» » » » » » Στοίχημα Europa League: ΝΑΠΟΛΙ - ΠΟΡΤΟ


Στοίχημα Europa League: ΝΑΠΟΛΙ - ΠΟΡΤΟ
22:05 ΝΑΠΟΛΙ - ΠΟΡΤΟ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ αγώνας: ΠΟΡΤΟ-ΝΑΠΟΛΙ 1-0

ΝΑΠΟΛΙ: Η τύχη ήταν με το μέρος της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τορίνο, όπου ο Ρέινα χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές, με τους γηπεδούχους να έχουν και δύο δοκάρια. Τελικά στο 90’, ο Χάμσικ γέμισε πίσω από το κέντρο για να βρει τον Ιγκουαΐν και αυτός –με υποψία φάουλ στον Γκλικ- σούταρε εύστοχα και χάρισε τη νίκη στους «Παρτενόπεϊ». Παρέμεινε έτσι αήττητη για 6η αγωνιστική (4-2-0) και διατήρησε την ασφαλή διαφορά των 10 βαθμών από την 4η Φιορεντίνα και το -3 από τη 2η Ρόμα, που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο. Ήταν άτυχη στον πρώτο αγώνα με την Πόρτο, όπου δεν κατάφερε να σκοράρει, οπότε σήμερα στο Σαν Πάολο είναι ελαφρώς με την πλάτη στον τοίχο. Over τα 4 τελευταία εντός έδρας στο Γιουρόπα, έχοντας δεχτεί συνολικά 9 γκολ στο ίδιο διάστημα. Τρία από αυτά over 3.5. Φέτος στα 4 ευρωπαϊκά που έδωσε στο Σαν Πάολο (2 Ch. L., 1 Γιουρόπα), μόνο από την Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων δε δέχτηκε γκολ. Under τα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο κίπερ Ράφαελ (8 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μάτζιο (20 συμμ./1 ασίστ) και ο αριστερός μέσος Ζουνίγκα (4 συμμ.).


Τελευταία 5: 3-1-1


ΠΟΡΤΟ: Το ότι έχει μείνει 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή στο πρωτάθλημα, αποτελεί μόνο του μεγάλο γεγονός. Και αυτό χάνοντας από τη Σπόρτινγκ στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λισαβόνα με 1-0 και πλέον η φετινή ευχάριστη έκπληξη Εστορίλ απέχει μόλις 4 βαθμούς και την απειλεί στο κυνήγι της τριάδας. Ενδεικτικό ότι κάτι δεν πάει καλά στους «δράκους» το ότι έχει κερδίσει μόλις 3 στα 7 τελευταία για το πρωτάθλημα και αυτά κόντρα σε ομάδες από το τέλος (Πάσος, Αρούκα, Ζιλ Βιθέντε). Συνεχίζει πάντως σε κύπελλο και Λιγκ Καπ, όπου στα ημιτελικά και των δύο θεσμών (διπλοί και μονοί αντίστοιχα) καλείται να αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα μέσα στον επόμενο μήνα. «Όαση» η νίκη που πήρε στον πρώτο αγώνα με τη Νάπολι, αν και χρειάστηκε και τύχη για να τα καταφέρει. Της δίνει πάντως ένα ελαφρύ προβάδισμα στο σημερινό επαναληπτικό.

Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Στα εγχώρια η Πόρτο δεν τα πηγαίνει έτσι όπως την είχαμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά στην Ευρώπη έχει ένα ειδικό βάρος, σίγουρα μεγαλύτερο από της Νάπολι. Κατά τύχη δεν είχαμε πολλά γκολ στο Ντραγκάο, σήμερα οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές, αλλά δίνουμε τον πρώτο λόγο στο γκολ-γκολ (1.88 Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση