» » » » » » Στοίχημα Premier League: Τελευταίο χαρτί για Σάντερλαντ


Στοίχημα Premier League: Τελευταίο χαρτί για Σάντερλαντ
22:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 26-18-24
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 0-0

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Αξιοπρεπής η εμφάνιση στο Άνφιλντ, που συνδυάστηκε ωστόσο με ακόμη μια ήττα (1-2). Καλύτεροι από την αρχή οι γηπεδούχοι, που προηγήθηκαν στο 39’ με απευθείας φάουλ, έχοντας χάσει καλές ευκαιρίες προηγουμένως. Δύο λεπτά μετά το γκολ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, στο 48’ όμως ήρθε το 0-2. Στο 71’ είχε δοκάρι, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στα δοκάρια ένα λεπτό αργότερα. Μείωσε στο 76’ με τον Κι, αλλά δε μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο ως το τέλος. Σε πτωτική πορεία οι «μαυρόγατες», που έχουν φέρει μόλις μια ισοπαλία στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-6, κύπελλο και Λιγκ Καπ). Στο πρωτάθλημα έχουν πάρει μόλις ένα βαθμό με την Κρίσταλ Πάλας στα 5 τελευταία και είναι στην προτελευταία θέση, αλλά έχοντας 2 και 3 ματς λιγότερα από τις ομάδες που προηγούνται το τι θα κάνουν μέχρι το τέλος είναι βαρόμετρο για την υπόθεση παραμονή –και για αυτές και για τις υπόλοιπες.
Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα πάντως: ακολουθούν Τόττεναμ (εκτός), Έβερτον (εντός), Σίτι (εκτός), Τσέλσι (εκτός). Αήττητη από τη Γουέστ Χαμ στα 5 τελευταία (3-2-0). Μόνο σε ένα από αυτά έχει δεχτεί γκολ. Έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση (13), ενώ μέχρι στιγμής έχει τη μικρότερη εντός έδρας συγκομιδή από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα (12 βαθμοί). Έχει δώσει όμως και τα λιγότερα ματς (14). Εκτός ο κίπερ Γουέστγουντ (10 συμμ.) και ο επιθετικός Στίβεν Φλέτσερ (20 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 3-3-8
Γκολ: 13-21
Τελευταία 5: 0-1-4


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Πίεσε από τα πρώτα λεπτά στον εντός έδρας αγώνα με τη Χαλ, στο 20’ πλασέ του Ντιαμέ σώθηκε πάνω στη γραμμή, το οποίο ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή για τον κίπερ, με τον Νομπλ να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα (26’). Το αριθμητικό πλεονέκτημα δε φάνηκε όμως τόσο πολύ και τελικά ισοφαρίστηκε στο 48’ με τυχερή εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων. Η τύχη πάντως της χαμογέλασε λίγο αργότερα, όταν από σέντρα του Ντεμέλ, ο Τσέστερ έβαλε αυτογκόλ, με το υπόλοιπο ματς να μην κρύβει πολλές συγκινήσεις. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες, φτάνοντας τους 34 και ξεφεύγοντας 8 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δύσκολη η συνέχεια μέχρι το τέλος, αφού ακολουθούν δύο δύσκολα με Λίβερπουλ (εντός) και Άρσεναλ (εκτός), δύο ντέρμπι παραμονής –πιθανότατα- με Κρίσταλ Πάλας (εντός) και Γουέστ Μπρομ (εκτός) και στη συνέχεια άλλα δύο ντέρμπι (Τόττεναμ εντός, Σίτι εκτός). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κόλινς (21 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Ο’Μπράιεν (16 συμμ.) και ο επιθετικός Μποριέλο (2 συμμ.). Αμφίβολοι κεντρικός αμυντικός Ριντ (15 συμμ./1 γκ.) και ο αριστερός μέσος Τζάρβις (25 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 2-6-7
Γκολ: 17-26
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Η Σάντερλαντ δεν έχει πολλά περιθώρια, ειδικά με τα ματς που ακολουθούν. Από τις τελευταίες τις ευκαιρίες, πάμε με τον λογικό άσο, ελπίζοντας να μας δείξει το καλό πρόσωπο που είδαμε στις αρχές του έτους (2.17 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση