» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Ligue 1: «Καθαρίζει» την δεύτερη θέση η Μονακό


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Ligue 1: «Καθαρίζει» την δεύτερη θέση η Μονακό
15.00 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΣΟΣΟ

Προϊστορία: 10-5-13
Πέρυσι: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΣΟΣΟ 0-1

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Η διαφορά επιπέδου ήταν εμφανής στην εκτός έδρας αποστολή με την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία έχασε 2-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Όχι ότι δεν είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, όμως αυτές δεν μετουσιώθηκαν ποτέ σε κάποιο τέρμα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την Σεντ Ετιέν, που την αφήνει κάπως πίσω στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης του Σαμπιονά. Πάντως για το σημερινό παιχνίδι με την Σοσό θα παραταχθεί με πλήρη αποστολή .



Εντός: 9-3-2
Γκολ: 38-26
Τελευταία 5: 2-1-2


ΣΟΣΟ: Ήθελε όσο τίποτε άλλο το ματς με την Λοριάν μπροστά στο κοινό της και το κατέκτησε με 2-0. Ο Κοντούτ άνοιξε το σκορ στο 7' και το έκλεισε στο 79' ο Σουνζού. Η Σοσό έχει χάσει μόλις δύο ματς από τα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα και δίνει τα πάντα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν. Μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην δύσκολη έδρα της Σεντ Ετιέν, όμως μακριά από το γήπεδο της δεν έχει φέτος ούτε διπλό (0-5-9). Την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του εκτίει ο επιθετικός Τζόρνταν Αγιού (8 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 0-5-9
Γκολ: 25-50
Τελευταία 5: 3-1-1


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Αμυντικά θα παίξει η Σοσό, ενώ και η Σεντ Ετιέν δεν είναι στα καλύτερα της. Αρκετά πιθανό μοιάζει το under 2,5 στην τιμή του 1,80 από την mybet.




18.00 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΛΙΟΝ

Προϊστορία: 6-2-7
Πέρυσι: -


ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Σε μια έδρα όπως αυτή της Αζαξιό που πέρασαν πολλοί φέτος δεν έπρεπε να σκοντάψει και κέρδισε με 2-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8'. Δεν αγχώθηκε και ισοφάρισε με τον Γιαταμπαρέ πέντε λεπτά αργότερα, ενώ πήρε το τρίποντο με τέρμα του Μποβούε στο 74'. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Γκινγκάμπ, που βλέπει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην μεγάλη κατηγορία. Τεράστια η απουσία του τιμωρημένου πρώτου σκόρερ Γιαταμπαρέ (23 συμ./9 γκολ).


Εντός: 6-4-5
Γκολ: 28-30
Τελευταία 5: 3-0-2


ΛΙΟΝ: Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την Μονακό έκανε αρκετά αμυντικά λάθη και έχασε με 3-2. Τα δύο γκολ του Μπριάντ στο 32' και στο 78' δεν έφτασαν στην Λιόν, που επέστρεψε στις ήττες μετά από αήττητο πέντε αγωνιστικών. Την Πέμπτη «σφράγισε» την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, παρότι ηττήθηκε στην Τσεχία από την Πλζεν με 2-1. Νουκ άουτ έχουν τεθεί ο στόπερ Ιμτιτί (22 συμ.) και ο χαφ Φοφανά (25 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 6-2-6
Γκολ: 44-35
Τελευταία 5: 2-2-1


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Κουβαλάει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια η Λιόν και δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην έδρα της Γκινγκάμπ. Με ρίσκο στην ισοπαλία, που πληρώνει 3,15 στην Playbet.




22.00 ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛ

Προϊστορία: 11-9-10
Πέρυσι: -


ΜΟΝΑΚΟ: Ένα δυνατό ξεκίνημα έβαλε τις βάσεις για το διπλό στο «Ζερλάν» επί της Λιόν, την οποία και κέρδισε με 3-2. Στο 27' ήταν ήδη μπροστά στο σκορ 2-0 με Ζερμέν (4') και Ροντρίγκες (27') και παρότι ήρθε η μείωσε πέντε λεπτά αργότερα βρήκε και τρίτο γκολ, αυτή την φορά από τον Μπερμπάτοφ στο 52'. Εδραιώθηκε έτσι στην δεύτερη θέση του Σαμπιονά, εννιά πόντους μακριά από την τρίτη Λιλ, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα. Τραυματίες ο αριστερός μπακ Κιρζαβά (26 συμ./5 γκολ) και ο φορ Φαλκάο (17 συμ./9 γκολ).


Εντός: 10-3-1
Γκολ: 49-24
Τελευταία 5: 4-0-1


ΛΙΛ: Άφησε πίσω της τις καλές εμφανίσεις και τις δύο σερί νίκες, μένοντας στο 0-0 κόντρα στη Ναντ εντός έδρας. Ένα ματς με λιγοστές ευκαιρίες, με την Λιλ να στερείται εμπνεύσεις από την μεσοεπιθετική της γραμμή. Πάντως στραβοπάτησαν και οι διώκτες της και διατηρεί απόσταση πέντε βαθμών από την τέταρτη Σεντ Ετιέν. Παράλληλα δεν χάνει εδώ και έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αλλά σήμερα έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μονακό. Εκτός ο μέσος Μαβιμπά (25 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 5-5-4
Γκολ: 33-18

Τελευταία 5: 2-3-0


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Κακά τα ψέματα η Μονακό είναι ανώτερη της Λιλ και έχει πολλές περισσότερες λύσεις στο ρόστερ. Φαβορί οι γηπεδούχοι και ο άσος στο 1,86 της Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση