» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Η ευκαιρία του Βενγκέρ και το θαύμα της Γουίγκαν


Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Η ευκαιρία του Βενγκέρ και το θαύμα της Γουίγκαν
Οι ημιτελικοί γίνονται στο Γουέμπλεϊ

19:00 ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 3-2-15

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Με το μυαλό στον ημιτελικό ήταν η περσινή κάτοχος του κυπέλλου στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα, χάνοντας εντός έδρας από την Μίλγουολ με 0-1. Αν και έχει νικήσει μόλις ένα από τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα (1-2-2), η εξαιρετική πορεία που έχει κάνει από την αρχή του έτους (11-4-4), την έχει φέρει στις θέσεις των μπαράζ ανόδου, 6 πόντους μπροστά από την 7η Μπράιτον, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Σήμερα ονειρεύεται να φτάσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του κυπέλλου και μάλιστα, αλλά και πάλι όχι υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Θυμίζουμε πως πριν την περσινή κατάκτηση του τίτλου, είχε ήδη υποβιβαστεί στη Τσάμπιονσιπ. Η φετινή της πορεία στο κύπελλο είναι εξίσου εντυπωσιακή, αφού στους τρεις προηγούμενους γύρους απέκλεισε ομάδες της Πρέμιερ (Κρίσταλ Πάλας εντός, Κάρντιφ εκτός), κάνοντας την τεράστια έκπληξη στους «8», όπου απέκλεισε την Σίτι
(την είχε κερδίσει στον περσινό τελικό). Πριν από αυτά, είχε δυσκολευτεί αρκετά με την ΜΚ Ντονς (3-3 εντός, 3-1 εκτός στην παράταση). Συνολικά είναι αήττητη στα 12 τελευταία παιχνίδια της για το κύπελλο (9-3-0). Γκολ-γκολ και over και τα 5 φετινά. Στα τρία πιο πρόσφατα κέρδισε με 2-1. Εκτός οι κεντρικοί μέσοι Γουότσον (25 συμμ./2 γκ./3 ασίστ), ΜακΚάν (27 συμμ./2 γκ.).

Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΡΣΕΝΑΛ: Τραγική εμφάνιση κόντρα στη Έβερτον, βγάζοντας το γνωστό κόμπλεξ που εμφανίζει στα ντέρμπι. χάνοντας πολύ εύκολα με 3-0 εκτός έδρας. Συμπλήρωσε έτσι 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2), έχασε και τυπικά κάθε αξίωση για την πρωτιά, αλλά ακόμα χειρότερα, πλέον έχει κάθε λόγο να φοβάται για την 4η προνομιούχο θέση, αφού η Έβερτον την πλησίασε στον ένα βαθμό, με τα «ζαχαρωτά» να έχουν μάλιστα και αγώνα λιγότερο. Το σημερινό ματς είναι ένα τεράστιο στοίχημα για τον Βενγκέρ, που θέλει να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου και να το κατακτήσει, έχοντας δεχτεί μεγάλη κριτική, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, για την άτιτλη οχταετία των «κανονιέρηδων». Τελευταίος του τίτλος το κύπελλο, την περίοδο 2004/05. Over τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Γουίγκαν. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Φλαμινί (24 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο κίπερ Φαμπιάνσκι, ο δεξιός μπακ Γκιμπς (27 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Κοσκιελνί (27 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί, ο κεντρικός μέσος Γουίλσιρ (23 συμμ./3 γκ./4 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Εζίλ (22 συμμ./4 γκ./8 ασίστ), οι εξτρέμ Γκνάμπρι (9 συμμ./1 γκ.), Μιγιαΐτσι (1 συμμ.) και ο επιθετικός Γουόλκοτ (14 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).

Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Φαινομενικά είναι ευκαιρία για την Άρσεναλ, αφού για να περάσει στον τελικό, πρέπει να αποκλείσει τη Γουίγκαν, που τους χωρίζει μια κατηγορία. Αλλά η ομάδα του Ρέσλερ, όπως και πέρυσι, αλλά και στους προηγούμενους γύρους φέτος, θέλει να κάνει την έκπληξη, έχοντας διατηρήσει το ίδιο μαχητικό πνεύμα και διάθεση για διάκριση. Στο 1.50 (Stoiximan) η νίκη της Άρσεναλ, που το στηρίζουμε λόγω πολύ μεγαλύτερου κινήτρου. Και το 2-3 γκολ αποτελεί καλή επιλογή, με τον τρόπο που συνήθως διαχειρίζονται οι δύο ομάδες τους αγώνες τους.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση