» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Το πιστεύουν στην Μπέτις


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Το πιστεύουν στην Μπέτις
20.00 ΓΡΑΝΑΔΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία: 2-1-2
Πέρυσι: ΓΡΑΝΑΔΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ 1-1


ΓΡΑΝΑΔΑ: Ηττήθηκε με 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» από την Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη Πέμπτη, όμως άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Δεν επέτρεψε στην αντίπαλο να πλησιάσει πολλές φορές την εστία της, ενώ είχε και αυτή κάποιες καλές στιγμές, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δέχτηκε γκολ στο 63', ύστερα από στημένη φάση. Κάπως έτσι έσπασε το μίνι αήττητο των τριών αγωνιστικών με την Γρανάδα να θέλει ακόμη αρκετούς βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πριμέρα. Παίζεται η συμμετοχή του επιθετικού Πίτι (18 συμ./5 γκολ).



Εντός: 6-1-8
Γκολ: 28-40
Τελευταία 5: 2-1-3


ΛΕΒΑΝΤΕ: Εμφανίζει σημάδια ντεφορμαρίσματος στα τελευταία της παιχνίδια και μόνο έτσι εξηγείται ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από την ουραγό Μπέτις με 3-1. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Ντιόπ στο 27', όμως ακολούθησα δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο από την ομάδα της Σεβίλλης. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη πλέον η Λεβάντε, διάστημα που δέχτηκε μόλις ένα τέρμα. Βρίσκεται ακόμη στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα, όμως χρειάζεται ακόμη μερικούς βαθμούς. Μόνο επιστροφές για σήμερα.


Εκτός: 4-5-6
Γκολ: 26-35

Τελευταία 5: 1-1-3


Προγνωστικά στοίχημα: Καμιά από τις δύο ομάδες δεν θα ήθελε να ηττηθεί σήμερα και δεν διαφέρουν πολύ σε δυναμικότητα. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η ισοπαλία με 3,52 από την Goalbet.




22.00 ΜΠΕΤΙΣ - ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία: 6-7-6
Πέρυσι: ΜΠΕΤΙΣ - ΜΑΛΑΓΑ 3-0


ΜΠΕΤΙΣ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει και δείχνει ότι θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Τεράστιο διπλό στο Λεβάντε με 3-1, σκοράροντας με τους Σεβίγια (13'), Μολίνα (70') και Κάστρο (77'). Μείωσε την απόσταση της από μια θέση σωτηρίας και οι ελπίδες της θα αυξηθούν σε τυχόν νικηφόρο αποτέλεσμα σήμερα. Τραυματίες οι στόπερ Περκίς (8 συμ.), Αμάγια (22 συμ./1 γκολ), οι χαφ Σεβίγια (18 συμ./3 γκολ), Νόσα (11 συμ./1 γκολ), Τόρες (10 συμ.) και ο μπακ Ντίντακ (12 συμ.). Τιμωρημένος ο εξτρέμ Σεντρίκ (19 συμ.)

Εντός: 4-3-8
Γκολ: 23-58
Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΑΛΑΓΑ: Ότι χτίζει εκτός το γκρεμίζει εντός το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μάλαγα και προσφάτως ηττήθηκε με 2-1 μπροστά στο κοινό της. Ισοφάρισε στο 34' με τον Πέρεθ, όμως δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 76'. Μακριά από το γήπεδο της μετρά δύο συνεχόμενα διπλά κόντρα σε Οσασούνα και Θέλτα με το ίδιο σκορ (2-0) και θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς σήμερα, καθώς παραμένει χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Τιμωρημένος ο χαφ Πέρε (7 συμ./1 γκολ). Σταθερά εκτός ο τραυματίας μέσος Τισόνε (26 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 3-6-6
Γκολ: 29-38
Τελευταία 5: 2-1-2


Προγνωστικά στοίχημα: Το πιστεύουν στην Μπέτις και δείχνουν σε καλή κατάσταση. Η ποιότητα δεν λείπει από την ομάδα της Σεβίλλης και μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες της. Ο άσος πληρώνει 2,20 στην mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση