» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Europa League: Γιουβέντους - Λυόν


Προγνωστικά στοίχημα Europa League: Γιουβέντους - Λυόν
Προϊστορία: 1-0-0
Α’ αγώνας: Λυόν – Γιουβέντους 0-1

Γιουβέντους: Με συνοπτικές διαδικασίες και με δυο γκολ του Γιορέντε μέσα σε ένα τρίλεπτο (32’, 35’), καθάρισε το παιχνίδι με τη Λιβόρνο στο Τορίνο, διατηρώντας έτσι το +8 από τη Ρόμα, 6 αγωνιστικές πριν το τέλος και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση ακόμα ενός σκουντέτο. Διακαής στόχος για τον Κόντε είναι η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην καριέρα του, έχοντας δηλώσει πρόσφατα ότι θέλει να δει την ομάδα του να συγκαταλέγεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να είναι ανταγωνιστική κόντρα στα μεγαθήρια. Θυμίζουμε πως τελευταίο ευρωπαϊκός τίτλος για τη Μεγάλη Κυρία ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 1995/96, ενώ τελευταία φορά που βρέθηκε σε τελικό ήταν πάλι για το Τσ. Λ. την περίοδο 2002/03, όπου έχασε από την Μίλαν στα πέναλτι (0-0 καν. διάρκ.).
Φτωχό σε φάσεις το πρώτο ματς στη Γαλλία, αλλά η Γιουβέντους απέδειξε ότι διαθέτει την ποιότητα να κάμψει την αντίσταση της Λυόν, έχοντας από δύο μεγάλες ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο, πριν καταφέρει να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Μπονούτσι στο 84’. Ο επαγγελματικός τρόπος που χειρίζεται τα περισσότερα ματς και η ποιότητα, μαζί με το βάθος που διαθέτει στο ρόστερ, την έχουν κάνει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου (1.85-1.90 για την κατάκτηση του). Under τα 10 τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα, όπως και τα 12 από τα 13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 10 από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Αήττητη στην έδρα της από πέρυσι τον Απρίλη, όταν έχασε από τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με 0-2. Από τότε μετράει αήττητο 25 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (21-4-0). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Μπαρζάλι (31 συμμ.).

Τελευταία 5: 4-0-1


Λυόν: Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα στον αγώνα με τη Βαλενσιέν, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη με 2-1. Το 1-0 στο 30’ ο Γκομίς, στο 66’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, αλλά 3 λεπτά αργότερα ο Φερί με ωραίο σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Λυόν. Ο Ρεμί Γκαρντ στις δηλώσεις του για τον σημερινό αγώνα μίλησε με ειλικρίνεια και δεν έκρυψε τις δυσκολίες του αγώνα, λέγοντας ότι η ομάδα του έχει «να ανεβεί βουνό» απόψε, τονίζοντας το γεγονός ότι ήταν σημαντική εμπειρία για τους νεαρούς παίχτες του, που απαρτίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ της ομάδας, το να αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους. Άλλωστε αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι δύο επερχόμενοι εντός έδρας αγώνες με την Παρί, αρχικά για το πρωτάθλημα (Κυριακή) και μία εβδομάδα μετά στον πολύ σημαντικό τελικό του Λιγκ Καπ, με τον οποίο εξασφαλίζει την έξοδο στην Ευρώπη, γλιτώνοντας από το άγχος να κυνηγάει την 5η Σεντ Ετιέν (-4, μακριά η τριάδα ακόμα η τριάδα, -9). Εκτός ο αριστερός μπακ Νταμπό (12 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μιγκέλ Λόπες (31 συμμ./2 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Φοφανά (39 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), και οι μεσοεπιθετικοί Γκρενιέ (39 συμμ./7 γκ./7 ασίστ), Γκουρκιούφ (29 συμμ./6 γκ./9 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά στοίχημα: Η Λυόν πληρώνει τη νεανικότητα της, που συνδυάζεται από πολλά λάθη τις περισσότερες φορές. Σπάνια παίζει αμυντικά και λογικά θα το πληρώσει ακριβά σήμερα. Πάμε με το πρώτο over της Γιούβε στη διοργάνωση, μετά από πολλούς αγώνες (1.85 Betshop). Θα βοηθήσει και ο σε αυτό, ελπίζοντας να μην κάνει την ίδια εξυπνάδα να αφήσει στον πάγκο τον Γκομίς και πάλι. Στα ειδικά στοιχήματα, αξίζει το ποντάρισμα στο να σκοράρει ο Τέβεζ (1.80 Stoiximan), ο πρώτο σκόρερ στη Σέριε Α, ο οποίος δεν έχει πετύχει γκολ σε ευρωπαϊκό αγώνα εδώ και 5 χρόνια!

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση