» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Σε διαρκή άνοδο η Μίλαν


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Σε διαρκή άνοδο η Μίλαν
19.00 ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προϊστορία: 6-9-8
Πέρυσι: ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-1


ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ήττα με κάτω τα χέρια από την Κιέβο στο «Μπεντεγκόντι» με 3-0. Δέχτηκε ένα τέρμα στο 7' από το σημείο του πέναλτι και τα άλλα δύο προς το τέλος της αναμέτρησης. Φυσικά και πρόκειται για πολύ κακό αποτέλεσμα, καθώς η αντίπαλος έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με αυτήν. Ένα τρίποντο μονάχα για την Αταλάντα στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές και μοιραία βρέθηκε πλέον μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Τραυματίες ο χαφ Ντε Λα Ρόκα (9 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Κονέ (23 συμ./4 γκολ).


Εντός: 3-7-5
Γκολ: 24-46

Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Το τρένο από το Μπέργκαμο δεν σταματά πουθενά. Μετά την εντυπωσιακή νίκη στο Μιλάνο επί της Ίντερ κέρδισε και την Λιβόρνο, αυτή την φορά εντός έδρας με 2-0. Ο Ντε Λούκα άνοιξε το σκορ στο 22' για την Αταλάντα και το έκλεισε ο Ντένις στο 59'. Οι «νερατζούρι» έφτασαν τις πέντε σερί νίκες και αν συνεχίσουν έτσι θα ελπίζουν βάσιμα για έξοδο στην Ευρώπη, εκεί που δεν τους περίμενε κανείς. Τραυματίες ο μπακ Μπρίβιο (18 συμ./3 γκολ), ο χαφ Κατσόλα (6 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μοράλες (28 συμ./5 γκολ).


Εκτός: 3-2-10
Γκολ: 35-39
Τελευταία 5: 5-0-0


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Τελικός για την Μπολόνια, που βρίσκει πάντως σε εξαιρετική κατάσταση την Αταλάντα. Το αίσθημα της επιβίωσης είναι πολύ πιο δυνατό και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους σε απόδοση 2,35 από την mybet.




21.45 ΜΙΛΑΝ - ΚΙΕΒΟ

Προϊστορία: 17-4-2
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ - ΚΙΕΒΟ 5-1


ΜΙΛΑΝ: Χρωστούσε μια μεγάλη νίκη στους οπαδούς της και την πέτυχε στο ντέρμπι του «Αρτέμιο Φράνκι» επί της Φιορεντίνα με 2-0. Από τις σπάνιες φορές που η Μίλαν κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ σκόραρε με τους Μεξές (23') και Μπαλοτέλι (64'). Παρά τη νίκη αυτή, οι «ροσονέρι» μόνο με θαύμα μπορούν να προλάβουν μια θέση στην Ευρώπη κα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Τιμωρημένοι ο στόπερ Μεξές (15 συμ./2 γκολ) και ο μπακ Κονστάν (13 συμ.). Τραυματίες οι μπακ Αμπάτε (16 συμ./1 γκολ), Ντε Σίλιο (13 συμ.), ο χαφ Μοντολίβο (22 συμ./2 γκολ) και ο φορ Ελ Σααράουι (4 συμ.).


Εντός: 6-4-4
Γκολ: 44-43

Τελευταία 5: 1-1-3


ΚΙΕΒΟ: Τεράστιας σημασίας νίκη επί της Μπολόνια εντός έδρας και μάλιστα με το επιβλητικό 3-0. Ο Παλόσκι άνοιξε το σκορ στο 7' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 2-0 στο 78'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ριγκόνι στο 89'. Η ομάδα της Βερόνας ξεπέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα από την Ρόμα πάλι στο γήπεδο της πριν μία εβδομάδα και αποσπάστηκε τρεις πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού. Τιμωρημένος ο χαφ Ριγκόνι (27 συμ./4 γκολ). Τραυματίας ο επίσης χαφ Γκουάνα (4 συμ.).

Εκτός: 2-4-9
Γκολ: 26-43
Τελευταία 5: 2-0-3


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σαν να «ξύπνησε» η Μίλαν, που οφείλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Στο 1,45 ο άσος από την Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση