» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Premier League: Βλέπει τετράδα η Έβερτον!


Προβλέψεις στοιχήματος Premier League: Βλέπει τετράδα η Έβερτον!
15:30 ΦΟΥΛΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 14-7-28
Α’ γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΦΟΥΛΑΜ 4-1
Λιγκ Καπ (24/09/13): ΦΟΥΛΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-1

ΦΟΥΛΑΜ: Σε κανένα σημείο του αγώνα δε φάνηκε ικανή να αντισταθεί στη Σίτι, γνωρίζοντας ακόμα ένα διασυρμό φέτος με 5-0. Πίσω στο σκορ από το 26’ με πέναλτι, ο Αμορεμπιέτα έκανε και το δεύτερο, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη (54’) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. 65’, 84’, 88’ τα άλλα τρία. Με ρεκόρ 1-2-8 στα τελευταία και με χτυπητά αμυντικά κενά, δε δείχνει πως μπορεί να σηκώσει κεφάλι, παραμένοντας τελευταία. Ευτυχώς που οι από πάνω δεν είναι σε καλύτερη μοίρα και έτσι ακόμα έχει ελπίδες. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (70). Φέτος υποδέχθηκε ακόμα μια φορά την Έβερτον, κερδίζοντας στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ με 2-1. Γκολ-γκολ και over οι 4 από τις 5 τελευταία φορές που την υποδέχτηκε. Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Πάρκερ (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο Μήτρογλου (2 συμμ.).
Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπερν (8 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μπριγκς (2 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Ντεγιάγκα (15 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Νταφ (15 συμμ./3 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Αμορεμπιέτα (18 συμμ.).

Εντός: 4-1-10
Γκολ: 18-31
Τελευταία 5: 1-1-3

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τέταρτη σερί νίκη για τα «ζαχαρωτά», που πέρασαν από το Σεντ Τζέιμς Παρκ με το άνετο 3-0. Προηγήθηκε με την πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Μπάρκλεϊ, που διέσχισε όλο το γήπεδο μέχρι να σκοράρει (22’), στο 52’ ο Ντεουλοφέου έστρωσε στον Λουκάκου, ο οποίος έκανε με προβολή το 2-0 και στο 87’ με ομαδική προσπάθεια και σκόρερ τον Όσμαν έγραψε το τελικό σκορ. Παρέμεινε έτσι στην 5η θέση και με αγώνα λιγότερο από την Τόττεναμ (-1) κρατάει την τύχη της στα χέρια της, αναφορικά με το τελευταίο εισητίριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Με τα δύο απανωτά αρνητικά αποτελέσματα, βλέπει ακόμα και τετράδα, απέχοντας 6 από τους «κανονιέρηδες», αλλά επίσης με ματς λιγότερο. Αήττητη από τη Φούλαμ στα 8 τελευταία για το πρωτάθλημα (6-2-0). Εκτός ο αριστερός φουλ-μπακ Οβιέδο (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (1 συμμ.), ο αριστερός μέσος Πίενααρ (23 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Κονέ (5 συμμ.), Τραορέ.

Εκτός: 5-6-4
Γκολ: 17-17
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Σε φόρμα η Έβερτον, που κυκλοφορεί πολύ καλά τη μπάλα. Ακόμα ένας «τελικός» για τη Φούλαμ, αλλά δεν έχει δείξει τα στοιχεία που χρειάζονται για να τη στηρίξουμε. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, όπως όλα των γηπεδούχων, οι οποίοι θέλουν απεγνωσμένα βαθμούς και το γκολ-γκολ θα είναι στις βασικές επιλογές μας (1.73 Goalbet). Στα ίδια επίπεδα και το διπλό (1.80 Goalbet).  



18:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 66-36-42
Α’ γύρος: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-5

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ασταμάτητη δείχνει η Λίβερπουλ εδώ και καιρό και το έδειξε και κόντρα στη Σάντερλαντ την Τετάρτη, παίρνοντας τη νίκη στο Άνφιλντ με 2-1. Προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Τζέραρντ στο 39’, αν και χρειάστηκε η σωτήρια παρέμβαση του Μινολέ 2 λεπτά αργότερα για να μην ισοφαριστεί. Στο 48’ πήρε σαφή προβάδισμα με πολύ ωραίο κρέμασμα του Στάριτζ από πλάγια θέση, στη συνέχεια έδωσε χώρους στη Σάντερλαντ και σώθηκε από δοκάρι στο 71’, ισοφαρίζοντας τα δοκάρια ένα λεπτό αργότερα με τον Στάριτζ και δέχτηκε τη μείωση από στημένο στο 76’, χωρίς όμως να ανησυχήσει περισσότερο ως το τέλος. Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη, παραμένοντας αήττητη για 12 αγωνιστικές (10-2-0) και παραμένοντας στο -1 από την κορυφή. Εντυπωσιακή η πορεία της, με άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο, που υπερκαλύπτει όποια ανασταλτικά κενά. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (84). Νο goal και under οι 4 από τις 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Τόττεναμ. Μοναδική απουσία ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (8 συμμ./2 ασίστ).

Εντός: 13-1-1
Γκολ: 44-13
Τελευταία 5: 5-0-0

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Χορταστικό το ματς με τη Σαουθάμπτον στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, στο οποίο κατάφερε να ανατρέψει τα δύο εις βάρος της γκολ και να πάρει το τρίποντο στις καθυστερήσεις. Από λάθος εκτίμηση του Ρόουζ έγινε το 0-1 και από ακόμα ένα λάθος στο 28’ προήλθε το δεύτερο. Οφείλει πολλά στον Έρικσεν για την εξέλιξη, αφού ο Δανός μείωσε στο 31’, ισοφάρισε στο 46’ και στο 92’ έστρωσε στον Σίγκουρντσον, ο οποίος έκανε την ανατροπή. Τυχερή νίκη, αφού η Σαουθάμπτον πατούσε καλύτερα και στα τελευταία λεπτά έχασε καλές ευκαιρίες. Τα «σπιρούνια» πάντως επέστρεψαν στις νίκες, μετά από 4 αρνητικά αποτελέσματα σε Αγγλία και Ευρώπη, μένοντας στον ένα βαθμό πίσω από την Έβερτον, η οποία έχει αγώνα λιγότερο. Εκτός ο αμυντικός μέσο Καπού (12 συμμ./1 γκ.) και ο εξτρέμ Λαμέλα (9 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Γουόλκερ (26 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Τσίριτσες (13 συμμ./1 γκ.) και ο Αντεμπαγιόρ (15 συμμ./8 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 9-2-4
Γκολ: 21-19
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές η Τόττεναμ και στηρίζεται σε ατομικές προσπάθειες, παρά σε ομαδική λειτουργία. Η Λίβερπουλ δείχνει πως έχει και τα δύο πάντως και είναι ικανή να συνεχίσει τις «υψηλές» πτήσεις. Από τον χαμηλό άσο (1.44 Stoiximan), θα προτιμήσουμε το κάπως καλύτερο γκολ-γκολ (1.57 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση