» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Ξεσπάει με πολλά γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης


Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Ξεσπάει με πολλά γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης
17.00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 5-12-28
Πέρυσι: ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-2


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Το ότι παίζει εδώ και καιρό χωρίς άγχος της βγαίνει σε καλό και κάπως έτσι κέρδισε και την Μάλαγα εκτός έδρας με 2-1. Σκόραρε με τον Γκαρσία στο 33' και παρότι η ισοφάριση ήρθε στο επόμενο λεπτό, η ομάδα της Βαρκελώνης πήρε αυτό που ήθελε με τέρμα του Πίτσι στο 76'. Εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των από πάνω της έφτασε σε σημείο να είναι μόλις πέντε βαθμούς από την έβδομη θέση και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να βρεθεί εκεί. Μάλλον προλαβαίνει ο χαφ Νταβίντ Λόπεθ (25 συμ./2 γκολ).


Εντός: 7-3-5
Γκολ: 34-35

Τελευταία 5: 2-2-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μετά τον θρίαμβο της Μαδρίτης ακολούθησε το άνετο 3-0 επί την Θέλτα στο «Καμπ Νου» με γκολ των Νεϊμάρ (6', 67') και Μέσι (30'). Η καλή εβδομάδα επισκιάστηκε πάντως από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα Βαλντές, του οποίου το γόνατο καταστράφηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το Μουντιάλ που ακολουθεί. Οι «μπλαουγκράνα» είδαν με χαρά την Ρεάλ Μαδρίτης να χάνει από την Σεβίλλη και ανέβηκε δεύτερη, έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Μοναδικός απόντας ο τερματοφύλακας Βαλντές (26 συμ.).


Εκτός: 9-3-3
Γκολ: 88-25
Τελευταία 5: 4-0-1


Προβλέψεις στοίχημα: Φυσικά και δεν έχει κανένα περιθώριο γκέλας από εδώ και στο εξής η Μπαρτσελόνα και η νίκη της σήμερα πληρώνει 1,35 από την Playbet.



21.00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 13-5-22
Πέρυσι: ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 3-0


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Μέτρια εμφάνιση στην έδρα της Έλτσε και δίκαια δεν πήρε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Λίγες φορές έκανε αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη άμυνα, ενώ και η Έλτσε είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι της. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πίσω της την Σεβίλλη, αλλά και την Σοσιεδάδ. Θέλει εκδίκηση από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον αποκλεισμό της από το κύπελλο πριν από λίγο καιρό. Τιμωρημένος ο μέσος Άντερ Ερέρα (26 συμ./2 γκολ). Εκτός ο στόπερ Κουρπέγι (27 συμ./2 γκολ), ο εξτρέμ Ιμπάι (18 συμ./8 γκολ) και ο φορ Κίκε Σόλα (5 συμ./1 γκολ).


Εντός: 11-3-1
Γκολ: 52-32
Τελευταία 5: 2-3-0


ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Έστω και με το «φτωχό» 1-0 ξεπέρασε το εμπόδιο της Γρανάδας με 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πέρασε πρώτη μετά από την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Σεβίλλη. Ο «χρυσός» της σκόρερ ήταν ποιος άλλος από τον Ντιέγκο Κόστα στο 63'. Τέσσερις σερί νίκες για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει αποδείξει ότι έχει τα φόντα να παραμείνει διεκδικήτρια του τίτλου μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Δεν επηρεάζει η απουσία του μπακ Μανκίγιο (3 συμ.).


Εκτός: 10-1-3
Γκολ: 67-21

Τελευταία 5: 4-1-0

Προβλέψεις στοίχημα: Πολύ δύσκολη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας. Κρατάμε το goal/goal στο 1,70 από τον Stoiximan.



23.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Προϊστορία: 16-1-2
Πέρυσι: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 2-0


ΡΕΑΛ Μ.: Μέσα σε μια εβδομάδα υπέστη δύο ήττες, που ήταν αρκετές για να την ρίξουν στην τρίτη θέση. Στο πρόσφατο ματς με την Σεβίλλη προηγήθηκε με χτύπημα φάουλ του Ρονάλντο στο 14', όμως η χαρά της κράτησε μονάχα για πέντε λεπτά. Στο τέλος του ημιχρόνου είχε δοκάρι με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όμως η μπάλα την τιμώρησε στο δεύτερο για να χάσει από την ομάδα της Ανδαλουσίας με 2-1. Ωστόσο, βάσει προγράμματος έχει το πιο βατό από Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με την Βαγιεκάνο. Τραυματίες ο χαφ Κεντίρα (11 συμ./1 γκολ), ο μπακ Αρμπελόα (16 συμ.) και ο φορ Χεσέ (18 συμ./5 γκολ).

Εντός: 12-0-2
Γκολ: 81-32

Τελευταία 5: 2-1-2


ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Σε εκπληκτική κατάσταση η Βαγιεκάνο. Επικράτησε και την Οσασούνα εντός έδρας με 1-0 σε ένα ματς εξάποντο με ομάδα που έχει και αυτή ως στόχο την παραμονή στην Πριμέρα. Το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε μάλιστα στο 90' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαριβεϊ. 4-1-0 η φόρμα της Ράγιο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και η αύξησε την απόσταση της από την γραμμή του υποβιβασμού στους πέντε βαθμούς. Τραυματίες ο στόπερ Γκαλεάνο (6 συμ.) και ο μπακ Τίτο (23 συμ.).


Εκτός: 4-3-8
Γκολ: 34-63

Τελευταία 5: 4-1-0


Προβλέψεις στοίχημα: Όσο φορμαρισμένη και να είναι η Βαγιεκάνο, δύσκολα να αντέξει στο «Μπερναμπέου». Το μόνο που αξίζει στοιχηματικά είναι το over 3,5 από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση