίτι, που διέσυρε με 3-0 την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ την Τρίτη.


Φράιμπουργκ - Νυρεμβέργη: Τελικός παραμονής. Εφτά βαθμούς συγκέντρωσε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Φράιμπουργκ. Από νίκη όμως προέρχεται και η Νυρεμβέργη. Αμφίρροπη αναμέτρηση για προγνωστικά στοιχήματος.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Αμφίρροπο ματς. Έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές ο Ατρόμητος. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός προέρχεται από πέντε σερί τρίποντα.

Φίτεσε - Χέρενφεν: Δύο σερί ήττες για τη ντεφορμέ Φίτεσε. Πάντως στο ίδιο διάστημα δεν πανηγύρισε νίκη και η Χέρενφεν.


Ναϊμέχγκεν - Χέρακλες: Τέσσερα διαδοχικά goal/goal και over μετράει η προτελευταία Ναϊμέγκεν. Από 5/6 goal/goal προέρχεται και η Χέρακλες.


Γάνδη - Οστάνδη: Η εστία της Γάνδης παραβιάστηκε στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Πάντως η Οστάνδη δεν σκοράρει εδώ και τρεις αγώνες.


Κόρτραϊκ - Σερκλ Μπριζ: Με δύο σερί ισοπαλίες είχε ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια η Κόρτραϊκ, ενώ η Σερκλ Μπριζ με τρεις απανωτές ήττες.


Γκενκ - Βάρεγκεμ: Πέντε γκολ σημείωσε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Γκενκ. Απογοητευμένη από τον χαμένο τελικό κύπελλο κόντρα στην Λόκερεν η Βάρεγκεμ.


Λέουβεν - Μονς: Οι δύο ουραγοί του πρωταθλήματος με την Μονς να μετράει πάντως τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων.


Μπέβερεν - Λιρς: Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες η Μπέβερεν. Δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Λιρς.


Εβιάν - Μονακό: Σπουδαίο βαθμό πήρε στην Τουλούζ η Εβιάν, αλλά το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται. Η δεύτερη Μονακό δεν μπορεί πλέον να κοιτάζει την πρώτη θέση, αλλά ούτε κινδυνεύει να βγει τρίτη.


Αζαξιό - Τουλούζ: Αν και καταδικασμένη η Αζαξιό παλεύει όλα της τα παιχνίδια και έβγαλε διπλό την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Βαλενσιέν. 3-1-0 η φόρμα της Τουζούζ στα τέσσερα τελευταία.


Μονπελιέ - Βαλενσιέν: Δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και θέλει ακόμη κάποιους βαθμούς. Μέτρια έως κακή εκτός έδρας η Βαλενσιέν (3-2-10).

Ναντ - Μπορντό: Η Ναντ επέστρεψε στις νίκες μετά από εννιά αγωνιστικές. Δεν έχει τίποτα να κυνηγά πλέον η αδιάφορη Μπορντό.


Ρεμς - Λοριάν: 5/6 goal/goal μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ρεμς. Χωρίς άγχος η Λοριάν. Αναμένεται παιχνίδι με πολλά γκολ όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μ.: Πάντα δυνατή στο «Σαν Μαμές» η Μπιλμπάο (11-3-1). Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα για την πρωτοπόρο πλέον Ατλέτικο Μαδρίτης.


Αϊντχόφεν - Γκρόνινγκεν: Η ασταμάτητη πλέον Αϊντχόφεν σκαρφάλωσε δεύτερη, αφού προέρχεται από οχτώ σερί τρίποντα. Η Γκρόνινγκεν ηττήθηκε στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Μίλαν - Κιέβο: Δείχνει να ανεβαίνει μετά τους τέσσερις βαθμούς στα ντέρμπι με Λάτσιο και Φιορεντίνα η Μίλαν. Η Κιέβο γνώρισε την ήττα στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Ρεάλ Μ. - Βαγιεκάνο: Πληγωμένη από τις δύο σερί ήττες η Ρεάλ Μαδρίτης. 4-1-0 μετράει στα πέντε τελευταία η Βαγιεκάνο, αλλά δύσκολα να αντέξει σήμερα στο «Μπερναμπέου».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση