» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Ligue 1: Περνάει και από Νίκαια η Παρί Σεν Ζερμέν


Προγνωστικά στοίχημα Ligue 1: Περνάει και από Νίκαια η Παρί Σεν Ζερμέν
21.30 ΝΙΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προϊστορία: 10-7-12
Πέρυσι: ΝΙΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-1


ΝΙΣ: Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο στο εκτός έδρας ματς με την Μπορντό, όπου έμεινε πίσω στο σκορ στο 63', αλλά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ από τον Μποσέτι τέσσερα λεπτά αργότερα. Η ομάδα της Νίκαιας συγκέντρωσε εφτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και το ότι παίζει εδώ και καιρό χωρίς άγχος της βγαίνει για καλό. Σήμερα τεστάρει της δυνάμεις της με την καλύτερη ομάδα της χώρας που είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Τραυματίες ο στόπερ Πεϊτσίνοβιτς (13 συμ/1 γκολ) και ο μέσος Αμπριέλ (20 συμ.).



Εντός: 9-2-4
Γκολ: 27-34

Τελευταία 5: 2-1-2



ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Είχε την υπεροχή όπως αναμενόταν στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην Βρετάνη με την Λοριάν και κέρδισε 1-0. Σκόρερ της ο Τιάγκο Μότα στο 41', ενώ θα μπορούσε στην συνέχεια να κλειδώσει πιο άνετα την υπόθεση νίκη. Βλέποντας τη Μονακό να γκελάρει αρκετά συχνά, η ομάδα του Λοράν Μπλαν άνοιξε την διαφορά της από την δεύτερη θέση στους 10 βαθμούς, ενώ μετράει έξι σερί τρίποντα. Μοναδική απουσία αυτή του μπακ Φαν Ντερ Βιλ (21 συμ.).


Εκτός: 10-4-1
Γκολ: 70-18

Τελευταία 5: 5-0-0


Προγνωστικά στοίχημα: Δεν θα έχει εύκολο έργο η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 1,45 το διπλό από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση