» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Primera Division: Την τελειώνει με νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Primera Division: Την τελειώνει με νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης
18.00 ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 11-11-13
Πέρυσι: ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-4


ΜΠΕΤΙΣ: Πέταξε στα... σκουπίδια το υπέρ της 2-0 εκτός έδρας στην Σεβίλλη, καθώς έχασε με το ίδιο σκορ στο γήπεδο της και απώλεσε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι από την μισητή της αντίπαλο. Σίγουρα υπήρξε πίκρα μετά από αυτήν την εξέλιξη στις τάξεις του συλλόγου, όμως δεν παύει ο μεγάλος και αποκλειστικός της στόχος να είναι η παραμονή στην Πριμέρα, όπου τρέχει μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών. Λείπουν ο στόπερ Κάρο (4 συμ.), ο μπακ Ντίντακ (12 συμ.), οι χαφ Τόρες (10 συμ.), Νόσα (11 συμ./1 γκολ) και ο φορ Τσούλι (11 συμ.).



Εντός: 4-3-7
Γκολ: 23-56

Τελευταία 5: 1-2-2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Έστω και δύσκολα εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και επικράτησε της Εσπανιόλ 1-0 με γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 55'. Η αντίπαλος της δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο το παιχνίδι, όμως οι «ροχιμπλάνκος» είχαν εν τέλει το γκολ και την ουσία. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε και συνεχίζεται το κυνήγι της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης στους τρεις βαθμούς. Επίσης έχει έναν βαθμό πίσω την δεύτερη Μπαρτσελόνα. Τιμωρημένος ο μέσος Τιάγο (16 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 9-1-3
Γκολ: 64-21
Τελευταία 5: 3-1-1


Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ακόμη ένας τελικός για την Μπέτις, που κουβαλάει και κούραση από το ματς της Πέμπτης με την Σεβίλλη. Όποια βάλει πρώτη το γκολ θα κοιτάξει να το κρατήσει μέχρι τέλους. Under 2,5 και 1,85 στην mybet.




20.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Προϊστορία: 13-8-12
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-0


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Είχε να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού στην Βουλγαρία και διπλασίασε τις νίκες της επί της Λουντογκόρετς με 1-0 χάρη σε τέρμα του Πάκο Αλκαθέρ στο 59'. Πέρασε έτσι πανηγυρικά στους οχτώ του Europa League, μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει μετά το -8 από την έβδομη θέση της βαθμολογίας. Αυτή η διαφορά άνοιξε διότι δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές. Εκτός οι στόπερ Ρικάρντο Κόστα (17 συμ./3 γκολ) και Σεντερός (5 συμ.).


Εντός: 7-3-4
Γκολ: 39-39
Τελευταία 5: 1-2-2


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Είχε την ευκαιρία να κερδίσει την Μπιλμπάο στο «Μαδριγάλ», αλλά το 1-1 την αφήνει πολύ πίσω από την τέταρτη θέση και πιο συγκεκριμένα εφτά βαθμούς μακριά. Η αντίπαλος έχασε πέναλτι στο 39', όμως αυτή ήταν που άνοιξε το σκορ στο 47' με τον Πίνα, αλλά η αποβολή του Γκάμπριελ στο 65' έφερε αναπόφευκτα και την ισοφάριση στο 33'. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και περνάει ξεκάθαρα περίοδο ντεφορμαρίσματος. Τιμωρημένος ο στόπερ Γκάμπριελ (11 συμ.) και τραυματίας ο επίσης στόπερ Ινίγκεθ (3 συμ.).


Εκτός: 6-1-6
Γκολ: 48-34

Τελευταία 5: 1-2-2


Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Δεν είναι στα καλύτερα τους οι δύο ομάδες, όμως από ένα γκολ μπορούν να το βάλουν. Στο 1,66 το goal/goal από τον Stoiximan.




22.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 15-16-23
Πέρυσι: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1


ΡΕΑΛ Μ.: Είχε εμφανώς το μυαλό της στο σημερινό ελ κλάσικο με την Μπαρτσελόνα, αλλά και πάλι κέρδισε 3-1 την Σάλκε στον επαναληπτικό του «Μπερναμπέου» την περασμένη Τρίτη. Είχε προηγηθεί το... επαγγελματικό 1-0 μέσα στην έδρα της Μάλαγα για το πρωτάθλημα και έτσι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πάει με την καλύτερη ψυχολογία κόντρα στους «μπλαουγκράνα» και πιθανότατα να κρίνεται ολόκληρος τίτλος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «μερένχες» την τελευταία φορά που έχασαν κάποιο ματς ήταν με την σημερινή της αντίπαλο τον πρώτο γύρο. Για τρίτο σερί ματς εκτός ο μπακ Αρμπελόα (16 συμ.) Λείπει εδώ και καιρό ο μέσος Κεντίρα (11 συμ./1 γκολ).

Εντός: 12-0-1
Γκολ: 77-26

Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Ξεμπούκωσε» για τα καλά στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λεβάντε, την οποία διέσυρε με 7-0. Χατ τρικ πέτυχε ο Μέσι (18', 62', 88') και από ένα γκολ οι Αλέξις Σάντσες (23'), Ινιέστα (35'), Τέγιο (78') και Πέδρο (91'). Είναι ξεκάθαρο ότι για να έχει ελπίδες τίτλου θα πρέπει να κερδίσει μέσα στην Μαδρίτη σήμερα, καθώς αυτή την στιγμή η απόσταση που την χωρίζει από την Ρεάλ είναι στους τέσσερις βαθμούς. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ηττήθηκε στις δύο πρόσφατες εξόδους της από Βαγιαδολίδ και Σοσιεδάδ. Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Πουγιόλ (5 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 8-3-3
Γκολ: 81-22
Τελευταία 5: 3-0-2


Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σε πολύ καλή κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης, που της δίνεται ευκαιρία με νίκη σήμερα να αφήσει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος την Μπαρτσελόνα. Προβάδισμα στον άσσο με 2,26 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση