» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Το κίνητρο με την Σάντερλαντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Το κίνητρο με την Σάντερλαντ
Νόρντζελαντ - Άαρχους: Εντός έδρας τα τρία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Νόρντζελαντ έληξαν under. Από την άλλη πλευρά πάντως η Άαρχους προέρχεται από τέσσερα σερί over.

Ουντινέζε - Κατάνια: H Ουντινέζε κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Με την πλάτη στον τοίχο η ουραγός Κατάνια, η οποία μετρά τρεις σερί ήττες.




Καϊσέρισπορ - Αντάλιασπορ: Δύο σερί τρίποντα χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ η ουραγός Καϊσέρισπορ. Από 4/5 0-0 προέρχεται η Αντάλιασπορ.


Εσκισεχίρσπορ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: No goal και under οι πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Εσκισεχίρσπορ. Τρεις διαδοχικές νίκες μετρά η φορμαρισμένη Γκεντσλερμπιρλίγκι.


Φενερμπαχτσέ - Μπούρσασπορ: Αγκαλιά με τον τίτλο είναι με νίκη σήμερα η Φενερμπαχτσέ. Μόνο μέσω κυπέλλου ελπίζει σε κάτι καλό η Μπούρσασπορ.


Γρανάδα - Λεβάντε: Η Γρανάδα κέρδισε μόνο στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. 0-1-3 η φόρμα της Λεβάντε στα τέσσερα πιο πρόσφατα.


Ουνιόν Β. - Κότμπους: Πέντε τα συνεχόμενα goal/goal για την Ουνιόν Βερολίνου. Η ουραγός Κότμπους έχει μόλις ένα διπλό μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Λανς - Κλερμόν: Έξι ματς αήττητη είναι στο πρωτάθλημα η Λανς. Σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά η Κλερμόν.


Σάντερλαντ - Γουέστ Χαμ: 0-1-4 στα πέντε τελευταία η Σάντερλαντ, που θέλει πάση θυσία τη νίκη. Άνετη σχετικά η Γουέστ Χαμ.



Λιβόρνο - Ίντερ: 10 γκολ δέχτηκε στις τέσσερις τελευταίες της αναμετρήσεις η Λιβόρνο. Ανέπαφη κράτησε την εστία της στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της η Ίντερ.


Μπέτις - Μάλαγα: Νίκη-οξυγόνο για την Μπέτις μέσα στην Λεβάντε και τα δίνει όλα σήμερα για ακόμη ένα τρίποντο. Πάντως η Μάλαγα κέρδισε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση