» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένη η Βέρντερ Βρέμης


Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένη η Βέρντερ Βρέμης
Βέστσελαντ - Βίμποργκ: Μόλις έναν πόντο πήρε από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της η Βέστσελαντ. Αλλά και η Βίμποργκ δεν κερδίζει εδώ και εννιά αγωνιστικές.


Μπόχουμ - Σαντχάουζεν: Από τις χειρότερες εντός έδρας ομάδες η Μπόχουμ (2-4-6). Αλλά και η Σαντχάουζεν μακριά από το γήπεδο της δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (3-2-7).




Ουνιόν Β. - Πάντερμπορν: Τρία διαδοχικά goal/goal εμφάνισε η Ουνιόν Βερολίνου. Από την άλλη η Πάντερμπορν προέρχεται από πέντε σερί over.

Ντιναμό Δρέσδης - Γκρόιτερ Φιρτ: Στο -6 από την παραμονή η Ντιναμό Δρέσδης και δυσκολεύει η κατάσταση. Πέντε αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Γκρόιτερ Φιρτ.


Αρλ - Ιστρ: Ντεφορμέ στα έξι τελευταία της παιχνίδια η Αρλ (0-3-3). Εκτός έδρας η Ιστρ έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία (34).


Καέν - Σατορού: Μονόδρομος η νίκη για την Καέν αν θέλει να προλάβει την άνοδο. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Σατορού.

Κλερμόν - Νανσί: Under έληξαν τα οχτώ από τα εννιά τελευταία παιχνίδια την Κλερμόν. Από 3/4 under προέρχεται και η Νανσί.


Κρετέιγ - Οσέρ: Τρεις σερί ισοπαλίες για την Κρετέιγ, που έφτασε τις 12 (7-12-9). Η Οσέρ παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς διπλό ακόμη (0-5-9).


Χάβρη - Λαβάλ: 2-3-0 η φόρμα της Χάβρης στα πέντε πιο πρόσφατα. Δύο σερί νίκες αναπτέρωσαν τις ελπίδες της Λαβάλ για παραμονή.

Νιόρ - Ανζέ: Μόλις μια ήττα μπροστά στο κοινό της η Νιόρ (7-6-1). Παλεύει να παραμείνει εντός τριάδας η Ανζέ.

Τουρ - Σερκλ Μπαστιά: Με νίκη σήμερα η Τουρ θα πλησιάσει εκ νέου την πρώτη τριάδα. Εξάλλου όσο και να το παλεύει η Σερκλ Μπαστιά δύσκολα να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας (3-8-17).


Τρουά - Ντιζόν: Όταν χάνει από την ουραγό Σερκλ Μπαστιά δεν πρέπει να ονειρεύεται τίποτα η Τρουά. Περισσότερες ελπίδες για την Ντιζόν, που έχει τρεις πόντους παραπάνω.

Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει λίγους βαθμούς ακόμη για να εξασφαλιστεί η Λοριάν. Ωστόσο η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε εκπληκτική κατάσταση και προέρχεται από εφτά σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης.


Φράιμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης: Από απίστευτο διπλό με 4-1 στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προέρχεται η Φράιμπουγκ. Under έληξαν οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της Βέρντερ Βρέμης.



Χαρτς - Νταντί Γ.: Καταδικασμένη σε υποβιβασμό και τρεις σερί ήττες η Χαρτς. Αντιθέτως η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει φόρμα 4-0-1 στα πέντε τελευταία και είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Ρίο Άβε - Μπράγκα: Βρίσκει και πάλι την φόρμα της με 1-2-0 στα τρία τελευταία η Ρίο Άβε. Τα οχτώ διαδοχικά goal/goal έφτασε η Μπράγκα.

Θέλτα - Μάλαγα: Από τις χειρότερες εντός έδρας ομάδες της Πριμέρα η Θέλτα (3-6-5). Μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών για την Μάλαγα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση