» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Για την ζημιά η Αϊντραχτ


Προγνωστικά στοιχήματος: Για την ζημιά η Αϊντραχτ
Σοντερίσκε - Βέστσελαντ: Η ουραγός Σοντερίσκε κέρδισε ένα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. Πάντως η Βέστσελαντ έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 23 γκολ ενεργητικό.


Ίνγκολσταντ - Πάντερμπορν: Μόλις ένα γκολ δέχτηκε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Ίνγκολσταντ. Από 8/9 over προέρχεται η Πάντερμπορν.


Ουνιόν Β. - Κολωνία: 7/8 goal/goal μετράει προσφάτως η Ουνιόν Βερολίνου. Η πρωτοπόρος Κολωνία έχει δεχτεί μόλις 15 τέρματα στο πρωτάθλημα.




Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν: Στο -3 από την τρίτη θέση η Σαν Πάουλι, που δίνει τα πάντα για την άνοδο. Με την πλάτη στον τοίχο και η Καϊζερσλάουτερν, μετά τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.


Κόνιασπορ - Μπεσίκτας: Δύο σερί ισοπαλίες για την Κόνιασπορ και τρεις αγωνιστικές αήττητη. Η Μπεσίκτας δεν κέρδισε στις τρεις τελευταίες της εξόδους.


Ανζέ - Χάβρη: Εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη έφεραν την Ανζέ εκτός πρώτης τριάδας. Αντιθέτως η Χάβρη τρέχει αήττητο οχτώ αγωνιστικών σε συνδυασμό με 7/8 under.


Οσέρ - Κλερμόν: Πάντα δυνατή στο γήπεδο της η Οσέρ (7-6-2). Τρεις ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα αγώνων μετράει η Κλερμόν.


Μπρεστ - Αρλ: Under έληξαν οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις της Μπρεστ. Πιο ανοιχτά παίζει πλέον η Αρλ. Δεν βγαίνει άκρη στα προγνωστικά στοιχήματος.


Σερκλ Μπαστιά - Νιμ: Παρότι καταδικασμένη η Σερκλ Μπαστιά κάνει ζημιές. Η προτελευταία Νιμ παίζει τα ρέστα της για παραμονή.


Σατορού - Νανσί: Από 6/7 under προέρχεται η Σατορού. 7/8 under μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Νανσί.

Ιστρ - Καέν: Goal/goal έληξαν τα 5/6 τελευταία ματς της Ιστρ. Εφτά αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η ανώτερη Καέν.


Λαβάλ - Τρουά: Το αήττητο σερί της Λαβάλ έλαβε τέλος στην έδρα της Κρετέιγ. Αδιάφορη πλέον η Τρουά.


Τουρ - Κρετέιγ: Μόλις μια ήττα μπροστά στο κοινό της η Τουρ (9-5-1). Στα δύο τελευταία ματς της Κρετέιγ σημειώθηκαν τέσσερα γκολ.

Λόκερεν - Άντερλεχτ: Έξι γκολ δέχτηκε στις δύο αγωνιστικές των πλέι οφ η Λόκερεν, ενώ η Άντερλεχτ πήρε τα πάνω της μετά την εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ με 3-0.



Μονπελιέ - Μαρσέιγ: Κέρδισε μετά από πέντε αγωνιστικές η Μονπελιέ και λογικά δεν θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Παίρνει τα πάνω της και πάλι η Μαρσέιγ, που είναι ικανή για όλα.


Σάλκε - Αϊντραχτ Φρ.: 4-2-0 μετράει στα έξι τελευταία για την Μπουντεσλίγκα η Σάλκε. Αλλά και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε τα τρία πιο από τα τέσσερα πιο πρόσφατα.


Οσασούνα - Βαγιαδολίδ: Τελικός παραμονής. Έναν πόντο συγκέντρωσε στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Οσασούνα. Αλλά και η Βαγιαδολίδ μακριά από το γήπεδο της έχει απολογισμό 1-5-10.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση