» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Primera Division: Ευκαιρία διπλού για Σοσιεδάδ


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Primera Division: Ευκαιρία διπλού για Σοσιεδάδ
18.00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προϊστορία: 7-6-10
Πέρυσι: ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ 0-0


ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Η κατηφόρα της συνεχίστηκε και μάλιστα σε ένα καθοριστικό εκτός έδρας ματς με την Βαγιεκάνο, χάνοντας στο 90' με 1-0. Πέντε διαδοχικές ήττες για τους Βάσκους στο πρωτάθλημα, διάστημα που σκόραραν μόλις μια φορά. Μοιραία βρέθηκαν και πάλι στις τελευταίες θέσεις και πιο συγκεκριμένα έναν μόλις πόντο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Τιμωρημένος ο χαφ Σίλβα (26 συμ.). Τραυματίες οι εξτρέμ Ντε Λας Κουέβας (16 συμ.) και Σίσι (9 συμ.).


Εντός: 5-2-7
Γκολ: 25-51

Τελευταία 5: 0-0-5


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Αργά το βράδυ της Πέμπτης υποδέχτηκε την Βαγιαδολίδ και επικράτησε δύσκολα με 1-0. Σκόρερ της ο Κάρλος Βέλα στο 23', ενώ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης θα μπορούσε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, αλλά και να γνωρίσει την ισοφάριση. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπιλμπάο κόντρα στην Έλτσε διατηρεί ακόμη κάποιες ελπίδες για την τέταρτη θέση, η οποία αυτή την στιγμή απέχει στους εφτά βαθμούς. Σχετικά πλήρης η αποστολή.


Εκτός: 4-4-7
Γκολ: 53-43
Τελευταία 5: 2-0-3


Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ντέρμπι των Βάσκων με τις Οσασούνα και Σοσιεδάδ να θέλουν αποκλειστικά τη νίκη και μόνο. Οπότε το να σκοράρουν από ένα τέρμα τουλάχιστον είναι πιθανό. Goal/goal στην απόδοση 1,73 από τη Novibet.



20.00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΕΛΤΣΕ

Προϊστορία: 4-3-3
Πέρυσι: ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΕΛΤΣΕ 2-3


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Επιτέλους νίκη και μάλιστα επί της ενδιαφερόμενης Χετάφε εκτός έδρας με 1-0. Σκόραρε μόλις στο 5' με τον Περμπέ και στην συνέχεια παρότι δεν ήταν καλύτερη από την ομάδα της Μαδρίτης κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Μπορεί να μην προλαβαίνει κατά πάσα πιθανότητα την τέταρτη θέση, όμως μόνο με θαύμα δεν θα παίζει του χρόνου στα γήπεδα της Ευρώπης. Πάγια εκτός ο στόπερ Ινίγκεθ (3 συμ.).


Εντός: 7-5-3
Γκολ: 50-36
Τελευταία 5: 1-2-2


ΕΛΤΣΕ: Κόντρα σε μια ανώτερη αντίπαλο όπως της Μπιλμπάο δεν ήθελε να χάσει και έμεινε στο 0-0 εντός έδρας. Μέτριο παιχνίδι και μάλλον οι δύο ομάδες εισέπραξαν ότι ακριβώς έψαχναν από το παιχνίδι. Η νεοφώτιστη Έλτσε αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθεί μόλις τρεις πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Επίσης, σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην αξιόλογη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Παραμένει τραυματίας ο αριστερός μπακ Αλμπακάρ (17 συμ./3 γκολ).

Εκτός: 2-4-8
Γκολ: 24-41

Τελευταία 5: 1-2-2


Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Πολύ καλύτερη ομάδα η Βιγιαρεάλ και έχει την ευκαιρία να το αποδείξει. Ο άσος πληρώνει 1,45 στην Goalbet.




22.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία: 13-3-6
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ 4-2


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πραγματική... αυτοκτονία στην Αλμερία. Προηγήθηκε στο 1' με τον Κεϊτά, διπλασίασε τα τέρματα της με τον Βάργκας στο 34', όμως ένα μπλακ-άουτ από το 50' μέχρι το 55' έφεραν την ισοφάριση και το τελικό 2-2. Έτσι, οι «νυχτερίδες» έμειναν οχτώ βαθμούς μακριά από την έβδομη θέση και πολύ δύσκολα θα τους δούμε και του χρόνου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για δεύτερο σερί ματς λείπει ο τερματοφύλακας Άλβες (24 συμ.). Εκτός και ο στόπερ Ρικάρντο Κόστα (17 συμ./3 γκολ), αλλά και ο εξτρέμ Πιάτι (11 συμ./3 γκολ).


Εντός: 8-3-4
Γκολ: 43-42

Τελευταία 5: 1-2-2


ΧΕΤΑΦΕ: Μη αναστρέψιμη δείχνει η κατάσταση, όχι τόσο βάσει της βαθμολογία της, αλλά από τα αποτελέσματα της εδώ και μήνες. Νέα ήττα, αυτή την φορά από την Βιγιαρεάλ με 1-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε μόλις στο 5' της αναμέτρησης. Η ομάδα της Μαδρίτης έμεινε για 15 αγωνιστικές χωρίς νίκη και η εικόνα της δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου με την έλευση του Κοσμίν Κόντρα στην τεχνική της ηγεσία. Πάντως απέχει μόλις ένα πόντο από την σωτηρία και έχει σαφώς αυξημένες ελπίδες παραμονής. Τραυματίες ο γκολκίπερ Μογιά (26 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Κάστρο (28 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 3-1-10
Γκολ: 26-47

Τελευταία 5: 0-2-3


Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Με αυτήν την Χετάφε δύσκολα να «σκοντάψει» η Βαλένθια. Ο άσος δίνεται 1,45 στην Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση