» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: «Τελειώνει» την Κατάνια


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: «Τελειώνει» την Κατάνια
19.00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Προϊστορία: 7-3-7
Πέρυσι: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΚΑΤΑΝΙΑ 2-2


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σπάνια τα παιχνίδια της λήγουν 0-0, όπως έγινε και την περασμένη Πέμπτη στην έδρα της Ίντερ. Είχε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με την αντίπαλο να έχει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Σασσουόλο με 1-0 και με 35 πόντους μέχρι στιγμής μπορεί να αισθάνεται σχετικά άνετα βαθμολογικά. Στην έδρα της κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα ματς και με νέα επιτυχία σήμερα θα πετύχει κατά μεγάλο ποσοστό τον φετινό της στόχο. Σημαντική η επιστροφή του μπακ-χαφ Μπάστα (26 συμ./3 γκολ).



Εντός: 7-2-5
Γκολ: 33-42

Τελευταία 5: 2-1-2

ΚΑΤΑΝΙΑ: Οδυνηρή ήττα από τη Νάπολι με 4-2 εντός έδρας, χάνοντας με 4-0 από το πρώτο ημίχρονο. Συμμάζεψε κάπως την κατάσταση στην επανάληψη και πέτυχε δύο γκολ με Μονζόν (52') και Τζίομπερ (75'). Η Σικελοί μετρούν 0-1-5 στα έξι τελευταία τους ματς και πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην Serie B. Επίσης εκτός έδρας έχουν τραγικό απολογισμό και χωρίς διπλό ακόμη (0-2-13). Τραυματίες ο πορτιέρο Φριζόν (9 συμ.), ο στόπερ Σπόλι (17 συμ./1 γκολ), ο χαφ Αλμιρόν (13 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Κάστρο (23/3).


Εκτός: 0-2-13
Γκολ: 23-45

Τελευταία 5: 0-1-4


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Μη αναστρέψιμη δείχνει η κατάσταση στην Κατάνια και η Ουντινέζε έχει την ευκαιρία να ξεμπερδεύει μια και καλή με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο 1,75 ο άσος από την Playbet.




21.00 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΙΝΤΕΡ

Προϊστορία: 0-2-10
Πέρυσι: -


ΛΙΒΟΡΝΟ: Πολύ κακή εμφάνιση στο Μπέργκαμο και αναμενόμενη ήττα από την φορμαρισμένη Αταλάντα με 2-0. Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ γλίτωσε από περισσότερα τέρματα κατά την διάρκεια του ματς. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Λιβόρνο, που έχει και πρόγραμμα βουνό, αρχής γενομένης από σήμερα με αντίπαλο την Ίντερ. Πάντως με νίκη σήμερα θα έχει την ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, λόγω της προχθεσινής ήττας της Μπολόνια από την Αταλάντα. Τραυματίας ο μέσος Λούτσι (22/1).


Εντός: 4-4-7
Γκολ: 32-56

Τελευταία 5: 1-1-3

ΙΝΤΕΡ: Δεν ήταν αρνητική απέναντι στην Ουντινέζε την περασμένη Πέμπτη, αλλά «κόλλησε» στο ισόπαλο 0-0 εντός έδρας. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι ευκαιρίες της δεν απέδωσαν σε κανένα σημείο καρπούς. Έτσι δεν κέρδισε κανένα από τα δύο σερί εντός έδρας ματς που είχε, ενώ είχαν προηγηθεί καλά εκτός έδρας αποτελέσματα. Βρίσκεται οριακά στις θέσεις Ευρώπης, όμως είναι αρκετές ομάδες που είναι σε απόσταση βολής. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία για σήμερα.

Εκτός: 5-5-4
Γκολ: 47-31
Τελευταία 5: 2-2-1


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δεν θα έχει εύκολο έργο η Ίντερ, όμως είναι το φαβορί απέναντι στην ντεφορμέ Λιβόρνο. Διπλό σε απόδοση 1,91 από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση